Lifecoaching & Yogaweekend "Wat wil ik echt?"

Worstel je met de vraag: 'Wat wil ik echt?' Neem deel aan het Lifecoach weekend aan de Hei van 3-5 september!

Dit lifecoaching- en yogaweekend wordt begeleid door life-coach Muriël Dalmulder en yogadocente Karlijn Visser waarin de vraag "Wat wil ik echt" centraal staat. Misschien is deze vraag wel actueler dan ooit. In de plotselinge stilstand van de wereld zijn steeds meer mensen die zich afvragen of zij na de crisis wel op dezelfde voet verder willen, of dat ze hun leven toch op een andere manier willen vormgeven. En hoe doe je dit dan? Tijdens dit weekend keren we o.l.v. lifecoach Muriël diep naar binnen en gaan we fysiek veel naar buiten om hierover te reflecteren in combinatie met verdiepende vinyasa en yinlessen. En dit alles op de geweldige Buitenplaats De Hoorneboeg. 

Deze retreat wordt uitsluitend in het Nederlands gegeven.

De Accommodatie

Dit yoga & lifecoachings-weekend vindt plaats in twee unieke monumentale boerderijen pal aan de hei. Ze zijn van binnen totaal gerenoveerd en supersfeervol ingericht met een combinatie van eigentijds design, mooie natuurlijke materialen en vintage. Beide boerderijen liggen aan de weidse hei en een uitgestrekte bostuin. Er is een heerlijke workshopruimte met een gigantisch raam uitkijkend over de tuin, een bibliotheek, een ruime woonkamer en een sauna en relaxruimte en keuze uit hele knusse een- en tweepersoonskamers op de bovenverdiepingen, allemaal met eigen badkamer! Ook is er een behandelkamer waar je een massage kunt ondergaan van een van onze favoriete masseuses.

De boerderijen maken onderdeel uit van Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum, een schitterend landgoed van 13 hectare grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. Deze buitenplaats heeft ook een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin 'Bij de Tuinman', een fijne ruimte voor trainingen en een plek voor culturele en maatschappelijke initiatieven in een historische villa.

Het Programma

Op basis van hun ervaring met het najagen van je dromen en meebewegen met dat wat zich aandient willen zij je in dit intensieve weekend in contact brengen met je diepste verlangens en je stoutste dromen. Naast dynamische en meer verstillende yogalessen word je ook uitgedaagd naar binnen te keren met een aantal opdrachten. Om zo in contact te komen met je diepste zelf en je de lichtjes kunt gaan volgen op weg naar “living your dreams”. Onze health chef zal de sterren van de vegetarische hemel koken voor ons met haar overheerlijke gezonde, kleurrijke en smaakvolle maaltijden. En daarnaast is er nog voldoende me-time om prachtige wandelingen te maken en misschien zelfs een massage te boeken. 

Het programma ziet er globaal als volgt uit;

Vrijdag

 • 12:30 aankomst & check in
 • 13:00 lunch & kennismaking in de Boszaal
 • 14:00 lifecoach sessie
 • 16:00 healthy snack
 • 16:00 me time
 • 18:00 lifecoach sessie
 • 19:00 diner
 • 20:00 yin yogales 

Zaterdag

 • 08:00 thee en fruit
 • 08:30 vinyasa yoga & meditatie
 • 10:30 brunch
 • 11:00 lifecoach sessie
 • 13:00 me time
 • 15:00 lifecoach sessie (om 16:00 Healthy Snack)
 • 17:00 yin Yoga
 • 19:00 diner
 • 20:30 avondpogramma

Zondag

 • 08:00 thee en fruit
 • 08:30 vinyasa yoga & meditatie
 • 10:30 brunch
 • 11:00 lifecoach sessie
 • 13:00 closing circle
 • 13:30 naar huis

De Begeleiding

Muriël Dalmulder is International Leadership Coach en Spreker. Ze is Certified Trainer of NLP, Master Practitioner of TimeLineTherapy™ en Master Hypnotist. Ze ontwikkelde haar eigen purposeful leiderschapsmethode Eagle Method, gebaseerd op de 5 Einstein Principes. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring met diverse vormen van yoga, energiewerk en meditatie en zal tijdens dit weekend diverse groepscoach-sessies aanbieden. Voordat Muriël dit pad bewandelde werkte zij in de corporate wereld bij Red Bull, Carpe Diem en Diesel als marketing en communicatie manager. Zie ook: www.murieldalmuder.com.

Karlijn Visser voelde zich van jongs af aan al aangetrokken tot grote levenskwesties. 'Wie is de mens en wat komen we hier doen' zijn vragen die haar bezighielden. Ze verslond er boeken over en sprak met mensen uit verschillende vakgebieden. Uiteindelijk resulteerde haar zoektocht in Holistik; een online platform waar persoonlijke groei centraal staat en met een open mind gekeken wordt naar alles tussen hemel en aarde wat het blote oog niet ziet. Zo kwam ze in aanraking met yoga. Zowel de fysieke practice als de filosofie spraken Karlijn direct aan. Yoga is een spiegel van het leven. Eigenlijk is wat er op de mat gebeurt een weerspiegeling van hoe het met je gaat 'van de mat af'. Dat maakt yoga voor Karlijn zo boeiend. Ze volgde een Vinyasa opleiding om de effecten van yoga op lichaam en geest beter te kunnen verspreiden. In haar lessen creëert ze een warme en liefdevolle omgeving waarin je wordt uitgenodigd om oude ballast los te laten en thuis te komen in je lichaam. Nog steeds zijn haar levensvragen overigens onbeantwoord, alleen de behoefte om alles te willen weten nam af. In het moment aanwezig kunnen zijn is misschien wel het antwoord waar Karlijn het meest aan had. Yoga is daar een prachtige tool voor die ze graag deelt. Zie ook holistik.nl 

Anne Roffel deed voor het eerst yoga toen ze in de twintig was, en ze was gelijk gefascineerd door wat yoga met haar lichamelijke en emotionele welzijn deed. Ze begon over yoga te lezen, deed zelf veel yoga en ging wekelijks naar yogales. Daarna kwam ze op een sportschool in contact met poweryoga, en begon aan de docentenopleiding om meer over yoga te leren. Toen ze de positieve effecten zag op haar studenten besloot ze dat ze de rest van haar leven yogadocent wilde zijn.  En dat gebeurde. Ze gaf les op grote evenementen en aan bedrijven en gaf les in kleinere studio’s en sportscholen. In 2010 opende ze samen met James Landman iMoves studio voor yoga & personal training. Geïnspireerd door diverse beroemde  yogadocenten werden haar yogalessen zachter, fysiek verantwoorder en speelt de adem de hoofdrol in alle lessen die ze geeft. Mensen en de wereld om haar heen inspireren haar. Stilte inspireert haar. De combinatie van buiten- en binnenwereld levert contact op met de bron waar ruim inspiratie uit voortvloeit. Ze deelt graag de helende werking van yoga met de wereld, omdat ze gelooft dat yoga mensen gelukkiger en gezonder maakt. Zie ook: imovrs.nl

Monique Jansse is oprichtster van Happy Soul Travel en een van de mede-initiatiefneemsters van Buitenplaats De Hoorneboeg. Lange tijd is ze verbonden geweest als yogadocent aan De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Daar gaf ze samen met Johan Noorloos de beginners-opleiding. Inmiddels is Monique met haar gezin verhuisd naar Portugal en werkt ze vanuit daar. Monique heeft net als Muriel eerst een carrière in de "corporate world" gehad als eindverantwoordelijke voor een van de zenders van MTV International. Toen zij in aanraking kwam met yoga stelde haar dat in staat zichzelf diepere vragen te stellen als: wat wil ik echt, wat past echt bij mij, waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Dat heeft haar doen besluiten de televisie-wereld te verlaten en zich te richten op haar passies persoonlijke ontwikkeling, yoga, reizen en schrijven. Ze volgde diverse docenten-opleidingen en specialiseerde zich in retreats. Het mooiste aan yogales geven vindt zij het om mensen weer in contact te brengen met hun lichaam, geest en emoties om uiteindelijk bij de ware kern te komen.

Prijs en Periode

Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en wc.

In de tweepersoonskamers staan de bedden uit elkaar, maar kunnen desgewenst ook bij elkaar worden geplaatst. I.v.m. corona maatregelen mogen de tweepersoonskamers alleen met een bekende gedeeld worden. Kom je alleen? Dan boek je een eenpersoonskamer. 

 

Inclusief

 • twee nachten verblijf in een een- of tweepersoonskamer
 • alle yogalessen en sessies behorende bij het programma
 • alle lifecoachingsessies
 • alle maaltijden en healthy snacks
 • onbeperkt water en kruidenthee
 • gebruik van sauna
 • gebruik van alle aanwezige yogamaterialen
 • EXTRA voor onze klanten: 1 maand gratis Yogatv bij thuiskomst

Exclusief

 • reis- en annuleringsverzekering
 • €15 boekingskosten p.p.
 • €5 p.p. verplichte bijdrage SGR*

*Dit is een bijdrage die SGR per 1 februari 2021 verplicht heeft ingesteld voor alle reizigers via aangesloten reisorganisaties

Transport

De Hoorneboeg ligt supercentraal in Nederland. Je zit er zo vanaf de A27 of met het OV. Alleen al het naar dit landgoed toegaan is een beleving. Elk bezoek begint namelijk al met een verstilde rit door een kilometer lange bomenlaan langs hei en bos die uitkomt op het 13 hectare grote landgoed. Aangekomen op het landgoed parkeer je vooraan tussen de bomen. De rest van het landgoed is volledig autovrij en je plek van bestemming op de buitenplaats bereik je door een kleine wandeling langs eeuwenoude paden, door een bijzonder mooi en oud bos.

Ook is de buitenplaats goed bereikbaar met het OV. Er stopt een bus aan het begin van de oprijlaan. Vanaf hier is het een mooie wandeling langs hei en bos van circa 10 minuten tot de buitenplaats. Vanaf het NS station in Hilversum fiets je in 15 minuten naar De Hoorneboeg, bijvoorbeeld op een OV-fiets die je daar heel makkelijk kunt huren.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €495 p.p.

Periode:

Lifecoaching & Yogaweekend "Wat wil ik echt?"

Prijzen vanaf: €495 p.p.

Boek deze reis

Ervaringen van anderen:

07 sep. 2020
Het was een heerlijk weekend. De locatie fantastisch en begeleiding top. Ik ben werkelijk lichter. Zou zo weer gaan! En het …lees meer
Katja
22 jun. 2020
Echt een aanrader! De combinatie van de yoga & coaching vond ik heel fijn. Het hele programma is goed op elkaar …lees meer
Patricia
16 jun. 2020
Een heerlijk weekend op een hele bijzondere, mooie plek op de hei in Hilversum. Het weekend bestond uit heerlijke yoga …lees meer
Herm

Deel met je vrienden:

Vergelijkbare reizen