Wandelmogelijkheden

Ben je op zoek naar een wandel vakantie in Nederland of het buitenland waar je ook gemakkelijk zo de natuur in kunt lopen en een lekker eind kunt wandelen? Dan zijn deze wandel (en yoga) retreats echt wat voor jou. Bij sommigen zijn de wandelingen ook echt onder begeleiding van een gids, soms zijn het stilte-wandelingen en soms kun je er gewoon lekker op eigen houtje of met je mede-deelnemers op uit. Al dan niet met een wandelkaart van de omgeving. 

37 locaties

Let op: deze prijs is de vanaf-prijs vanuit de tabel en kan afwijken van de daadwerkelijke prijs die op je factuur staat en je geoffreerd is door ons team. Je kunt alleen een kamer delen als je met een bekende komt. Eventuele extra nachten moeten worden doorberekend op de factuur.
De genoemde prijs is een richtlijn en is gepubliceerd in EUR. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Eventuele extra nachten worden extra doorberekend op de factuur.

Wandelschoenen uit de kast!

Haal je wandelschoenen maar uit de kast want bij deze retreats kun je heerlijk gaan wandelen in de natuur. En dan zal je merken hoe stress-verlagend wandelen voor je is. Gewoon lekker banjeren door de natuur of een fikse wandeling, alles kan. Heerlijk ook in combinatie met yoga en gezond eten. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken