Over Happy Soul Travel

Onze missie is om voor jou de ultieme retreat te vinden. Omdat we met hart en ziel geloven in de kracht van retreats. Puur en simpel.

Wij vinden de reis die helemaal bij je past. Om bijvoorbeeld je batterij weer op te laden, je lichaam & geest op te schonen of gewoon even afstand van alles te nemen. Want we weten hoe dergelijke reizen echt wat met je kunnen doen en je verder kunnen helpen op je persoonlijke ontwikkelingspad. Dat is onze passie! Lees maar eens wat reviews op onze site...

Dus...zoek niet verder, dat hebben wij namelijk al gedaan! En het kaf van het koren voor je gescheiden. De mooiste "boutique retreats" vind je hier. Bovendien organiseren wij ook een flink aantal reizen zelf. Van Ibiza tot Bali, van Zeeland tot Marokko. Met liefde zorgen we ervoor dat je precies die reis vindt die bij je past. 

 


Monique Jansse

Oprichter Monique Jansse

Happy Soul Travel is in 2009 opgericht door Monique Jansse, yogadocente, schrijfster en moeder van twee kinderen. "Al jaren schrijf ik over reizen en persoonlijke ontwikkeling, voor o.a. Happinez en Yoga Magazine, en schreef ik een vegetarisch kinderkookboek en twee reisgidsen over wellness & onthaasten. Veel mensen uit mijn omgeving vragen me daarom vaak of ik nog een mooie yogareis, stilteretraite, ayurvedische kuur, detox-adres of een andere inspiratiereis kan aanraden. Zo kreeg ik het idee Happy Soul Travel op te richten. Het zoeken naar de mooiste plekken en bijwonen van retreats krijgt voor mij pas echt meerwaarde als ik deze ook kan delen met anderen. Want iedereen zou zichzelf een keer een mooie retreat moeten gunnen. Me-time is essentieel voor je persoonlijke groei.

Vaak is het niet eenvoudig zelf een keuze te maken uit het gigantische en vaak onoverzichtelijke reisaanbod. Zelf vind ik niets leuker dan anderen hierbij te helpen, op basis van mijn eigen ervaring. In de voorbije jaren heb ik veel specialisten en experts leren kennen met wie ik nu nauw samenwerk om de reizen die ik aanbied tot een groot succes te maken. Succes betekent voor mij blije en dankbare mensen die een reis maken waarin ze persoonlijke groei ervaren in combinatie met een flinke dosis plezier. Happy Soul Travel dus."

“Het aanbod blijft groeien doordat het Happy Soul Travel-team continu op zoek is naar nieuwe, unieke inspiratiereizen” 

Rosanne de Jong

Rosanne de Jong

Happy Soul Rosanne

Rosanne begon haar liefde voor reizen te ontdekken tijdens haar studie. De kriebels om het onbekende te ervaren, andere culturen te bestuderen en zien hoe anderen mensen leven heeft haar op veel mooie plekken gebracht. Toen ze de afgelopen drie jaar in Mexico woonde is ze in contact gekomen met de wereld van yoga en bezinning en heeft ze ervaren hoe belangrijk het is voor persoonlijke ontwikkeling. Bewustwording, contact met jezelf en vanuit het hart handelen en leven; dit gunt ze iedereen! Bij Happy Soul Travel komen haar passies samen en helpt ze je graag op weg bij jouw zoektocht naar een uniek retreat.

 


 Laura Dominguez

Happy Soul Laura

Van jongs af aan droomde Laura er al van om naar vreemde landen te reizen en kennis te maken met nieuwe culturen, mensen en levensstijlen. Na het afronden van haar bachelor journalistiek heeft ze in verschillende branches gewerkt en inmiddels al veel mooie dingen van de wereld mogen zien. Op een dezer reizen ontdekte ze dat er ook een reis "naar binnen" bestaat, naar zelfkennis en zelfontplooiing en sindsdien heeft ze verschillende yoga opleidingen gedaan.  De laatste twee jaar heeft ze gewoond en gewerkt in een van de beste yoga retreat centra van Europa waar ze zich nog meer in haar yoga journey verdiepte. Sinds 2022 is zij als freelancer verbonden aan Happy Soul Travel en geeft zij advies over retreats met haar opgedane expertise en ervaring.