Familie

Op reis met het hele gezin! In de drukke en snelle wereld waarin wij leven zijn de familievakanties vaak dé momenten voor een gezin om weer echt aandacht en tijd voor elkaar te hebben. Wij weten als geen ander hoe belangrijk, waardevol en bijzonder deze periode in het jaar is voor families en gezinnen. Daarom hebben we een aantal hele fijne adresjes geselecteerd waar wij zelf ervaren hebben hoe fijn het is om uitgenodigd te worden om weer echt contact met elkaar te maken. Of jouw gezin nu een eenouder gezin, samengesteld gezin of welke unieke vorm dan ook heeft, deze Happy Soul Travel familie vakantieadresjes zullen jou en je dierbaren een onvergetelijke vakantie bezorgen waar jullie nog vaak aan terug zullen denken.

Vind je het lastig om te bepalen welke familiereis het beste aansluit bij jullie wensen? Neem dan heel graag vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

9 locaties

De genoemde prijs is een richtlijn en gepubliceerd in USD. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Er kan een toeslag gelden: Standaard seizoen = 1 mei t/m 31 oktober. Hoogseizoen = 1 november t/m 30 april.
De genoemde prijs is een richtlijn en gepubliceerd in USD. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Voor eventuele extra's zoals het Brain Health Upgrade-programma geldt een toeslag.

Familie-reizen met Happy Soul Travel

Het vinden van dé ideale gezinsvakantie kan een enorme tijdrovende en frustrerende bezigheid zijn, zeker wanneer het gaat om een familiereis in de vakantieperiode. Volgeboekte accommodaties, torenhoge ticketprijzen, uiteenlopende wensen.. Daarom biedt Happy Soul Travel een speciale selectie familiereizen om het jou en je gezin zo makkelijk mogelijk te maken. We werken uitsluitend samen met fantastische partners die ruime ervaring hebben met het ontvangen van families, het realiseren van uiteenlopende wensen en behoeften op locaties over de hele wereld. Dus of jullie nu in een super-de-luxe privé villa aan het strand in Sri Lanka willen verblijven, met het hele gezin yoga willen doen op een typisch Frans landgoed in de zuidelijke Pyreneeën of in de zomervakantie op een eco-farm in de Algarve onderdeel willen zijn van het dagelijkse community leven, alles is mogelijk!

Neem graag vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies afgestemd op al jouw persoonlijke wensen!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken