+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Over Happy Soul Travel

Onze missie is om voor jou de ultieme retreat te vinden. Omdat we met hart en ziel geloven in de kracht van retreats. Puur en simpel.

Wij vinden de reis die helemaal bij je past. Om bijvoorbeeld je batterij weer op te laden, je lichaam & geest op te schonen of gewoon even afstand van alles te nemen. Want we weten hoe dergelijke reizen echt wat met je kunnen doen en je verder kunnen helpen op je persoonlijke ontwikkelingspad. Dat is onze passie! Lees maar eens wat reviews op onze site...

Dus...zoek niet verder, dat hebben wij namelijk al gedaan! En het kaf van het koren voor je gescheiden. De mooiste "boutique retreats" vind je hier. Bovendien organiseren wij ook een flink aantal reizen zelf. Van Ibiza tot Bali, van Zeeland tot Marokko. Met liefde zorgen we ervoor dat je precies die reis vindt die bij je past. 

Happy Soul Travel is in 2009 opgericht door Monique Jansse, yogadocente, schrijfster en moeder van twee kinderen. "Al jaren schrijf ik over reizen en persoonlijke ontwikkeling, voor o.a. Happinez en Yoga Magazine, en maakte ik twee reisgidsen over wellness en onthaasten. Veel mensen uit mijn omgeving vragen me daarom vaak of ik nog een mooie yogareis, stilteretraite, ayurvedische kuur, detox-adres of een andere inspiratiereis kan aanraden. Zo kreeg ik het idee deze website op te zetten. Het zoeken naar de mooiste plekken en het delen hiervan met anderen geeft me bijzondere energie. 

Vaak is het niet eenvoudig zelf een keuze te maken uit het gigantische en vaak onoverzichtelijke reisaanbod. Zelf vind ik niets leuker dan anderen hierbij te helpen, op basis van mijn eigen ervaring. In de voorbije jaren heb ik veel specialisten en experts leren kennen met wie ik nu nauw samenwerk om de reizen die ik aanbied tot een groot succes te maken. Succes betekent voor mij blije en dankbare mensen die een reis maken waarin ze persoonlijke groei ervaren in combinatie met een flinke dosis plezier. Happy Soul Travel dus."

623

Monique Jansse

“Het aanbod blijft groeien doordat het Happy Soul Travel-team continu op zoek is naar nieuwe, unieke inspiratiereizen”

 

Happy Soul Saskia Vrielink:

Met 10 jaar werk- en reiservaring in de duurzame reisbranche maar ook door mijn dagelijkse yoga en meditatie practice zit ik nu bij Happy Soul helemaal op mijn plek. Tijdens mijn eigen reizen ervaarde ik hoe bijzonder en puur ontmoetingen kunnen zijn wanneer je daar ruimte voor creeert, hoe intens geluksmomenten kunnen zijn als je echt kijkt, luistert, proeft, voelt, ruikt! Dat is wat reizen met je doet, energie stroomt, ruis verdwijnt, je zintuigen staan open en je geest wordt scherp.

Tijd en aandacht geven aan die juiste balans tussen lichaam en geest is naar mijn idee de basis voor echt geluk. Je kunt jezelf geen mooier cadeau geven dan regelmatig een plek te bezoeken die voor jou goed voelt, waar jij stilte kunt ervaren, waar je opnieuw contact kunt maken met je ware zelf. Een ontmoetingsplek waar gelijkgestemde mensen elkaar kunnen inspireren op hun pad. Sinds 2013 werk ik bij Happy Soul Travel als Retreat Specialist en adviseer ik onze reizigers bij het vinden van hun ultieme inspiratiereis!

IMG-8818_2

Saskia Vrielink

Happy Soul Lisa Weijburg:

Al sinds jonge leeftijd is Lisa gek op reizen. Toen ze nog klein was ging ze samen met haar zusje en ouders op verre reizen zoals naar Sri Lanka, Thailand en de Caribische eilanden. Doordat haar moeder uit Frankrijk komt, bracht ze al vroeg lange periodes door in het buitenland. Door deze vroege kennismaking met verschillende culturen is de nieuwsgierigheid  naar nieuwe bestemming er al snel in gekropen en gaat ze, zodra ze kan, het liefst er op uit.

Een aantal jaar geleden maakte Lisa kennis met yoga. Ze was deelneemster tijdens diverse yoga retraites en vond de ultieme combinatie van reizen, rust, vakantie en avontuur. Jezelf de tijd en rust te gunnen om je yogaervaringen te verbreden of echt even helemaal te ontspannen en je laten verzorgen is echt een heerlijk cadeau aan jezelf. Je komt helemaal fris, uitgerust en opgeladen terug. Ervaringen om nooit te vergeten! Lisa helpt je daarom graag op weg bij het organiseren van jouw onvergetelijke reis! 

lisa

 Lisa Weijburg

Happy Soul Sanne van Gaalen:

Sanne is schijfster, yoga teacher en gezondheidswetenschapper. Geboren en opgegroeid in de Afrikaanse tropen waar haar grote liefde voor de natuur is ontstaan. De afgelopen jaren reisde Sanne als travel-editor alle continenten af en schreef zij over de mooiste yoga en eco-retreats en zette haar eigen yogastudio op. Tijdens deze reizen heeft zij zich verder verrijkt in de wondere wereld van body, mind, soul en spirit. Mensen omschrijven Sanne als puur en kalm maar ook meegaand, expressief, open-minded, sensitief. Ze heeft een aangeboren talent om mensen te verbinden, hen te inspireren hun passie te vinden en hiernaar te leven. Kwaliteiten die zij als retreat specialist inzet om onze reizigers te begeleiden naar precies die ene plek waar zij op dit moment moeten zijn.

Sanne

Sanne van Gaalen

Happy Soul Renske Bode:

Renske ontdekte reizen toen ze 19 jaar was. Het gevoel van vrijheid, ontdekken en zien hoe rijk de wereld is waarin we leven heeft haar gegrepen en nooit meer losgelaten. Na enkele jaren kwam yoga en bezinning op haar pad en volgde ze mooie trainingen en opleidingen. Behalve retreatspecialist is Renske ook yogadocente. Het lesgeven in yoga geeft haar heel veel plezier en voldoening, ze neemt mensen mee op reis naar binnen. Bij Happy Soul Travel neemt ze mensen letterlijk mee op reis. Renske: "Ik weet hoe life changing een retreat kan zijn voor je, ik herinner mij nog heel goed mijn eerste retreat jaren geleden! (Naar Khalid in Marokko) Vol nieuwe inspiratie en kracht kwam ik terug. Ik wens dit iedereen. Ik hoop je snel te kunnen helpen met het kiezen van jouw retreat."

Renske Bode

 

My happy highlights:

Waarom journaliste Dominique maar terug blijft gaan naar dit retreat.

Soms hebben we klanten die zweren bij één bepaald... lees meer >

Hier vond ik ayurveda dichtbij huis!

De meeuwen krijsen vrolijk om de boot als we Texel naderen. Wat... lees meer >

In mijn element in Italië

Deze plek verborgen in de bergen van Toscane stond al heel lang... lees meer >
lees alle artikelen >