Detox Retraites

Wij hebben voor jou een mooie selectie van detoxprogramma’s samengesteld, aangeboden en begeleid door specialisten, coaches en therapeuten die jou op een professionele en kundige manier kunnen begeleiden in het reinigingsproces. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ontspannen detox weekend in Nederland, of een ayurvedische detoxkuur in Sri Lanka of Bali. Ook bieden we mildere detox-vakanties aan met vooral super gezonde maaltijden o.a. aan de ruige kust van de Portugese West Algarve. 

Het detoxen gebeurt doorgaans met een periode van afbouwen gevolgd door een periode van het drinken van groente- en vruchtensappen in combinatie met kruiden thee en/of supplementen. Maar we bieden vooral detox vakanties aan waar je vooral heel erg gezond eet en waar het juist gaat om het innemen van de juiste voedingsstoffen op het juiste moment (mildvasten). Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften. Je zult versteld staan hoeveel impact een detox weekend of week met gezonde voeding en reinigende kruiden heeft op lichaam en geest! Het lichaam wordt gestimuleerd om zoveel mogelijk los te laten wat niet bijdraagt aan je gezondheid. Je maakt ruimte voor rust, balans en ontspanning. 

Vind je het lastig om te bepalen welk detox retreat het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan heel graag vrijblijvend contact op met één van onze retreat-adviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

15 locaties

Let op: deze prijs is de vanaf-prijs vanuit de tabel en kan afwijken van de daadwerkelijke prijs die op je factuur staat en je geoffreerd is door ons team. Je kunt alleen een kamer delen als je met een bekende komt. Eventuele extra nachten moeten worden doorberekend op de factuur.
De genoemde prijs is een richtlijn en is gepubliceerd in EUR. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Eventuele extra nachten worden extra doorberekend op de factuur.
De genoemde prijs is een richtlijn en is omgerekend van rupiah naar euro. Bij de prijs op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Eventuele extra nachten worden extra doorberekend op de factuur.

Detox retreats met Happy Soul Travel

Waarom ruimen we regelmatig ons huis op of geven we onze auto jaarlijks een grote beurt, maar ons eigen lichaam niet? Detoxen, oftewel ontgiften, is een methode om je lichaam te helpen zuiveren, het even op adem laten komen en je voedingspatronen te ‘resetten’. Veelgebruikte methoden hierbij zijn een aangepast dieet volgen, nuttigen van sappen, darmspoelingen, gezonde maaltijden, warmwaterbaden of kleibehandelingen. Het is mogelijk om dergelijke methoden thuis toe te passen, maar het is verstandiger om dit onder begeleiding van een team van experts te doen om het gewenste resultaat te behalen en werkelijk het effect van het proces van ontgiften te begrijpen.

Een aantal veel voorkomende voordelen van het volgen van een detox retreat zijn:

  • Opgehoopte afvalstoffen in je lichaam raak je kwijt
  • Je ervaart meer energie na de kuur 
  • Je slaapkwaliteit verbetert
  • Het verbetert de stofwisseling
  • Het zorgt voor een mooiere gezichtshuid 
  • Je wordt weer bewust van wat je in het dagelijkse leven tot je neemt 
  • Je leert beter intuïtief eten en naar je lichaam te luisteren

Wil je detoxen graag combineren met yoga, mindfulness of een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere categorieën:

Vind je het lastig om te weten welke Happy Soul Travel retraite het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken