Frankrijk Retraites

Bij Happy Soul Travel zijn wij constant op zoek naar de mooiste bestemmingen en hebben ook voor jou alvast een unieke selectie samengesteld met de meest bijzondere Frankrijk Retreats. Om garant te kunnen staan voor de kwaliteit die wij beloven bezoeken wij onze locaties eerst zelf. Alleen wanneer we echt de magie van de plek voelen besluiten we om het online te zetten. We bieden bijzondere Yoga & Meditatie Retreat aan in het zuiden van Frankrijk met ieder week een eigen thema. Of een echte bourgondische vakantie met yoga en thema retreats op een mooie plek in de Bourgogne. Op beide plekken kan je ook terecht voor een yoga familie vakantie!

Duik hieronder verder in ons aanbod en neem gerust contact op met een van onze retreatadviseurs voor extra advies!

3 locaties

Retreats Frankrijk met Happy Soul Travel

Frankrijk is de perfecte plek voor een retraite week. Even helemaal niets en opladen tussen de mooie heuvels van het Franse platteland. We bieden twee verschillende locaties maar met meerdere verschillende thema’s zoals: 

Vind je het lastig om te weten welke Happy Soul Travel retraite het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken