Spanje Retraites

Ben jij op zoek naar een retraite in het buitenland en is Spanje een van je favoriete bestemmingen? Wij hebben voor jou de meest inspirerende retreats geselecteerd, ieder met een eigen thema, kundige begeleiding en op de meest uiteenlopende bijzondere plekken. 

Je kan o.a. kiezen voor een yoga vakantie in het fantastische Andalusië, het berglandschap van Tenerife of kiezen voor het Walhallah Ibiza. Op Mallorca kan je terecht voor persoonlijke coaching en op Fuerteventura moet je zijn voor yoga gecombineerd met pilates. Of ben je een echte zeeliefhebber en altijd al eens willen zeilen op een echt schip? Neem dan een kijkje bij de mindfulness zeilreis in Galicië.   

Vind je het lastig om te weten welke Happy Soul Travel reis het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

10 locaties

Let op: deze prijs is de vanaf-prijs vanuit de tabel en kan afwijken van de daadwerkelijke prijs die op je factuur staat en je geoffreerd is door ons team. Je kunt alleen een kamer delen als je met een bekende komt. Eventuele extra nachten moeten worden doorberekend op de factuur.

Retreats Spanje met Happy Soul Travel

Spanje is een fantastische vakantiebestemming doordat het land een overwegend Mediterraans klimaat heeft: warme en soms hete zomers en milde winters. We hebben in Spanje ook bestemmingen waar je heel het jaar terecht kunt. Bijvoorbeeld bij onze Boutique Detox, Yoga & Spa locatie kan je zelf je aankomst- en vertrekdatum kiezen voor een vakantie vlakbij Marbella in Andalusië. Ideaal voor een quick getaway in het najaar! 

Ben jij een echte Zuid Europa-fan, kijk dan ook bij onze andere bestemmingen:

Zie je door het bomen het bos niet meer en wil je graag advies? Neem vrijblijvend contact op met een van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken