Yoga Retraite

Hier vind je een unieke selectie aan yoga retreats binnen Nederland en het buitenland. Al meer dan 15 jaar zijn wij dé retraitespecialist van Nederland en weten wij als geen ander hoe lastig het kan zijn om online een ideale yogavakantie te vinden die precies past bij je wensen. Om garant te kunnen staan voor de kwaliteit die wij beloven bezoeken wij onze locaties eerst zelf. Alleen wanneer we echt de magie van de plek voelen besluiten we om het online te zetten. Of je nu op zoek bent naar een verdiepende yoga retraite, een laagdrempelige yoga vakantie of een langere yogareis, je vindt alles terug in ons aanbod. Voor de beginner yogi die net begint met de basis yogaoefeningen, maar ook de gevorderde die misschien al jaren bekend is met yoga en haar verschillende stijlen zoals yin yoga, hatha yoga of vinyasa yoga. 

Het aanbod van yoga vakanties groeit enorm en daarom hebben wij voor jou alvast de échte pareltjes bij elkaar gezocht! Zie je door het bomen het bos niet meer en wil je graag advies? Neem vrijblijvend contact op met een van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

42 locaties

Gekozen filters: Yoga Wis alle filters
Let op: deze prijs is de vanaf-prijs vanuit de tabel en kan afwijken van de daadwerkelijke prijs die op je factuur staat en je geoffreerd is door ons team. Je kunt alleen een kamer delen als je met een bekende komt. Eventuele extra nachten moeten worden doorberekend op de factuur.
De genoemde prijs is een richtlijn en is gepubliceerd in EUR. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Eventuele extra nachten worden extra doorberekend op de factuur.
De genoemde prijs is een richtlijn en gepubliceerd in USD. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Er kan een toeslag gelden: Standaard seizoen = 1 mei t/m 31 oktober. Hoogseizoen = 1 november t/m 30 april.
De genoemde prijs is p.p.. De toeslag voor een Penthouse is €50 p.p. per nacht. Eventuele extra nachten worden doorberekend op onze factuur. De prijs van een tweepersoonskamer per nacht inclusief ontbijt is €119. De prijs voor een extra nacht in een eenpersoonskamer is €84.
De genoemde prijs is een richtlijn en gepubliceerd in USD. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Hoogseizoen: Van 22 december 2019 t/m 5 januari 2020 geldt een hoogseizoentoeslag. De prijs voor één week is dan USD1750, voor twee weken USD3500. Voor deze reis gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden.
De genoemde vanaf (!) prijs is p.p.. Een kamer delen kan alleen als je met een bekende komt. Er kunnen acties gelden die nog niet berekend zijn in bovenstaande prijs maar wel berekend worden op je factuur (indien van toepassing).
Bovenstaande prijzen zijn de prijzen p.p. Eventuele extra nachten bij deze locatie zijn op aanvraag. De prijs is afhankelijk van laag, midden, hoog midden of hoogseizoen. Eenpersoonskamer prijs: €80/€90/€110/€140 per nacht/inclusief ontbijt. Tweepersoonskamer prijs: €90/€110/€135/€160 per nacht/inclusief ontbijt.
De genoemde prijs is een richtlijn en gepubliceerd in USD. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Voor eventuele extra's zoals het Brain Health Upgrade-programma geldt een toeslag.

Yoga retraites met Happy Soul Travel

Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om een gezond gebalanceerd leven te leven. De hectiek en stress van het hedendaagse ‘snelle’ leven eist zijn tol voor velen. Een yoga retraite kan daar enorm bij helpen om bewust te worden van het evenwicht tussen lichaam en geest. Yoga gaat over bewustwording en het leren contact maken met jouw lichaam. Heb je weleens die innerlijke balans en rust gevoeld na het volgen van een yogales? Je kunt je voorstellen dat deze ervaring tijdens een yoga retraite nog vele malen intenser kan zijn. In plaats van moe thuiskomen na een vakantie, laad je juist je eigen batterij volledig op. Alle voordelen van op vakantie zijn in combinatie met ontspannen- en inspirerende yogalessen, overheerlijke en gezonde voeding en gelijkgestemde medereizigers! Een aantal veel voorkomende voordelen van het dagelijks beoefenen van yoga zijn:

  • Verbetert je flexibiliteit
  • Versterkt je spieren
  • Zorgt voor gezonde ontspanning
  • Verbetert je lichaamshouding
  • Verlaagt je bloeddruk
  • Verbetert je bloedcirculatie
  • Verbetert je zuurstofopname

We hebben met alle liefde en zorg een unieke selectie gemaakt van waanzinnige yoga retraites. Het maakt niet uit of je een beginnende of gevorderde yogi bent, bij Happy Soul Travel is iedereen welkom. Of je nu op zoekt bent naar een yogaweekend binnen Nederland, of wanneer je op zoek bent naar een exotische bestemming zoals een yoga retraite in Thailand, er is zoveel mogelijk. Of misschien wil je yoga wel combineren met coaching, wandelen of mindfulness? Kijk voor onze andere thema’s ook eens op de volgende pagina’s: 

Vind je het lastig om te weten welke Happy Soul Travel retraite het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken