Duurzaam bereikbaar

Soms kan het raar voelen om bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording en dan wel in een vliegtuig te stappen naar je retreat-locatie. Voor sommige mensen is dit ook echt een reden om het dichterbij huis te zoeken, of op zoek te gaan naar locaties die met de trein of je electrische auto bereikbaar zijn. Om die zoektocht te vergemakkelijken hebben wij de retreats voor je op een rijtje gezet die (soms met een klein beetje extra moeite) duurzaam bereikbaar zijn.

24 locaties

De genoemde prijs is p.p.. Eventuele kortingen gelden niet voor een eenpersoonskamer. Van 1 mei tot 1 oktober is het mogelijk om te kamperen op het landgoed. De kampeerkorting die je ontvangt is 25% op de genoemde kamerprijs.
Bovenstaande prijzen zijn p.p. en o.b.v. een gedeelde tweepersoonskamer. Het is niet mogelijk om een eenpersoonskamer te boeken tijdens de weekenden. Wanneer je met z’n tweeën boekt, zorgen wij er uiteraard wel voor dat je samen op een kamer verblijft. Tijdens de midweken verblijf je in een eenpersoonskamer, tenzij je samen komt met een bekende. Deze 6-daagse individuele arrangementen zijn te reserveren op basis van beschikbaarheid buiten de schoolvakanties om en starten op een zondag naar keuze. Je kunt dus zelf op het boekingsformulier aangeven op welke datum je wenst aan te komen en te vertrekken.

Heb je hier gevonden wat je zoekt op het gebied van retraites die duurzaam bereikbaar zijn of heb je nog wat advies van ons nodig? Bel of mail ons gerust, daar zijn we voor en dan helpen we je heel graag verder!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 (0)6 5104 8870 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken