+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Vraag & Antwoord

Hoe kan ik een reis via Happy Soul Travel zoeken en boeken?

De reizen op de site van Happy Soul Travel zijn onderverdeeld in verschillende categorieën zoals Yoga, Wellness en Detox & Ayurveda. Onder iedere categorie vind je een verzameling reizen. Als je een reis aanklikt vind je op die pagina zowel boven- als onderaan een link ‘boek nu’ naar het online boekingsformulier.

Aan welk goed doel besteedt Happy Soul Travel een deel van haar opbrengsten?

Een echte Happy Soul is in staat geluk ook met anderen te delen. Daarom selecteert Happy Soul Travel ieder jaar een goed doel om een deel van haar opbrengsten aan te doneren. In 2016 hebben we Because We Carry gekozen als goed doel waar we een deel van onze inkomsten aan schenken. Zodat jouw Happy Soul ook bijdraagt aan die van een ander. Deze hands-on organisatie, opgezet door 3 yogini’s, verzet bergen werk om de vluchtelingen op Lesbos op een menswaardige manier op te vangen. 

Met wie werkt Happy Soul Travel samen?

Happy Soul Travel maakt een zorgvuldige selectie van kleinschalige aanbieders op het gebied van bijzondere inspiratiereizen. Wij letten bij onze selectie zeer kritisch op de kwaliteit van het aangeboden programma, de eventueel betrokken begeleiders en de sfeer van de locatie. 

Zijn jullie locaties duurzaam?

Ja, onze partners dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Enkele voorbeelden zijn de compostering van voedselafval; gebruik maken van uitsluitend verse, biologische en lokale producten; gebruik maken van hervulbare flessen water; stimuleren verkoop plaatselijke en handgemaakte natuurlijke producten; het grootste deel van het voedsel is homemade tijdens een retreat (niks uit pakjes) en soms worden zelf groenten en fruit verbouwd; het gebruik van zonnepanelen voor het verwarmen van water en lakens en beddengoed alleen op aanvraag wassen.

Organiseert Happy Soul Travel zelf ook reizen?

Ja. Naast het aanbod van reizen in samenwerking met andere reisorganisatoren organiseert Happy Soul Travel zelf ook reizen. Deze zijn verwerkt in het totale reisaanbod op de site.

Hoe snel weet ik of er beschikbaarheid is op een reis?

Zodra je ons belt of mailt kunnen wij de beschikbaarheid voor je gaan checken. Doorgaans zullen wij hier meteen of binnen een werkdag antwoord op hebben. In dringende gevallen vragen we je vriendelijk je telefoonnummer bij ons achter te laten, zodat we je sneller van dienst kunnen zijn.

Hoe vindt de betaling plaats?

Na boeking ontvang je een mail van ons met een link erin waarmee je de betaling naar ons over kunt maken.

Reizen boeken vanuit België

Onze reizen zijn zowel in Nederland als België bekend. Voor internationale betalingen staan de IBAN en BIC code in grijze letter onderaan de factuur vermeld. Woon je op maximum 50 km van de Nederlandse grens kan je je verzekeren op zowel de kortlopende als doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen. Woon je in het buitenland (buiten de straal van 50 km van de Nederlandse grens) kan je een kortlopende annuleringsverzekering bij de Europeesche afsluiten, indien de reis in Nederland wordt geboekt en/of de reis naar of via Nederland gaat of als de reis in Nederland wordt geboekt en deze personen gedeeltelijk samen reizen met in Nederland woonachtige personen die vanuit Nederland vertrekken naar dezelfde vakantiebestemming.

Kan ik ook met mijn bedrijf of organisatie op reis met Happy Soul Travel?

Speciaal voor bedrijven en organisaties werkt Happy Soul Travel samen met een team van experts die verdiepende reizen ontwerpen voor groepen om samen op een hoger niveau te komen. Met welke behoefte je ook bij ons komt: betere samenwerking, het ontwikkelen van een nieuwe strategie, interne communicatie aanscherpen, etc. Meer informatie hierover vind je onder het kopje ‘reizen op maat’ in het menu.

Gaan de reizen altijd door?

Bij veel reizen op onze site geldt het vereiste van een minimum aantal deelnemers, beneden welk aantal de reis niet kan worden uitgevoerd. Bij onvoldoende deelname is de uiterlijke datum van annulering door Happy Soul Travel 14 dagen voor vertrek. Als regel geldt dat het minimum aantal deelnemers vermeld wordt bij de reis die je via de site boekt. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden gehaald dan zullen wij altijd proberen alsnog de reis in een andere vorm of een andere periode uit te voeren om teleurstellingen te voorkomen.

Ontvangen vaste klanten korting op een volgende reis?

Wij zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen die onze klanten hebben in Happy Soul Travel, dat beschouwen we als een groot compliment. Om onze dankbaarheid te uiten en natuurlijk ook omdat we onze klanten heel graag nog eens terug zien op één van onze inspiratiereizen, bieden we een speciale vaste klantenkorting* aan:

  • €15 korting op een tweede reis
  • €20 korting op een derde reis
  • 25 korting op een vierde en daaropvolgende reizen

*Bovengenoemde kortingen gelden niet met terugwerkende kracht en zijn niet van toepassing op Onedayretreats.

Hoe neem ik contact op met Happy Soul Travel?

Via email:
info@happysoultravel.nl

Telefonisch:
Van maandag t/m vrijdag tussen 10h00 en 16h00 via 06- 51048870 of 020-623 0673.

Adres (alleen postadres, geen bezoekadres)
Lange Leidsedwarsstraat  89
1017 NH Amsterdam

Waarom is een reisverzekering bij Happy Soul Travel verplicht?

Omdat de reisorganisatoren waarmee Happy Soul Travel samenwerkt verplicht zijn de reiziger in geval van nood hulp en bijstand te verlenen, en dit ernstig kan worden belemmerd wanneer er geen beroep kan worden gedaan op de hulp van een bij de reis- en bagageverzekering inbegrepen S.O.S. centrale, is het afsluiten van een verzekering verplicht. Het afsluiten van een annuleringsverzekering wordt aangeraden.
Wanneer elders een reisverzekering wordt afgesloten dan dienen alle gegevens die nodig zijn voor een doelmatige hulp- en dienstverlening voor vertrek aan ons worden doorgegeven via info@happysoultravel.nl. Goed verzekerd op reis gaan is een absolute noodzaak. Via onze site kan u heel makkelijk uw reis- en annuleringsverzekering afsluiten. Wij sluiten al onze verzekeringen af bij Europeesche.

Moet je bepaalde ervaring hebben voor het boeken van een reis via Happy Soul Travel?

In principe is voor de meeste reizen van Happy Soul Travel geen specifieke ervaring vereist. Mocht dat wel zo zijn, dan zal dit expliciet vermeld staan in de omschrijving van de reis.

Wat is het voordeel van reizen boeken via Happy Soul Travel?

Het voordeel is dat we alle locaties heel goed kennen en jou vanuit een objectief perspectief kunnen adviseren. We zorgen dat je altijd heel snel antwoord van ons krijgt en je hebt een aanspreekpunt in het Nederlands. Ook kun je gewoon naar een Nederlandse bankrekening betalen. Happy Soul Travel biedt de reizen tegen dezelfde tarieven aan als de reisorganisator zelf. 

Kan ik ook tickets boeken via Happy Soul Travel?

Het verschilt per reis of de tickets erbij in zitten of niet. Dit staat duidelijk vermeld bij iedere reisbeschrijving. Als er geen ticket bij in zit kun je dit wel via ons regelen. Wij brengen je dan in contact met een externe ticketspecialiste die voor onze klanten de tickets regelt. Ook kun je de tickets natuurlijk zelf via internet boeken. Wij kunnen je dan suggesties van sites en luchtvaartmaatschappijen geven.

Kan ik ook een brochure aanvragen?

Happy Soul Travel heeft geen aparte brochure. Alle reizen die wij aanbieden staan uitgebreid op onze site beschreven en hier vind je de meest actuele informatie.

Ik organiseer zelf ook reizen, hoe kan ik in aanmerking komen voor een plek op Happy Soul Travel?

Happy Soul Travel is een objectieve website. Het is niet mogelijk een plek op onze site ‘te kopen’. Uiteraard staan wij wel altijd open voor nieuwe samenwerkingen en horen wij graag meer over uw reis.

My happy highlights:

Isa Hoes in de hemel op Bali

Bali - een woord dat al jaren verlangens bij mij opriep. Vrienden... lees meer >

Hoe Ayurveda mijn leven voorgoed heeft veranderd…

Het was december 2004, ik zal het nooit vergeten. Ik had mijn... lees meer >

Laad jezelf op in vier dagen!

Door: Sanne van Gaalen Vanaf Toulouse airport rijden we door het... lees meer >
lees alle artikelen >