Stilte Retraite

De stilte draagt bij om ten diepste naar binnen te keren in jezelf en de constante stroom aan prikkels even stop te zetten. In ons aanbod vind je onze inspirerende stilteweekenden in Nederland. Ook bieden we een inspirerende stilteretraite klooster aan in Italië waarbij de rust wordt uitgenodigd door bijvoorbeeld dagelijks in stilte te dineren. Je leert hierdoor beter te luisteren naar je innerlijke stem. Het kan je helpen om richting te krijgen in je leven en wat vaker sneller bij je gevoel te komen. De kracht van de natuur ondersteunt je hierbij! 

Ben je helemaal nieuw met dit thema en vind je het lastig om te bepalen of een stilteretreat wel bij je past? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze retreat-adviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

3 locaties

De genoemde prijs is p.p.. Eventuele kortingen gelden niet voor een eenpersoonskamer. Van 1 mei tot 1 oktober is het mogelijk om te kamperen op het landgoed. De kampeerkorting die je ontvangt is 25% op de genoemde kamerprijs.

Stilte retraite met Happy Soul Travel

Ben je nog nooit op een stilteweekend geweest en lijkt het je spannend om alleen in stilte te zijn? Neem vrijblijvend contact op met onze retreat adviseurs en stel aan hen jouw vragen. Misschien moet je in het begin even door het ongemak heen, maar zodra je je eraan kan overgeven zal het voelen als een ware bevrijding.  Even niets te zeggen of te delen maar gewoon volledig zijn. Een bijzondere ervaring die je altijd bij zal blijven! 

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken