Portugal Retraites

Ben jij op zoek naar een yoga retraite in het buitenland en is Portugal een van je favoriete vakantiebestemming? Bij Happy Soul Travel hebben we voor jou de mooiste plekjes geselecteerd, ieder met een eigen thema en professionele begeleiding zodat je volledig je batterij op kunt laden. Je kan kiezen tussen diverse yoga retreats in de Algarve of een Ayurveda retreat. Kamp je met verschillende burn-out klachten of ben je echt toe aan een langer durend programma met persoonlijke begeleiding? Ook dan kan je bij ons terecht! 

Vind je het lastig om te weten welke Happy Soul Travel reis het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

7 locaties

Bovenstaande prijzen zijn de prijzen p.p. Eventuele extra nachten bij deze locatie zijn op aanvraag. De prijs is afhankelijk van laag, midden, hoog midden of hoogseizoen. Eenpersoonskamer prijs: €80/€90/€110/€140 per nacht/inclusief ontbijt. Tweepersoonskamer prijs: €90/€110/€135/€160 per nacht/inclusief ontbijt.

Retreats Portugal met Happy Soul Travel

Een yoga vakantie in Portugal is altijd een goed idee. Dit heeft mede te maken met het fijne klimaat. Portugal heeft een echt Zuid Europees klimaat met warme, droge zomers en milde winters. De beste reistijd voor Portugal is tussen maart en december. We bieden diverse programma’s aan op de meest unieke plekjes met verschillende thema's zoals yoga, maar ook ayurveda of lifecoaching. Alle bestemmingen midden in een prachtige natuurlijke omgeving.

Zie je door het bomen het bos niet meer en wil je graag advies? Neem dan graag vrijblijvend contact op met een van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

Ben jij een echte fan van Zuid-Europa? Kijk dan ook bij onze andere bestemmingen:

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken