Bezinning

Bij Happy Soul Travel bieden de mooiste kleinschalige retreats, pareltjes waar het je aan niets zal ontbreken, vaak gecombineerd met een ‘actief’ programma. Maar we bieden ook een aantal locaties aan waar je alleen maar hoeft te ZIJN. Unieke, bijzondere hidden gems waar je je batterij kunt opladen en waar je gelijkgestemde reizigers kunt ontmoeten. Inspiratiereizen waar veel ruimte is voor bezinning, waar je uitgenodigd wordt om naar binnen te gaan om contact te maken met de stille plek in jezelf waarvandaan inspiratie en creativiteit weer kunnen gaan stromen.

Vind je het lastig om te bepalen welke bezinningsreis het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan heel graag vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

34 locaties

Bovenstaande prijzen zijn de prijzen p.p. Eventuele extra nachten bij deze locatie zijn op aanvraag. De prijs is afhankelijk van laag, midden, hoog midden of hoogseizoen. Eenpersoonskamer prijs: €80/€90/€110/€140 per nacht/inclusief ontbijt. Tweepersoonskamer prijs: €90/€110/€135/€160 per nacht/inclusief ontbijt.
De genoemde prijs is een richtlijn en is gepubliceerd in EUR. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Eventuele extra nachten worden extra doorberekend op de factuur.
De genoemde prijs is p.p.. De toeslag voor een Penthouse is €50 p.p. per nacht. Eventuele extra nachten worden doorberekend op onze factuur. De prijs van een tweepersoonskamer per nacht inclusief ontbijt is €119. De prijs voor een extra nacht in een eenpersoonskamer is €84.

Bezinnings retraites met Happy Soul Travel

Een bezinningsreis in Nederland of in het buitenland kun je op individuele basis of samen met een reispartner boeken. Je geeft zelf aan wanneer je wilt aankomen en vertrekken (mits beschikbaar). Veel van onze bijzondere bezinningsreizen worden bezocht door reizigers die op zoek zijn naar inspiratie, naar stilte, natuur en verbinding. Een plek waar je opnieuw contact kunt maken met jezelf, waar je rust kunt vinden en waar je je eigen stem weer kunt horen.

Neem graag vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies afgestemd op al jouw persoonlijke wensen!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken