Boutique retreats

Onder Boutique Retreats verstaan wij die hele mooie kleine boutique locaties waar alles draait om kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Bij deze retreats kun je vaak zelf de begin- en einddatum bepalen en vaak zijn ze ook uitermate geschikt om met je partner te doen die misschien net weer andere wensen heeft dan jij. De ideale vakantie waar van alles mogelijk is en op maat kan worden samengesteld. 

Wil je samen kijken naar welk plek het beste bij je past? Neem dan heel graag vrijblijvend contact op met één van onze retreat-adviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

14 locaties

Let op: deze prijs is de vanaf-prijs vanuit de tabel en kan afwijken van de daadwerkelijke prijs die op je factuur staat en je geoffreerd is door ons team. Je kunt alleen een kamer delen als je met een bekende komt. Eventuele extra nachten moeten worden doorberekend op de factuur.
De genoemde prijs is een richtlijn en is omgerekend van rupiah naar euro. Bij de prijs op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Eventuele extra nachten worden extra doorberekend op de factuur.
De genoemde prijs is p.p.. De toeslag voor een Penthouse is €50 p.p. per nacht. Eventuele extra nachten worden doorberekend op onze factuur. De prijs van een tweepersoonskamer per nacht inclusief ontbijt is €119. De prijs voor een extra nacht in een eenpersoonskamer is €84.

Boutique retreat met Happy Soul Travel

Moeilijk kiezen uit deze kleinschalige retreats of toch nog wat meer informatie? Bel of mail gerust met een van onze retreatadviseurs. Daar zijn we voor en we helpen je graag verder de ultieme boutique retreat voor jou te vinden!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken