Over Happy Soul Travel

Onze missie is om voor jou de ultieme retreat te vinden. Omdat we met hart en ziel geloven in de kracht van retreats. Puur en simpel.

Wij vinden de reis die helemaal bij je past. Om bijvoorbeeld je batterij weer op te laden, je lichaam & geest op te schonen of gewoon even afstand van alles te nemen. Want we weten hoe dergelijke reizen echt wat met je kunnen doen en je verder kunnen helpen op je persoonlijke ontwikkelingspad. Dat is onze passie! Lees maar eens wat reviews op onze site...

Dus...zoek niet verder, dat hebben wij namelijk al gedaan! En het kaf van het koren voor je gescheiden. De mooiste "boutique retreats" vind je hier. Bovendien organiseren wij ook een flink aantal reizen zelf. Van Ibiza tot Bali, van Zeeland tot Marokko. Met liefde zorgen we ervoor dat je precies die reis vindt die bij je past. 

 


Monique Jansse

Oprichter Monique Jansse

Happy Soul Travel is in 2009 opgericht door Monique Jansse, yogadocente, schrijfster en moeder van twee kinderen. "Al jaren schrijf ik over reizen en persoonlijke ontwikkeling, voor o.a. Happinez en Yoga Magazine, en schreef ik een vegetarisch kinderkookboek en twee reisgidsen over wellness & onthaasten. Veel mensen uit mijn omgeving vragen me daarom vaak of ik nog een mooie yogareis, stilteretraite, ayurvedische kuur, detox-adres of een andere inspiratiereis kan aanraden. Zo kreeg ik het idee deze website op te zetten. Het zoeken naar de mooiste plekken en bijwonen van retreats krijgt voor mij pas echt meerwaarde als ik deze ook kan delen met anderen. Want iedereen zou zichzelf een keer een mooie retreat moeten gunnen. Me time is essentieel voor je persoonlijke groei.

Vaak is het niet eenvoudig zelf een keuze te maken uit het gigantische en vaak onoverzichtelijke reisaanbod. Zelf vind ik niets leuker dan anderen hierbij te helpen, op basis van mijn eigen ervaring. In de voorbije jaren heb ik veel specialisten en experts leren kennen met wie ik nu nauw samenwerk om de reizen die ik aanbied tot een groot succes te maken. Succes betekent voor mij blije en dankbare mensen die een reis maken waarin ze persoonlijke groei ervaren in combinatie met een flinke dosis plezier. Happy Soul Travel dus."

“Het aanbod blijft groeien doordat het Happy Soul Travel-team continu op zoek is naar nieuwe, unieke inspiratiereizen” 

Laura Fleur

Laura Fleur

Happy Soul Laura Fleur

Voor zolang Laura zich kan herinneren is reizen een essentieel deel geweest in haar leven. Niet alleen het reizen over de wereld naar de meest aangrijpende en mooie plekken, maar ook de innerlijke reis. Yoga en meditatie begeleiden haar daar al jaren in, waardoor ze kennis heeft mogen maken met veel verschillende vormen. Het terugbrengen van deze eeuwenoude tradities in ons dagelijks leven is volgens haar dé manier om meer vrede in de wereld te brengen. Jezelf onder laten dompelen tijdens een retreat geeft je dan ook de perfecte startblokken om dit te integreren in je dagelijks leven. Ze begeleidt jou met liefde naar een van de betoverende plekken via Happy Soul Travel.

 

Rosanne de Jong

Rosanne de Jong

Happy Soul Rosanne

Rosanne begon haar liefde voor reizen te ontdekken tijdens haar studie. De kriebels om het onbekende te ervaren, andere culturen te bestuderen en zien hoe anderen mensen leven heeft haar op veel mooie plekken gebracht. Toen ze de afgelopen drie jaar in Mexico woonde is ze in contact gekomen met de wereld van yoga en bezinning en heeft ze ervaren hoe belangrijk het is voor persoonlijke ontwikkeling. Bewustwording, contact met jezelf en vanuit het hart handelen en leven; dit gunt ze iedereen! Bij Happy Soul Travel komen haar passies samen en helpt ze je graag op weg bij jouw zoektocht naar een uniek retreat.

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste aanbiedingen en nieuwste reizen? Schrijf je dan nu in:

Deel met je vrienden:

Bekijk alle Happy Highlights