Stilte Retraites

De stilte draagt bij om ten diepste naar binnen te keren in jezelf en de constante stroom aan prikkels even stop te zetten. In ons aanbod vind je onze inspirerende stilteweekenden in Nederland. Ook bieden we een inspirerende stilteretraite klooster aan in Italië waarbij de rust wordt uitgenodigd door bijvoorbeeld dagelijks in stilte te dineren. Je leert hierdoor beter te luisteren naar je innerlijke stem. Het kan je helpen om richting te krijgen in je leven en wat vaker sneller bij je gevoel te komen. De kracht van de natuur ondersteunt je hierbij! 

Ben je helemaal nieuw met dit thema en vind je het lastig om te bepalen of een stilteretreat wel bij je past? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze retreat-adviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

4 locaties

Stilte retreats met Happy Soul Travel

Ben je nog nooit op een stilteweekend geweest en lijkt het je spannend om alleen in stilte te zijn? Neem vrijblijvend contact op met onze retreat adviseurs en stel aan hen jouw vragen. Misschien moet je in het begin even door het ongemak heen, maar zodra je je eraan kan overgeven zal het voelen als een ware bevrijding.  Even niets te zeggen of te delen maar gewoon volledig zijn. Een bijzondere ervaring die je altijd bij zal blijven. 

Een aantal veel voorkomende voordelen van het ervaren van meer stilte in je leven zijn:

  • De stilte vermindert stress en spanningen in het zenuwstelstel en brein
  • Het brein herstelt zijn aandachtsgebieden door de mindering van prikkels 
  • Je ervaart meer ruimte tot diep en creatief denken 
  • Het verbetert je geheugen en concentratievermogen

Wil je de stilte graag combineren met yoga, mindfulness of een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere categorieën:

Vind je het lastig om te weten welke Happy Soul Travel retraite het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken