Nieuw Yoga & Reiki in Italië

Een fantastisch leerzame week met een uniek programma waar jijzelf én anderen heel veel baat bij hebben!

Voel jij af en toe de behoefte en noodzaak om spiritueel wakker te worden én deze persoonlijke groei in dit leven te integreren? Hoe zou het zijn om te ontdekken dat er een eeuwenoude maar tijdloze methode bestaat die het mogelijk maakt jezelf en anderen te helen, je intuïtie te versterken en inzichten te verkrijgen die je vooruit helpen in je dagelijks leven? Een vaardigheid die je dichter bij jezelf brengt, je dieper verbonden laat voelen en het diepe vertrouwen in jouw authenticiteit en aanwezigheid versterkt en bevestigd? Energetische heling zorgt ervoor dat we ons ten diepste herinneren dat we één zijn met al wat leeft, waardoor we kunnen leunen in het leven zelf en voelen dat we altijd gedragen en gesteund worden. Deze methode heet Reiki en is een algehele beschikbare tool die voor iedereen toegankelijk is!

“Het voelt als thuiskomen. Ik voel weer opnieuw dat ik geworteld kan zijn en vertrouwen mag hebben in mezelf en anderen. “— Laura

Accommodatie

Villa Vignotti is gelegen net buiten het dorpje Mombarcaro in de Piemonte streek. Een prachtig huis met sfeervolle, luxe kamers, zicht op de Alpen en veel eigen grond. Bij het huis zijn een yoga shala en een buitenzwembad aanwezig. Deze locatie wordt gerund door Lotje en haar partner Ronald.

Programma

Voor wie zich wil onderdompelen in de helende wereld van Yoga, Reiki en de Elementen organiseren Lotje en Neel een verdiepend programma. Je gaat deze week stappen maken in het zelf werken met Reiki, om toe te passen op jezelf en/of op anderen. Iedereen is daarin welkom en krijgt afgestemde, persoonlijke aandacht en begeleiding, waaronder een inwijding. Daarnaast werken we met krachtige tools in de vorm van yoga, ademwerk en meditatie; en brengen we veel tijd door in de natuur.

Deze retreat vindt drie keer per jaar plaats, in verschillende seizoenen. Het programma wordt mede vormgegeven door de helende kracht van het specifieke moment in het jaar en iedere week is dus uniek.

Over Reiki

Reiki is een Japanse helende techniek die gebruik maakt van de kracht van het leven zelf. Deze universele levensenergie stroomt door al wat leeft en door gericht deze energie aan te spreken en te sturen kun je het zelfherstellend vermogen ondersteunen. Dit werkt in op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. En wat zo prachtig is: iedereen kan hiermee werken!

Reiki I gaat over de basis, de achtergrond, filosofie en technieken om jezelf of een ander met behulp van de handen te behandelen. Deel II gaat in op verdiepende technieken, het toepassen van symbolen en mantra's en het behandelen op afstand. Je ontvangt deze week een inwijding voor de graad waarin je opgeleid wordt. Dit betekent dat je als het ware als een radio wordt afgestemd op een heldere frequentie en dat je persoonlijk een diepe reis zult maken. Het zal veel openen en in gang zetten maar nooit meer dan je aankunt.

Als je Reiki I en II al gevolgd hebt ga je deze week met Reiki III thema’s en oefeningen aan de slag. Dit gedeelte van de opleiding gaat over het meester worden en is bedoeld voor diegenen die Reiki intensief willen toepassen in een eigen praktijk en/of overwegen om in de toekomst ook les te gaan geven. Naast de Reiki theorie en praktijk doen we dagelijks yoga en zorgen we voor heerlijke, gezonde maaltijden en zo veel mogelijk tijd in de natuur.

Is Reiki iets voor mij?

Deze week is geschikt voor iedereen die toegewijd wil leren werken met levensenergie en / of zichzelf hier op een dieper niveau in wil bekwamen. Je wilt aan de slag met thema's die in je leven spelen en leren hoe je deze kunt toestaan en helen. Je kunt in deze week terecht als je begint met Reiki maar ook als je al één of meerdere inwijdingen hebt ontvangen, bij ons of een andere Reiki Master. Ook wanneer je al energiewerk doet op basis van andere tradities of methodes is dit programma waardevol. 

Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen aan de Yoga & Reiki week

Begeleiding

Los van elkaar maakten Lotje en Neel inmiddels zo’n 12 jaar geleden een diepgaande persoonlijke ontwikkeling door. Beiden werden op wonderbaarlijke manier in contact gebracht met Reiki alsof deze eeuwenoude methode hén wilde vinden. De eenvoud van het aanwenden en inzetten van de methode, in combinatie met de werkelijk oneindige kracht en intelligentie van deze helende energie zou voor allebei zo indrukwekkend zijn dat het hun koers in het leven blijvend zou veranderen.

Als ervaren yogadocenten en Reiki Masters delen zij graag hun kennis en kunde met jou. Door middel van krachtige lessen en workshops, rust, zijn, natuur, ademwerk, vegetarisch eten, prachtige wandelingen en een heerlijk huis met een waanzinnig uitzicht verbinden we met al wat ons welzijn wil voeden, verblijden, ondersteunen. Daardoor ga je opgeladen en geïnspireerd naar huis én neem je een gedegen opleiding met je mee om jezelf en anderen met Reiki te kunnen helen, verzorgen en ontwikkelen.

Prijs & Periode

Bovenstaande prijzen zijn p.p. op basis van een gedeelde kamer.

Inclusief

  • 6 nachten accommodatie
  • reiki training en gehele programma
  • dagelijkse yogalessen
  • alle maaltijden
  • EXTRA voor onze klanten: 2 maanden gratis abonnement op The House of Deeprelax bij thuiskomst

Exclusief

  • Vervoer van en naar de locatie
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Eventueel aanvullende drankjes of hapjes gedurende de reis
  • €15 Boekingskosten
  • €5 p.p. verplichte bijdrage SGR*

*Dit is een bijdrage die SGR per 1 februari 2021 verplicht heeft ingesteld voor alle reizigers via aangesloten reisorganisaties

Transport

Je kunt vliegen op de luchthavens van Genua, Turijn, Milaan en Nice waarbij Genua de kortste route is. Je vlucht duurt in dat geval nog geen twee uur en je rijdt vanaf daar in een uur naar het huis. In Italië kun je voor goede prijzen een auto huren. Natuurlijk kun je ook met eigen auto vanuit Nederland komen rijden. Afhankelijk van je vertreklocatie en eventuele pauzes rijd je in 10-15 uur naar Villa Vignotti. We moedigen je vooral ook aan om samen te reizen, te carpoolen en/of de trein te nemen voor een meer duurzame optie. Het is bijvoorbeeld leuk om een interrail kaart te kopen voor vier dagen en een leuke route uit te stippelen voor de heen en terugreis.

Belangrijk: neem voordat je een ticket voor trein of vliegtuig boekt contact met ons op om de reis af te stemmen wanneer je gebruik wilt maken van een pick up of transferpakket.

Duurzaamheid

Lotje en Ronald werken met het 25 miglia - ofwel 25 mijl - principe wat in deze omgeving aan populariteit wint. Het betekent dat zij hun producten zoveel mogelijk binnen een straal van maximaal 25 mijl vergaren en zoveel mogelijk inkopen doen bij kleine, lokale producenten in de directe omgeving. Eten gooien ze niet weg maar gebruiken ze altijd voor de dieren en restanten composteren ze waar mogelijk.

Daarnaast zijn ze bezig met het verder verbeteren van de infrastructuur om gebruik te maken van zonne-energie en gebruiken ze hout van eigen land. Op het gebied van reizen adviseren ze deelnemers welke mogelijkheden er zijn en geven ze inzicht om naast het vliegtuig ook per trein, bus of carpool opties naar ze toe te komen. Om het gebruik van wegwerpmaterialen in de natuur te voorkomen bieden ze deelnemers aan om gratis gebruik te maken van hun herbruikbare tassen, waterflessen, thermosflessen en bamboe besteksetjes.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €1,495 p.p.

Periode:

Yoga & Reiki in Italië

Prijzen vanaf: €1,495 p.p.

Boek deze reis

Deel met je vrienden:

Vergelijkbare reizen