Wandelmogelijkheden

Ben je op zoek naar een retreat waar je ook gemakkelijk zo de natuur in kunt lopen en een lekker eind kunt wandelen? Dan is deze selectie echt wat voor jou. Bij sommigen zijn de wandelingen ook echt onder begeleiding van een gids, soms zijn het stilte-wandelingen en soms kun je er gewoon lekker op eigen houtje of met je mede-deelnemers op uit. Al dan niet met een wandelkaart van de omgeving. Er zijn ook speciale yoga & wandelweken, dus vraag ons naar de mogelijkheden.

 

37 locaties

De genoemde prijs is p.p.. Eventuele kortingen gelden niet voor een eenpersoonskamer. Van 1 mei tot 1 oktober is het mogelijk om te kamperen op het landgoed. De kampeerkorting die je ontvangt is 25% op de genoemde kamerprijs.
De genoemde prijs is p.p. Hoogseizoentoeslag\; 3 nachten: ongeveer €200 per kamer 5 nachten: ongeveer €335 per kamer 7 nachten: ongeveer €470 per kamer Je kunt alleen een kamer delen als je met een bekende komt. Eventuele extra nachten moeten worden doorberekend op de factuur.
Bovenstaande prijzen zijn p.p. en o.b.v. een gedeelde tweepersoonskamer. Het is niet mogelijk om een eenpersoonskamer te boeken tijdens de weekenden. Wanneer je met z’n tweeën boekt, zorgen wij er uiteraard wel voor dat je samen op een kamer verblijft. Tijdens de midweken verblijf je in een eenpersoonskamer, tenzij je samen komt met een bekende. Deze 6-daagse individuele arrangementen zijn te reserveren op basis van beschikbaarheid buiten de schoolvakanties om en starten op een zondag naar keuze. Je kunt dus zelf op het boekingsformulier aangeven op welke datum je wenst aan te komen en te vertrekken.

Wandelschoenen uit de kast!

Haal je wandelschoenen maar uit de kast want bij deze retreats kun je heerlijk gaan wandelen in de natuur. En dan zal je merken hoe stress-verlagend wandelen voor je is. Gewoon lekker banjeren door de natuur of een fikse wandeling, alles kan. Heerlijk ook in combinatie met yoga en gezond eten. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 (0)6 5104 8870 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken