Indonesië Retraites

Een reis naar Indonesië staat vast bij iedere fervent reiziger op zijn lijstje. Bovendien is Indonesië een perfecte reisbestemming om te bezoeken wanneer het in Nederland winter is. Indonesië heeft een tropisch klimaat en daardoor zul je bijna gegarandeerd zon hebben tijdens je vakantie. Bij Happy Soul Travel zijn we altijd op zoek naar de mooiste plekjes en hebben een aantal unieke kuuroorden gevonden op het schitterende eiland Bali. 

Beide locaties liggen rondom Ubud, het spirituele hart van Bali. Hier kan je het hele jaar terecht voor een lichaamsreiniging doormiddel van een ayurvedakuur. Wil je meer van Bali en de cultuur ervaren? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres. 

Duik hieronder in ons aanbod en neem graag vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

2 locaties

De genoemde prijs is een richtlijn en is gepubliceerd in EUR. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Eventuele extra nachten worden extra doorberekend op de factuur.
De genoemde prijs is een richtlijn en is omgerekend van rupiah naar euro. Bij de prijs op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Eventuele extra nachten worden extra doorberekend op de factuur.

Retreats Indonesie met Happy Soul Travel

Ben jij een groot fan van Azië? Kijk dan ook eens bij onze andere bestemmingen:

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken