Sri Lanka Retraites

Al meer dan 12 jaar zijn wij dé retreatspecialist voor een yoga retraite in Sri Lanka. Bij Happy Soul Travel weten wij als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om online een ideale yogavakantie te vinden die precies past bij je wensen. Op deze pagina vind je onze unieke selectie van bestemmingen die wij ieder persoonlijk hebben bezocht om jou de ultieme ontspannen Sri Lanka vakantie te bieden. De beste reistijd voor Sri Lanka is van december t/m april in het zuiden en het westen en van maart t/m september in het noorden het oosten. 

Duik hieronder in ons aanbod en neem graag vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

4 locaties

De genoemde prijs is een richtlijn en gepubliceerd in USD. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Er kan een toeslag gelden: Standaard seizoen = 1 mei t/m 31 oktober. Hoogseizoen = 1 november t/m 30 april.
De genoemde prijs is een richtlijn en gepubliceerd in USD. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Hoogseizoen: Van 22 december 2019 t/m 5 januari 2020 geldt een hoogseizoentoeslag. De prijs voor één week is dan USD1750, voor twee weken USD3500. Voor deze reis gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden.

Retreats Sri Lanka met Happy Soul Travel

Ben jij een groot fan van Azië? Kijk dan ook eens bij onze andere bestemmingen:

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken