+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl
print

Nieuw Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis

Unieke kans om een heel kleinschalig retreat met DJ isis mee te maken van 9-10 februari!! Laatste plekken beschikbaar, bijna volgeboekt wees er snel bij!

Met trots presenteren wij ons allereerste en superexclusieve Dance & Yogaretreat met niemand minder dan DJ Isis. Deze vindt plaats op de waanzinnig nieuwe retreatlocatie Aan de Hei van Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum! Monique van Happy Soul Travel zal op zondag de yogales voor haar rekening nemen. Tijdens deze retreat ga je o.a. de kracht van muziek en beweging ervaren tijdens een ecstatic dance sessie. Ook kun je ervaren wat een meditatief ligconcert met je kan doen (hiervoor won Isis in 2018 nog een prijs tijdens de Museumnacht!). En de volgende ochtend neemt Monique je mee in een fijne vinyasa flow les en kun je nagenieten in de waanzinnige natuur van bos en hei.

Foto Dj Isis: Sven Scholten

Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 1Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 2Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 3Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 4Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 5Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 6Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 7Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 8Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 9Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 10Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 11Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 12Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 13Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 14Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 15Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 16Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isis 17

Programma

Op zaterdag ben je welkom vanaf 14:00. Je kunt dan nog wandelen in de omgeving, de sauna in of een massage boeken. Einde van de middag gaan we dansen op de beats van Dj Isis in de heizaal, die via een megagroot raam uitkijkt op de omringende natuur. 's Avonds eten we een heerlijke vegamaaltijd van onze healthchef. Daarna staat er nog een meditatief ligconcert op het programma. De volgende dag beginnen we met een fijne flow yogales om helemaal in je lijf te komen, waarna we afsluiten met een gezamenlijke brunch. Misschien wil je nog even de natuur in gaan of ben je langzaam weer klaar huiswaarts te keren. Helder, fris en zeker voldaan!

De Accommodatie

De Dance- & Yogaretreat vindt plaats in twee unieke monumentale boerderijen pal aan de hei. Ze zijn van binnen totaal gerenoveerd en supersfeervol ingericht met een combinatie van eigentijds design, mooie natuurlijke materialen en vintage. Beide boerderijen liggen aan de weidse hei en een uitgestrekte bostuin. Er is een heerlijke yogazaal, een bibliotheek, een ruime woonkamer en een sauna en relaxruimte uitkijkend over de hei en ruime keuze uit hele knusse een- en tweepersoonskamers op de bovenverdiepingen, allemaal met eigen badkamer! Ook is er een behandelkamer waar je een massage kunt ondergaan van een van onze favoriete masseuses.

De boerderijen maken onderdeel uit van Buitenplaats De Hoorneboeg, een schitterend landgoed van 13 hectare eigen grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. Op deze buitenplaats komt ook een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin (verwachte opening in het voorjaar), een fijne ruimte voor trainingen en een plek voor culturele en maatschappelijke initiatieven in een historische villa.

Over DJ Isis

Isis van der Wel, beter bekend als Dj (100%) Isis, is al bijna 30 jaar Nederlands bekendste vrouwelijke dance dj. In de jaren '90 verwierf ze landelijke bekendheid als pionier in de hedendaagse dj cultuur. Sindsdien heeft ze in die hoedanigheid de hele wereld over gereisd. De afgelopen 10 jaar heeft Isis zich steeds verder toegelegd op de helende werking van muziek. Enerzijds door de werking van ceremonie te verkennen, anderzijds door te experimenteren met alternatieve muziekbeleving waaronder Ecstatic dance sessies en meditatieve 'liggende' luisterconcerten. Met die laatste toevoeging maakte Isis met haar ligconcert onderdeel uit van een prijswinnend programma tijden de Museumnacht van 2018 tijdens de expositie 'Het leven van Buddha' in de Nieuwe Kerk te Amsterdam.

Over Monique Jansse

Monique is naast de oprichter van Happy Soul Travel, waarin ze haar grote passie voor reizen en persoonlijke ontwikkelingen combineert, ook yogadocente. Zij volgde haar opleiding tot vinyasa en yin docent bij De Nieuwe Yogaschool. Daar geeft zij ook de beginnerscursus samen met Johan Noorloos. “Yoga is voor mij een levenshouding. Het leert mij om contact te maken met mijn lichaam en geest. Het is de perfecte voeding voor beide." Tevens is zij een van de medeoprichters van Buitenplaats De Hoorneboeg, waarmee een van haar dromen uit is gekomen, namelijk het vormgeven en ontwikkelen van een eigen retreatlocatie.

Ecstatic Dance

Estatic Dance is een principe dat vele duizenden jaren oud is, maar de laatste decennia een ware revival meemaakt. Onder de naam 'Ecstatic Dance' worden tegenwoordig over de hele wereld evenementen georganiseerd waarbij specifieke kaders worden aangehouden waaronder het openen en sluiten van de ceremonie, het uitleggen van de dansregels waarbij het dansen op blote voeten en het 'nuchter' betreden van de dansvloer de voornaamste zijn. Door een onconventionele benadering van het principe 'dansvloer' verandert deze in een plek voor fysieke en geestelijke ontplooiing waarbij vrijheid en wederzijds respect hand in hand gaan. Door deze techniek komen lichaam en geest op speelse manier in balans. 

Ligconcert

Tijdens deze ligconcerten zul je een mega ontspannen staat van lichaam en geest ervaren. Door op een yogamat, met dekentje en eventueel kussentje, plaats te nemen creëren we de mogelijkheid om comfortabel en met gesloten ogen meegedragen worden op de meditatieve klanken van de muziek. Naast het bereiken van een staat van geestelijke en lichamelijke ontspanning worden ligconcerten ook aangewend als bron van inspiratie, inzicht en weldaad.

Groepsgrootte

Het aantal plekken voor deze unieke retreat is zeer beperkt, namelijk 26.

Prijs en Periode

DataDance- & YogaretreatEenpersoonskamerTweepersoonskamerBeschikbaarheid
09-10 februari 2019€250nvtcheck beschikbaarheid

Check de beschikbaarheid van Dance- & Yogaretreat met o.a. DJ Isisterug naar overzicht

Bovenstaande prijzen zijn de prijzen p.p..

Inclusief

  • 1 nacht in een een- of tweepersoonskamer
  • Diner en brunch
  • Ecstatic Dance en ligconcert
  • Yogales
  • Thee en sappen
  • Gebruik van saunafaciliteiten
  • EXTRA voor onze klanten: 3 maanden gratis Yogatv bij thuiskomst

Exclusief

  • €15 boekingskosten
  • Eventuele massage

Deze reis:

Prijzen vanaf: 195 p.p.

Periode: februari

Boek deze reis

Ervaringen

van anderen:

‘Hi, mijn vriendin had mij meegevraagd. Ik had nog nooit zoiets eerder gedaan en was beetje sceptisch. Echter het werd een...’

‘These are a few of my favourite things: dans en yoga, en dan ook nog op een bijzondere plek - ik voelde al dat dit een...’

lees meer
schrijf een review