Lifecoaching & Yogaweekend "Wat wil ik echt?"

Een unieke combinatie van life-coaching, yoga en me-time op een oogverblindende locatie tussen hei en bos!

Dit lifecoaching- en yogaweekend wordt begeleid door Monique Jansse en life-coach Muriël Dalmulder. Op basis van hun ervaring met het najagen van je dromen willen zij je in dit intensieve weekend in contact brengen met je diepste verlangens en je stoutste dromen. Naast dynamische en meer verstillende yogalessen word je ook uitgedaagd naar binnen te keren met een aantal opdrachten. Om zo in contact te komen met je diepste zelf en je de lichtjes kunt gaan volgen op weg naar “living your dreams”. Onze health chef zal de sterren van de vegetarische hemel koken voor ons met haar overheerlijke gezonde, kleurrijke en smaakvolle maaltijden. En daarnaast is er nog voldoende me-time om prachtige wandelingen te maken, een saunaatje te pakken en misschien zelfs een massage te boeken. 

Deze retreat wordt uitsluitend in het Nederlands gegeven.

De Accommodatie

Dit yoga & lifecoachings-weekend vindt plaats in twee unieke monumentale boerderijen pal aan de hei. Ze zijn van binnen totaal gerenoveerd en supersfeervol ingericht met een combinatie van eigentijds design, mooie natuurlijke materialen en vintage. Beide boerderijen liggen aan de weidse hei en een uitgestrekte bostuin. Er is een heerlijke workshopruimte met een gigantisch raam uitkijkend over de tuin, een bibliotheek, een ruime woonkamer en een sauna en relaxruimte en keuze uit hele knusse een- en tweepersoonskamers op de bovenverdiepingen, allemaal met eigen badkamer! Ook is er een behandelkamer waar je een massage kunt ondergaan van een van onze favoriete masseuses.

De boerderijen maken onderdeel uit van Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum, een schitterend landgoed van 13 hectare grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. Deze buitenplaats heeft ook een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin 'Bij de Tuinman', een fijne ruimte voor trainingen en een plek voor culturele en maatschappelijke initiatieven in een historische villa.

Het Programma

Het programma ziet er globaal als volgt uit:

Vrijdag

12:30 Aankomst & Check in

13:00 Lunch & Kennismaking in de Boszaal

14:00-16:00 Lifecoach sessie

16:00 Healthy Snack

16:00-18:00 Me Time

18:00-19:00 Lifecoach sessie

19:00 Diner

20:00-21:30 Yin Yogales in de Heizaal

Zaterdag

08:00 Thee en fruit

08:30-10.00 Vinyasa Yoga & Meditatie

10:30 Brunch

11:00-13:00 Lifecoach sessie

13:00-15:00 Me Time

15:00-17:00 Lifecoach sessie (om 16:00 Healthy Snack)

17:00 Yin Yoga

19:00 Diner

20:30 Avond Programma

Zondag

08:00 Thee en fruit

08:30-10.00 Vinyasa Yoga & Meditatie

10:30 Brunch

11:00-13:00 Lifecoach sessie

13:00 Closing Circle

13:30 Vertrek

De Begeleiding

Muriël is International Leadership Coach en Spreker. Ze is Certified Trainer of NLP, Master Practitioner of TimeLineTherapy™ en Master Hypnotist. Ze ontwikkelde haar eigen purposeful leiderschapsmethode Eagle Method, gebaseerd op de 5 Einstein Principes. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring met diverse vormen van yoga, energiewerk en meditatie en zal tijdens dit weekend diverse groepscoach-sessies aanbieden. Voordat Muriël dit pad bewandelde werkte zij in de corporate wereld bij Red Bull, Carpe Diem en Diesel als marketing en communicatie manager.

Monique Jansse is oprichtster van Happy Soul Travel en een van de mede-initiatiefneemsters van Buitenplaats De Hoorneboeg. Ook is ze verbonden als yogadocent aan De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Daar geeft ze samen met Johan Noorloos de beginners-opleiding. Monique heeft net als Muriel eerst een carrière in de "corporate world" gehad als eindverantwoordelijke voor een van de zenders van MTV International. Toen zij in aanraking kwam met yoga stelde haar dat in staat zichzelf diepere vragen te stellen als: wat wil ik echt, wat past echt bij mij, waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Dat heeft haar doen besluiten de televisie-wereld te verlaten en zich te richten op haar passies persoonlijke ontwikkeling, yoga, reizen en schrijven.

Prijs en Periode

Bovenstaande prijzen zijn de prijzen p.p.

Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en wc.

In de tweepersoonskamers staan de bedden uit elkaar, maar kunnen desgewenst ook bij elkaar worden geplaatst.

 

Inclusief

  • twee nachten verblijf in een een- of tweepersoonskamer
  • alle yogalessen en sessies behorende bij het programma
  • alle lifecoachingsessies
  • alle maaltijden en healthy snacks
  • onbeperkt water en kruidenthee
  • gebruik van sauna
  • gebruik van alle aanwezige yogamaterialen
  • EXTRA voor onze klanten: 1 maand gratis Yogatv bij thuiskomst

Exclusief

  • reis- en annuleringsverzekering
  • €15 boekingskosten p.p.

Transport

De Hoorneboeg ligt supercentraal in Nederland. Je zit er zo vanaf de A27 of met het OV. Alleen al het naar dit landgoed toegaan is een beleving. Elk bezoek begint namelijk al met een verstilde rit door een kilometer lange bomenlaan langs hei en bos die uitkomt op het 13 hectare grote landgoed. Aangekomen op het landgoed parkeer je vooraan tussen de bomen. De rest van het landgoed is volledig autovrij en je plek van bestemming op de buitenplaats bereik je door een kleine wandeling langs eeuwenoude paden, door een bijzonder mooi en oud bos.

Ook is de buitenplaats goed bereikbaar met het OV. Er stopt een bus aan het begin van de oprijlaan. Vanaf hier is het een mooie wandeling langs hei en bos van circa 10 minuten tot de buitenplaats. Vanaf het NS station in Hilversum fiets je in 15 minuten naar De Hoorneboeg, bijvoorbeeld op een OV-fiets die je daar heel makkelijk kunt huren.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €450 p.p.

Periode:

Lifecoaching & Yogaweekend "Wat wil ik echt?"

Prijzen vanaf: €450 p.p.

Boek deze reis

Ervaringen van anderen:

19 dagen geleden
Een heerlijk weekend weg voor jezelf, met echt aandacht voor jezelf. Waar wordt ik blij van? En wat houdt mij tegen om daar …lees meer
Kirby
9 maanden geleden
Follow your dreams & wat wil ik echt weekend, wat een weekend. De locatie is echt fantastisch, de oprijlaan alleen al is een …lees meer
Anneke

Deel met je vrienden:

Vergelijkbare reizen