Verzekeringen

Een goede reisverzekering is belangrijk. Voor onze buitenlandse reizen stellen wij deze daarom verplicht. Als je nog geen reisverzekering hebt kun je deze ook via Happy Soul Travel afsluiten door onze samenwerking met de Europeesche. Wij adviseren je minimaal te kiezen voor de basisdekking inclusief geneeskundige kosten, ongevallen en rechtsbijstand (premie v.a. € 1,76 per persoon per dag en eenmalige poliskosten €3,50).

Klik hier om een kortlopende reisverzekering af te sluiten bij de Europeesche.

Klik hier om een doorlopende reisverzekering af te sluiten bij de Europeesche.

Ook adviseren wij je een annuleringsverzekering af te sluiten (premie 5,5 % over de reissom en eenmalige poliskosten € 3,50). Over premie en poliskosten wordt 21% assurantiebelasting berekend.

Klik hier om een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten bij de Europeesche.

Heb je zelf corona gekregen en kan je om die reden niet op reis? Dan is er dekking vanuit de Europeesche op zowel de reis- als annuleringsverzekering. Wil je annuleren omdat het land van bestemming binnen code oranje of rood valt? Dan is er dekking op een Allrisk annuleringsverzekering (dit geldt alleen als de reis geboekt is in een periode waarop het land op code geel/oranje stond). Op een standaard annuleringsverzekering is geen dekking voor veranderde reisadviezen.

Voor kortlopende reis en annuleringsverzekeringen geldt dat je deze alleen kan afsluiten mits je woonachtig bent in Nederland, Duitsland of België. Voor een doorlopende verzekering geldt dat je woonachtig moet zijn in Nederland.

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste aanbiedingen en nieuwste reizen? Schrijf je dan nu in:

Deel met je vrienden:

Bekijk alle Happy Highlights