Ayurveda

Ayurveda is een 5000 jaar oude gezondheidsfilosofie en werkt vanuit een holistische gedachte, waarbij de mens (lichaam & geest) centraal staat. Deze eeuwenoude geneeskunst gaat op zoek naar de kern van een gezondheidsprobleem in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. Jaarlijks maken vele Happy Soul Travel reizigers een Ayurveda reis om meer balans te brengen in body, mind & spirit.

Tijdens een Ayurveda vakantie start je bij aankomst met een consult bij een Ayurvedisch arts. De arts gaat op zoek naar de oorsprong van jouw eventuele disbalans. Het gaat hier dus echt om een persoonlijk advies op maat. Een benadering welke naadloos aansluit bij de filosofie van Happy Soul Travel. Een Ayurveda kuur is voor iedereen, of je nu ‘slechts’ een 'energie boost' of ‘reset’ nodig hebt, of indien je juist met een aanwijsbare klacht aan de slag wilt. Zie het als een springplank naar een meer gezonde en meer bewuste levensstijl.

Vind je het lastig om te bepalen welk Ayurveda-programma het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan heel graag vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

12 locaties

De genoemde vanaf (!) prijs is p.p.. Een kamer delen kan alleen als je met een bekende komt. Er kunnen acties gelden die nog niet berekend zijn in bovenstaande prijs maar wel berekend worden op je factuur (indien van toepassing).
Prijzen zijn p.p. LET OP: Prijzen zijn vermeld in USD. Wij hanteren de lokale rate & actuele koers van de dag waarop je boekt en berekenen een EUR prijs op je factuur. EARLY BIRD TARIEF: Wanneer je minimaal 6 maanden voor vertrek één van bovenstaande reizen reserveert, dan ontvang je het Early Bird tarief o.b.v. verblijf in een tweepersoonskamer.
De genoemde prijs is een richtlijn en is gepubliceerd in EUR. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Eventuele extra nachten worden extra doorberekend op de factuur.
De genoemde prijs is een richtlijn en gepubliceerd in USD. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Hoogseizoen: Van 22 december 2019 t/m 5 januari 2020 geldt een hoogseizoentoeslag. De prijs voor één week is dan USD1750, voor twee weken USD3500. Voor deze reis gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden.
De genoemde vanaf (!) prijs is p.p.. Een kamer delen kan alleen als je met een bekende komt. Er kunnen acties gelden die nog niet berekend zijn in bovenstaande prijs maar wel berekend worden op je factuur (indien van toepassing).
De genoemde prijs is een richtlijn en is omgerekend van rupiah naar euro. Bij de prijs op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Eventuele extra nachten worden extra doorberekend op de factuur.
De genoemde prijs is p.p. voor 7 nachten verblijf. De Ayurvedische behandelingen worden extra bijgeschreven op de factuur, namelijk €85 per dag. Het is niet mogelijk uitsluitend verblijf te boeken. Bij het Beach Resort kun je voor €20 per dag A/C bijboeken.

Ayurveda-reizen met Happy Soul Travel

Een zogenaamde Pancha Karma kuur is een intensief reinigings- en verjongingsprogramma van minimaal 5 dagen (liefst langer), bestaande uit vijf reinigingsactiviteiten. Het doel van deze kuur is het volledig schoonmaken van alle lichaam- en energiekanalen, waardoor de stofwisseling beter gaat functioneren. Dit kan een zeer positieve uitwerking hebben op de algehele gezondheid en op het zelf-genezende vermogen van ons lichaam. Afhankelijk van de reden en duur van je verblijf stelt de Ayurvedisch arts jouw behandelplan vast. Naast de behandelingen (massages, kruiden baden, acupunctuur) zijn de maaltijden die je tot je neemt van wezenlijk belang. Pure, authentieke gerechten boordevol voedingsstoffen. Ook krijg je vaak ‘natural medicins’ als aanvulling & ondersteuning op je gezondheidskuur. En dát ga je merken!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan gauw ons prachtige aanbod van Ayurveda vakanties! Je kunt al heel laagdrempelig kennismaken met de Ayurveda leer tijdens een korte Ayurveda vakantie in Nederland. Maar je kunt ook afreizen naar een verborgen schat, midden in de jungle waar je ’s ochtends wakker wordt met de geluiden van het oerwoud. Verblijven bij een klein spiritueel Ayurvedisch centrum in het groene hart van Bali, óf afreizen naar de bakermat voor een traditionele kuur in een authentiek kuuroord in Sri Lanka. Waar kies jij voor?

Neem graag vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies afgestemd op al jouw persoonlijke wensen!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 (0)6 5104 8870 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken