Retraite Weekend

Een relax weekend om even helemaal weg te zijn van thuis, in een andere omgeving, volledig ontzorgd worden en meedoen aan een inspirerend programma geeft vaak het gevoel van weken weg geweest te zijn. Onze retraite weekenden in Nederland zijn ideaal voor wanneer je even geen ruimte hebt voor een lange reis, maar er wel graag echt even tussenuit wilt. Iedereen is welkom! Je kunt ook kiezen voor een weekend weg in het buitenland samen met je partner, vriendin, zus, collega of moeder of juist alleen. Een weekend retreat met Happy Soul Travel betekent inspiratie opdoen, ontspanning en gevoed worden met heerlijk gezonde maaltijden. 

Vind je het lastig om te bepalen welk retraite programma het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze retreat-adviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

17 locaties

Let op: deze prijs is de vanaf-prijs vanuit de tabel en kan afwijken van de daadwerkelijke prijs die op je factuur staat en je geoffreerd is door ons team. Je kunt alleen een kamer delen als je met een bekende komt. Eventuele extra nachten moeten worden doorberekend op de factuur.

Retraite weekend met Happy Soul Travel

Heb jij zin om een relax weekendje weg helemaal in de watten gelegd te worden, lekkere en gezonde maaltijden te eten, tijd te hebben voor een rustgevend wandeling of eindelijk eens dat boek te lezen? Een weekend weg is altijd een mooi cadeau aan jezelf. Ideaal voor wanneer je geen ruimte hebt voor een langere reis, maar er wel graag echt tussenuit wilt. Of juist wanneer je op een laagdrempelige manier kennis wilt maken met een van de volgende thema’s:

Neem graag vrijblijvend contact op met onze retreat-adviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken