Weekend

Een weekend lang even helemaal weg zijn van thuis, in een andere omgeving, volledig ontzorgd worden en meedoen aan een inspirerend programma geeft vaak het gevoel weken weg te zijn geweest! Ideaal wanneer je even geen ruimte voelt voor een langere reis, maar er wel even echt tussenuit wilt. Of juist wanneer je op een laagdrempelige manier kennis wilt maken met bijvoorbeeld yoga, Ayurveda, detox of Mindfulness óf wanneer je gewoon zin hebt in een weekend weg met net even dat extra beetje aandacht, ontspanning en verdieping. Iedereen is welkom. Je kunt een weekend weg in binnen- of buitenland samen met je partner, vriendin, zus, collega of moeder kiezen of juist alleen komen. Een weekend  weg met Happy Soul Travel betekent inspiratie opdoen, nieuwe inzichten verkrijgen en gevoed worden met heerlijk gezonde maaltijden en inspiratie voor je geest.

Vind je het lastig om te bepalen welk weekend programma het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan heel graag vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

17 locaties

De genoemde prijs is p.p. Je kunt alleen een kamer delen als je met een bekende komt. Eventuele extra nachten worden doorberekend op de factuur. Hoogseizoentoeslag: €67 p.p.p.n. in periode: 06-12 of April 2020 1–31 of August 2020 21-27 of December 2020
Bovenstaande prijzen zijn p.p. en o.b.v. een gedeelde tweepersoonskamer. Het is niet mogelijk om een eenpersoonskamer te boeken tijdens de weekenden. Wanneer je met z’n tweeën boekt, zorgen wij er uiteraard wel voor dat je samen op een kamer verblijft. Tijdens de midweken verblijf je in een eenpersoonskamer, tenzij je samen komt met een bekende. Deze 5- en 6-daagse individuele arrangementen zijn te reserveren op basis van beschikbaarheid buiten de schoolvakanties om en starten op een zondag of maandag naar keuze. Je kunt dus zelf op het boekingsformulier aangeven op welke datum je wenst aan te komen en te vertrekken. Een vijfdaags-arrangement (maandag – vrijdag) kost €595 o.b.v. een eenpersoonskamer en €490 o.b.v. een gedeelde tweepersoonskamer. Een zesdaags-arrangement (zondag – vrijdag) kost €695 o.b.v. een eenpersoonskamer en €560 o.b.v. een gedeelde tweepersoonskamer.
Wij willen je er op wijzen dat wanneer de retreat geen doorgang kan vinden door een negatief reisadvies deze zelfde retreat kosteloos om kan worden gezet naar een nieuwe datum op dezelfde locatie. Dit geldt dus ook wanneer de retreat wel doorgang heeft, maar deze tijdelijk niet te bereiken is i.v.m. een inreisverbod.

Weekend weg met Happy Soul Travel

Heb jij zin om een weekend lang helemaal in de watten gelegd worden, ontzettend lekkere en gezonde maaltijden te ontvangen, veel gezelligheid te ervaren maar ook vrije tijd te hebben om een heerlijke wandeling te maken, eindelijk dat boek eens te lezen en om lekker bij te slapen? Bekijk dan gauw de selectie weekenden die we speciaal voor jou hebben samengesteld om te zien van welk programma jij het meest enthousiast wordt!

Neem graag vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies afgestemd op al jouw persoonlijke wensen!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 (0)6 5104 8870 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken