Weekend

Een weekend lang even helemaal weg zijn van thuis, in een andere omgeving, volledig ontzorgd worden en meedoen aan een inspirerend programma geeft vaak het gevoel weken weg te zijn geweest! Ideaal wanneer je even geen ruimte voelt voor een langere reis, maar er wel even echt tussenuit wilt. Of juist wanneer je op een laagdrempelige manier kennis wilt maken met bijvoorbeeld yoga, Ayurveda, detox of Mindfulness óf wanneer je gewoon zin hebt in een weekend weg met net even dat extra beetje aandacht, ontspanning en verdieping. Iedereen is welkom. Je kunt een weekend weg in binnen- of buitenland samen met je partner, vriendin, zus, collega of moeder kiezen of juist alleen komen. Een weekend  weg met Happy Soul Travel betekent inspiratie opdoen, nieuwe inzichten verkrijgen en gevoed worden met heerlijk gezonde maaltijden en inspiratie voor je geest.

Vind je het lastig om te bepalen welk weekend programma het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan heel graag vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

14 locaties

Weekend weg met Happy Soul Travel

Heb jij zin om een weekend lang helemaal in de watten gelegd worden, ontzettend lekkere en gezonde maaltijden te ontvangen, veel gezelligheid te ervaren maar ook vrije tijd te hebben om een heerlijke wandeling te maken, eindelijk dat boek eens te lezen en om lekker bij te slapen? Bekijk dan gauw de selectie weekenden die we speciaal voor jou hebben samengesteld om te zien van welk programma jij het meest enthousiast wordt!

Neem graag vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies afgestemd op al jouw persoonlijke wensen!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 (0)6 5104 8870 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken