Over Happy Soul Travel

Onze missie is om voor jou de ultieme retreat te vinden. Omdat we met hart en ziel geloven in de kracht van retreats. Puur en simpel.

Wij vinden de reis die helemaal bij je past. Om bijvoorbeeld je batterij weer op te laden, je lichaam & geest op te schonen of gewoon even afstand van alles te nemen. Want we weten hoe dergelijke reizen echt wat met je kunnen doen en je verder kunnen helpen op je persoonlijke ontwikkelingspad. Dat is onze passie! Lees maar eens wat reviews op onze site...

Dus...zoek niet verder, dat hebben wij namelijk al gedaan! En het kaf van het koren voor je gescheiden. De mooiste "boutique retreats" vind je hier. Bovendien organiseren wij ook een flink aantal reizen zelf. Van Ibiza tot Bali, van Zeeland tot Marokko. Met liefde zorgen we ervoor dat je precies die reis vindt die bij je past. 

 


Monique jansse

Oprichter Monique Jansse

Happy Soul Travel is in 2009 opgericht door Monique Jansse, yogadocente, schrijfster en moeder van twee kinderen. "Al jaren schrijf ik over reizen en persoonlijke ontwikkeling, voor o.a. Happinez en Yoga Magazine, en schreef ik een vegetarisch kinderkookboek en twee reisgidsen over wellness & onthaasten. Veel mensen uit mijn omgeving vragen me daarom vaak of ik nog een mooie yogareis, stilteretraite, ayurvedische kuur, detox-adres of een andere inspiratiereis kan aanraden. Zo kreeg ik het idee deze website op te zetten. Het zoeken naar de mooiste plekken en bijwonen van retreats krijgt voor mij pas echt meerwaarde als ik deze ook kan delen met anderen. Want iedereen zou zichzelf een keer een mooie retreat moeten gunnen. Me time is essentieel voor je persoonlijke groei.

Vaak is het niet eenvoudig zelf een keuze te maken uit het gigantische en vaak onoverzichtelijke reisaanbod. Zelf vind ik niets leuker dan anderen hierbij te helpen, op basis van mijn eigen ervaring. In de voorbije jaren heb ik veel specialisten en experts leren kennen met wie ik nu nauw samenwerk om de reizen die ik aanbied tot een groot succes te maken. Succes betekent voor mij blije en dankbare mensen die een reis maken waarin ze persoonlijke groei ervaren in combinatie met een flinke dosis plezier. Happy Soul Travel dus."

“Het aanbod blijft groeien doordat het Happy Soul Travel-team continu op zoek is naar nieuwe, unieke inspiratiereizen” 

 


Debby Franken

Happy Soul Debby Franken

Live for moments you can’t put into words”. Dát is wat reizen voor mij betekent. Niets mooier dan de wereld te ontdekken en momenten te ervaren die een onuitwisbare indruk of gevoel achterlaten. Die passie voor reizen heb ik al mijn hele leven. Daardoor was de keuze voor een studie toerisme dan ook snel gemaakt, om erna met veel plezier jarenlang in de reisbranche te werken. In de tussentijd groeide mijn liefde voor yoga, meditatie en persoonlijke ontwikkeling en volgde mijn eerste retreat op Bali. Een hele mooie, intense week op een bezielde plek, waar ik veel rust en ruimte vond om mezelf op te laden. Ik ben dan ook heel happy dat ik sinds kort deel uitmaak van Happy Soul Travel; voor mij dé plek waar mijn passie en interesses samenkomen en waar ik graag anderen op weg help hetzelfde te ervaren. 

 Renske

Renske Bode

Happy Soul Renske Bode

Renske ontdekte reizen toen ze 19 jaar was. Het gevoel van vrijheid, ontdekken en zien hoe rijk de wereld is waarin we leven heeft haar gegrepen en nooit meer losgelaten. Na enkele jaren kwam yoga en bezinning op haar pad en volgde ze mooie trainingen en opleidingen. Behalve retreatspecialist is Renske ook yogadocente. Het lesgeven in yoga geeft haar heel veel plezier en voldoening, ze neemt mensen mee op reis naar binnen. Bij Happy Soul Travel neemt ze mensen letterlijk mee op reis. Renske: "Ik weet hoe life changing een retreat kan zijn voor je, ik herinner mij nog heel goed mijn eerste retreat jaren geleden! (Naar Khalid in Marokko) Vol nieuwe inspiratie en kracht kwam ik terug. Ik wens dit iedereen. Ik hoop je snel te kunnen helpen met het kiezen van jouw retreat."

 

Jetske 

Happy Soul Jetske Amijs

Reizen is altijd een grote liefde geweest voor Jetske. Deze reislust heeft haar uiteindelijk naar Kaapstad, Zuid-Afrika gebracht waar ze 7 jaar lang woonde. Een stad vol wellness met een grote surf en yoga community wat aanvoelde als een retreat op zich. Naast haar werk daar als freelance stylist en grafisch designer werkte ze bij Lufthansa waar ze klanten en reisbureaus hielp met het boeken van vluchten en alles wat daarmee te maken had. In 2014 verhuisde ze terug naar Nederland met haar gezin waar ze als beeldredacteur aan de slag ging en later als fotograaf en filmmaker wat ze nu combineert met haar werk bij Happy Soul Travel waar ze haar liefde voor yoga en reizen kwijt kan.

 

Frederique 

Happy Soul Frederique Zijdenbos

Een van de grootste passies van Frederique is reizen. Ze studeert Toeristisch Management en idoet nu haar afstudeerstage bij Happy Soul Travel. Zodra het kan gaat ze er het liefst op uit om de wereld te zien! “Bij Happy Soul Travel komen mijn passies yoga en reizen samen, en daardoor zit ik hier helemaal op mijn plek.”
Naast haar werk bij Happy Soul Travel studeert Frederique op dit moment toerisme. ‘’Aandacht voor duurzaamheid binnen het toerisme vind ik belangrijk. Zorgen dat people, planet en profit zoveel mogelijk in balans zijn. Vandaar dat mijn scriptie zal gaan over verduurzaming van Happy Soul Travel.’’

 

 

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste aanbiedingen en nieuwste reizen? Schrijf je dan nu in:

Deel met je vrienden:

Bekijk alle Happy Highlights