Mindfulness

Mindfulness betekent simpelweg: volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je kunt het woord ‘mindfulness’ vertalen met ‘opmerkzaamheid’ of ‘aandachtigheid’. Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Met mindfulness leef je intenser én je leert bewust keuzes te maken en grenzen te bewaken in plaats van automatisch te reageren. We bieden bij Happy Soul Travel diverse Mindfulness reizen aan, van een ultieme mindful safari reis door Tanzania tot een laagdrempelig mindful weekend in Friesland. Onze reizen worden begeleid door professionele Mindfulness trainers met wie wij al vele jaren samenwerken. Deelname aan één van deze reizen betekent dat je tools mee naar huis neemt waar je de rest van je leven profijt van kunt hebben, waar je echt verschil mee kunt maken in je huidige leven.

Vind je het lastig om te bepalen welke Mindfulness-reis het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan heel graag vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies op maat!

14 locaties

De genoemde prijs is p.p.. Je kunt alleen een kamer delen als je met een bekende komt. Eventuele extra nachten worden doorberekend op de factuur. Voor de maand april en oktober komt hier €22 per kamer per nacht bovenop. Voor de maand mei, juni en september komt hier €33 per single kamer per nacht bovenop en €44 voor een double kamer. Voor de maand juli en augustus komt hier €77 per kamer per nacht bovenop.
Prijzen zijn p.p. LET OP: Prijzen zijn vermeld in USD. Wij hanteren de lokale rate & actuele koers van de dag waarop je boekt en berekenen een EUR prijs op je factuur. EARLY BIRD TARIEF: Wanneer je minimaal 6 maanden voor vertrek één van bovenstaande reizen reserveert, dan ontvang je het Early Bird tarief o.b.v. verblijf in een tweepersoonskamer.
De genoemde prijs is p.p.. De toeslag voor een Penthouse is €50 p.p. per nacht. Eventuele extra nachten worden doorberekend op onze factuur. De prijs van een tweepersoonskamer per nacht inclusief ontbijt is €119. De prijs voor een extra nacht in een eenpersoonskamer is €84.

Mindfulness-reizen met Happy Soul Travel

Mindfulness vindt zijn oorsprong in het boeddhisme. Er worden op dit moment vele vormen, cursussen en therapieën aangeboden gebaseerd op deze eeuwenoude techniek waarbij er vaak meditaties en aspecten uit de cognitieve therapie aangeboden worden. Je leert schakelen naar innerlijke rust en ruimte. Je wordt uitgenodigd om wakker te worden uit de automatische piloot. Je leert opnieuw te ontspannen en in het NU te leven. Te stoppen met het zoeken en najagen van geluk en het vermijden van ongemak, pijn en angst. Dit geeft je verbinding met jezelf en je omgeving. Je leert dus om bewust je aandacht te sturen waardoor het makkelijker wordt om afstand te nemen van je gedachten. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker en je geest wordt rustiger.

Neem graag vrijblijvend contact op met één van onze retreatadviseurs voor een persoonlijk advies afgestemd op al jouw persoonlijke wensen!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 (0)6 5104 8870 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken