Italie Retraites

Bij Happy Soul Travel zijn wij constant op zoek naar de mooiste retraite bestemmingen en hebben ook in Italie voor jou alvast een unieke selectie samengesteld met de meest bijzondere yoga retreats. Om garant te kunnen staan voor de kwaliteit die wij beloven bezoeken wij onze locaties eerst zelf. Alleen wanneer we echt de magie van de plek voelen besluiten we om het online te zetten. Zo bieden we o.a. een bijzondere plek aan op de top van een berg, uitkijkend op een waanzinnig meer, waar je heel het jaar terecht kunt voor yoga & meditatie programma’s. Of wat dacht je van volledig tot rust komen in een gerenoveerd Design Klooster in een groene vallei? Tijdens al onze yogaretraites word je van top tot teen in de watten gelegd. Er worden heerlijke maaltijden voor je gekookt, iedere dag heb je fijne yogalessen passend bij het programma en vooral de ruimte om lekker te luieren en eens dat boek uit te lezen. Daarnaast hebben we ook programma's voor wanneer je juist wel actief in beweging wilt komen, bijvoorbeeld onze Yoga en Hiking of Yoga en Ski vakanties!

Duik hieronder verder in ons aanbod en neem gerust contact op met een van onze retreatadviseurs voor extra advies!

6 locaties

Retreats Italie met Happy Soul Travel

Een yogavakantie in Italië is altijd een goed idee. Even helemaal niets en nergens aan denken zodat je echt je interne batterij weer kunt opladen. Laat je inspireren en maak weer contact met jezelf tijdens een van onze yogaretraites. We hebben programma's waarbij je volledig in de watten wordt gelegd en waar alles draait om pure ontspanning en tot rust komen. Ook bieden we actievere yogavakanties aan, bijvoorbeeld de Yoga en Hiking of Yoga en Ski retraite in een van de mooiste natuurgebieden van Italie. 

Ben je toe aan een vakantie in Italie maar ben je er nog niet helemaal uit waarheen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze retreatadviseurs! 

Ben jij een echte Zuid Europa-fan, kijk dan ook bij onze andere bestemmingen:

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken