Boutique retreats

Onder Boutique Retreats verstaan wij die hele mooie kleine boutique locaties waar alles draait om kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Bij deze retreats kun je vaak zelf de begin- en einddatum bepalen en vaak zijn ze ook uitermate geschikt om met je partner te doen die misschien net weer andere wensen heeft dan jij.

10 locaties

De genoemde prijs is p.p. Hoogseizoentoeslag\; 3 nachten: ongeveer €200 per kamer 5 nachten: ongeveer €335 per kamer 7 nachten: ongeveer €470 per kamer Je kunt alleen een kamer delen als je met een bekende komt. Eventuele extra nachten moeten worden doorberekend op de factuur.
De genoemde prijs is p.p.. Je kunt alleen een kamer delen als je met een bekende komt. Eventuele extra nachten worden doorberekend op de factuur. Voor de maand april en oktober komt hier €22 per kamer per nacht bovenop. Voor de maand mei, juni en september komt hier €33 per single kamer per nacht bovenop en €44 voor een double kamer. Voor de maand juli en augustus komt hier €77 per kamer per nacht bovenop.
De genoemde prijs is p.p.. De toeslag voor een Penthouse is €50 p.p. per nacht. Eventuele extra nachten worden doorberekend op onze factuur. De prijs van een tweepersoonskamer per nacht inclusief ontbijt is €119. De prijs voor een extra nacht in een eenpersoonskamer is €84.
De genoemde prijs is een richtlijn en is omgerekend van rupiah naar euro. Bij de prijs op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Eventuele extra nachten worden extra doorberekend op de factuur.

De juiste boutique retreat kiezen

Moeilijk kiezen uit deze kleinschalige retreats of toch nog wat meer informatie? Bel of mail gerust met een van onze retreatadviseurs. Daar zijn we voor en we helpen je graag verder de ultieme boutique retreat voor jou te vinden!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 (0)6 5104 8870 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken