Burn-out Retraite

Heb jij last van burn-out klachten, of misschien zit je net midden in een burn-out herstel? Bij Happy Soul Travel hebben we een kleine selectie van retreats samengesteld die jou hierbij kunnen helpen. Eens in de zoveel tijd op retreat gaan kan je juist ook helpen om een burn-out te voorkomen. Zo bieden we verschillende plekken aan waar ze speciale coaching bieden op dit vlak. Je gaat dan bewust op zoek naar oude patronen en hoe je deze kunt doorbreken zodat je meer rust in jezelf kunt ervaren. Tegenwoordig hebben veel mensen last van stress en lichamelijke klachten. Het beoefenen van yoga, mindfulness en ademwerk kan je hierbij helpen om onrust los te laten. Je leert letterlijk ontspannen en ontvangt praktische tools die je mee naar huis kunt nemen voor in het dagelijkse leven. 

Laat ons graag weten wat je behoefte is en hoe ernstig je klachten momenteel zijn, zodat wij jou de juiste retraite kunnen aanraden!

32 locaties

Let op: deze prijs is de vanaf-prijs vanuit de tabel en kan afwijken van de daadwerkelijke prijs die op je factuur staat en je geoffreerd is door ons team. Je kunt alleen een kamer delen als je met een bekende komt. Eventuele extra nachten moeten worden doorberekend op de factuur.
De genoemde prijs is een richtlijn en is gepubliceerd in EUR. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Eventuele extra nachten worden extra doorberekend op de factuur.
De genoemde prijs is een richtlijn en is omgerekend van rupiah naar euro. Bij de prijs op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Eventuele extra nachten worden extra doorberekend op de factuur.
De genoemde vanaf (!) prijs is p.p.. Een kamer delen kan alleen als je met een bekende komt. Er kunnen acties gelden die nog niet berekend zijn in bovenstaande prijs maar wel berekend worden op je factuur (indien van toepassing).
De genoemde prijs is p.p.. De toeslag voor een Penthouse is €50 p.p. per nacht. Eventuele extra nachten worden doorberekend op onze factuur. De prijs van een tweepersoonskamer per nacht inclusief ontbijt is €119. De prijs voor een extra nacht in een eenpersoonskamer is €84.

Burn-out retraites met Happy Soul Travel

Een burn-out is het gevolg van een langdurige periode van stress waardoor jouw systeem volledig overspannen raakt. Je krijgt last van lichamelijke klachten zoals moeheid, maar ook geestelijke klachten zoals moeite bij concentreren of om dingen te onthouden. Gevoelig zijn voor drukte en lawaai of juist erg snel boos of geïrriteerd raken zijn ook typische burn-out klachten. Een retreat is de perfecte manier om ruimte voor jezelf te nemen en eens volledig tot rust te komen. Wil je de oorzaak van de burn-out écht aanpakken of aan de slag met serieuzere problemen zoals depressie- of angststoornissen? Dan bieden wij een heel uniek en kundig programma aan van 2 weken of langer in het noorden van Portugal. 

Neem graag contact met ons op en deel je verhaal, zodat wij op basis daarvan je de beste retreat-plek kunnen adviseren! 

Wil je liever nog even verder kijken? Bekijk dan eens onze andere thema’s die ook kunnen helpen bij burn-out en stress:

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken