+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Over Happy Soul Travel

Onze missie is om voor jou de ultieme retreat te vinden. Omdat we met hart en ziel geloven in de kracht van retreats. Puur en simpel.

Wij vinden de reis die helemaal bij je past. Om bijvoorbeeld je batterij weer op te laden, je lichaam & geest op te schonen of gewoon even afstand van alles te nemen. Want we weten hoe dergelijke reizen echt wat met je kunnen doen en je verder kunnen helpen op je persoonlijke ontwikkelingspad. Dat is onze passie! Lees maar eens wat reviews op onze site...

Dus...zoek niet verder, dat hebben wij namelijk al gedaan! En het kaf van het koren voor je gescheiden. De mooiste "boutique retreats" vind je hier. Bovendien organiseren wij ook een flink aantal reizen zelf. Van Ibiza tot Bali, van Zeeland tot Marokko. Met liefde zorgen we ervoor dat je precies die reis vindt die bij je past. 

Happy Soul Travel is in 2009 opgericht door Monique Jansse, yogadocente, schrijfster en moeder van twee kinderen. "Al jaren schrijf ik over reizen en persoonlijke ontwikkeling, voor o.a. Happinez en Yoga Magazine, en maakte ik twee reisgidsen over wellness en onthaasten. Veel mensen uit mijn omgeving vragen me daarom vaak of ik nog een mooie yogareis, stilteretraite, ayurvedische kuur, detox-adres of een andere inspiratiereis kan aanraden. Zo kreeg ik het idee deze website op te zetten. Het zoeken naar de mooiste plekken en het delen hiervan met anderen geeft me bijzondere energie. 

Vaak is het niet eenvoudig zelf een keuze te maken uit het gigantische en vaak onoverzichtelijke reisaanbod. Zelf vind ik niets leuker dan anderen hierbij te helpen, op basis van mijn eigen ervaring. In de voorbije jaren heb ik veel specialisten en experts leren kennen met wie ik nu nauw samenwerk om de reizen die ik aanbied tot een groot succes te maken. Succes betekent voor mij blije en dankbare mensen die een reis maken waarin ze persoonlijke groei ervaren in combinatie met een flinke dosis plezier. Happy Soul Travel dus."

623

Monique Jansse

“Het aanbod blijft groeien doordat het Happy Soul Travel-team continu op zoek is naar nieuwe, unieke inspiratiereizen”

 

Happy Soul Saskia Vrielink:

Met 10 jaar werk- en reiservaring in de duurzame reisbranche maar ook door mijn dagelijkse yoga en meditatie practice zit ik nu bij Happy Soul helemaal op mijn plek. Tijdens mijn eigen reizen ervaarde ik hoe bijzonder en puur ontmoetingen kunnen zijn wanneer je daar ruimte voor creeert, hoe intens geluksmomenten kunnen zijn als je echt kijkt, luistert, proeft, voelt, ruikt! Dat is wat reizen met je doet, energie stroomt, ruis verdwijnt, je zintuigen staan open en je geest wordt scherp.

Tijd en aandacht geven aan die juiste balans tussen lichaam en geest is naar mijn idee de basis voor echt geluk. Je kunt jezelf geen mooier cadeau geven dan regelmatig een plek te bezoeken die voor jou goed voelt, waar jij stilte kunt ervaren, waar je opnieuw contact kunt maken met je ware zelf. Een ontmoetingsplek waar gelijkgestemde mensen elkaar kunnen inspireren op hun pad. Sinds 2013 werk ik bij Happy Soul Travel als Retreat Specialist en adviseer ik onze reizigers bij het vinden van hun ultieme inspiratiereis!

Saskia Vrielink

Happy Soul Lisanne Rentier:

Hoi! ik ben Lisanne en ik neem graag jullie even mee op een korte reis door mijn leven. Mijn achtergrond ligt in de reiswereld. Ik heb een studie Management Toerisme gevolgd en daarna ben ik 2 jaar lang de wereld gaan ontdekken. Toen ik weer in NL kwam ben ik voor een reisorganisatie aan de slag gegaan totdat ik 2 jaar later weer de reiskriebels kreeg. Ik besloot mijn baan op te zeggen en weer op pad te gaan. Dit keer naar Nepal, waar ik voor het eerst écht kennis maakte met yoga en meditatie. Ik heb daar mijn eerste Vipassana course gedaan en sindsdien is mijn leven langzaam veranderd… vragen als ‘wie ben ik?’ en ‘wat vind ‘ik’ eigenlijk belangrijk?’ kwamen steeds centraler te staan en Yoga werd onmisbaar in mijn leven. Toen ik terugkwam in NL ben ik voor Delight Yoga gaan werken waar mijn pad zich steeds verder ontwikkelde. Toen ik de kans kreeg om bij Happy Soul Travel te gaan werken wist ik zeker dat deze baan op mijn lijf geschreven was. Happy Soul is voor mij namelijk de perfecte combinatie van mijn 2 grootste passies: yoga & reizen. Met heel veel liefde en plezier help ik jullie allemaal bij het vinden van een van de mooiste cadeau's voor jezelf; een retreat!

Afgelopen winter ben ik 2 maanden in India geweest om een teacher training te volgen en sindsdien geef ik naar mijn werk bij Happy Soul Travel ook yogalessen en heb ik 'One Day Retreats' opgezet. Een retreat for één dag waar de focus ligt op Verbinding. Met jezelf en alles om je heen. :) 
Ik hoop jullie heel snel te ontmoeten, via de mail, de telefoon of op een retreat ergens op deze mooie wereld!

FullSizeRender

Lisanne Rentier 

Happy Soul Lisa Weijburg:

Al sinds jonge leeftijd is Lisa gek op reizen. Toen ze nog klein was ging ze samen met haar zusje en ouders op verre reizen zoals naar Sri Lanka, Thailand en de Caribische eilanden. Doordat haar moeder uit Frankrijk komt, bracht ze al vroeg lange periodes door in het buitenland. Door deze vroege kennismaking met verschillende culturen is de nieuwsgierigheid  naar nieuwe bestemming er al snel in gekropen en gaat ze, zodra ze kan, het liefst er op uit.

Een aantal jaar geleden maakte Lisa kennis met yoga. Ze was deelneemster tijdens diverse yoga retraites en vond de ultieme combinatie van reizen, rust, vakantie en avontuur. Jezelf de tijd en rust te gunnen om je yogaervaringen te verbreden of echt even helemaal te ontspannen en je laten verzorgen is echt een heerlijk cadeau aan jezelf. Je komt helemaal fris, uitgerust en opgeladen terug. Ervaringen om nooit te vergeten! Lisa helpt je daarom graag op weg bij het organiseren van jouw onvergetelijke reis! 

lisa

 Lisa Weijburg

My happy highlights:

Van DOEN naar ZIJN

Hoe bestaat het dat iemand vol levensenergie, een gezond lichaam... lees meer >

Droom-retreat in Italië opent haar deuren!

Het lijkt aan de orde van de dag: iedereen wil tegenwoordig zijn... lees meer >

Is Ayurveda wat voor mij?

Ik ben enorm nieuwsgierig naar wat de komende 10 dagen me gaan... lees meer >
lees alle artikelen >