Detox

Wij hebben voor jou een mooie selectie van begeleidde detoxprogramma’s samengesteld, aangeboden en begeleid door specialisten, coaches en natuurgeneeskundige die jou op een professionele en kundige manier zullen begeleiden in het reinigingsproces. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een detoxkuur of sapvasten in Thailand of Bali of kiezen voor een milde detoxweek met super gezonde maaltijden aan de ruige kust van de Portugese Algarve. Ook hebben we dit jaar met een aantal andere ondernemers een eigen retreatcentrum in Hilversum geopend waar we ieder seizoen een heel mooi detoxweekend aanbieden!

Vind je het lastig om te bepalen welk detox-programma het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan heel graag vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

14 locaties

De genoemde prijs is p.p.. Eventuele kortingen gelden niet voor een eenpersoonskamer. Van 1 mei tot 1 oktober is het mogelijk om te kamperen op het landgoed. De kampeerkorting die je ontvangt is 25% op de genoemde kamerprijs.
De genoemde vanaf (!) prijs is p.p.. Een kamer delen kan alleen als je met een bekende komt. Er kunnen acties gelden die nog niet berekend zijn in bovenstaande prijs maar wel berekend worden op je factuur (indien van toepassing).
De genoemde prijs is een richtlijn en is omgerekend van rupiah naar euro. Bij de prijs op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Eventuele extra nachten worden extra doorberekend op de factuur.
De genoemde prijs is p.p. voor 7 nachten verblijf. De Ayurvedische behandelingen worden extra bijgeschreven op de factuur, namelijk €85 per dag. Het is niet mogelijk uitsluitend verblijf te boeken. Bij het Beach Resort kun je voor €20 per dag A/C bijboeken.

Detox-reizen met Happy Soul Travel

Waarom ruimen we regelmatig ons huis op of geven we onze auto een grote beurt, maar ons lichaam niet? Terwijl ons lichaam natuurlijk ook wel eens toe is aan een reinigingsbeurt! Detoxen oftewel ontgiften, is een methode om je lichaam te helpen zuiveren, even op adem te komen en je voedingspatronen te ‘resetten’. Veelgebruikte methoden hierbij zijn: vasten, warmwaterbaden, kleibehandelingen (op huid en oraal), klysma’s of darmspoelingen, oil-pulling, detoxkuren en supplementen. Vasten wordt vaak aangeboden in de vorm van sapvasten (sappen) en mildvasten (sappen & lichte snacks) of een combinatie van deze twee. Het is mogelijk om dergelijke methoden thuis toe te passen, maar verstandiger is om dit onder begeleiding van een team van experts te doen om het gewenste resultaat te behalen en werkelijk het effect van het detox proces te begrijpen.

Het detoxen gebeurt doorgaans met een periode van afbouwen gevolgd met een periode van het drinken van groente- en vruchtensappen in combinatie met kruiden thee en/of supplementen. Maar we bieden ook programma’s aan waar je vooral heel erg gezond eet en waar het juist gaat om het innemen van de juiste voedingsstoffen op het juiste moment. Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften. Zelfs een weekend kan je al een herboren gevoel geven, je zult verstelt staan hoeveel impact een weekend met minder voeding en reinigende kruiden heeft op lichaam en geest! Het lichaam wordt gestimuleerd om zoveel mogelijk los te laten wat niet bijdraagt. Er komt rust en ontspanning.

Neem graag vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies afgestemd op al jouw persoonlijke wensen!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 (0)6 5104 8870 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken