Lifecoaching & Yogaweekend "Wat wil ik echt?"

Even toe aan een weekend voor reflectie? Van 18-20 oktober organiseren we weer het fantastische weekend met Muriel Dalmulder!

De huidige digitale wereld zorgt voor meer stress in ons werk en persoonlijk leven. We maken maar weinig tijd voor echte ontspanning, wat zorgt voor een vol hoofd, veel vermoeidheid en stress. Druk zijn is de nieuwe norm. We zijn een levenspad ingeslagen en hebben nauwelijks tijd om te voelen wat we écht willen. Herken jij jezelf hierin? Dan is het Lifecoaching en Yoga weekend echt wat voor jou! Tijdens dit weekend keren we o.l.v. lifecoach Muriël diep naar binnen én gaan we fysiek veel naar buiten om hierover te reflecteren in combinatie met verdiepende yogalessen. En dit alles op de schitterende Buitenplaats De Hoorneboeg.

Deze retreat wordt uitsluitend in het Nederlands gegeven.

De Accommodatie

Dit lifecoachings- & yogaweekend vindt plaats in twee unieke monumentale boerderijen pal aan de hei. Ze zijn van binnen totaal gerenoveerd en supersfeervol ingericht met een combinatie van eigentijds design, mooie natuurlijke materialen en vintage. Beide boerderijen liggen aan de weidse hei en een uitgestrekte bostuin. Er is een heerlijke workshopruimte met een gigantisch raam uitkijkend over de tuin, een bibliotheek, een ruime woonkamer en een sauna en relaxruimte en keuze uit hele knusse een- en tweepersoonskamers op de bovenverdiepingen, allemaal met eigen badkamer! Ook is er een behandelkamer waar je een massage kunt ondergaan van een van onze favoriete masseuses.

De boerderijen maken onderdeel uit van Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum, een schitterend landgoed van 13 hectare grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. Deze buitenplaats heeft ook een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin 'Bij de Tuinman', een fijne ruimte voor trainingen en een plek voor culturele en maatschappelijke initiatieven in een historische villa.

Het Programma

Op basis van hun eigen ervaring met het najagen van hun dromen en meebewegen met dat wat zich aandient willen Muriēl & Carmen je in dit intensieve weekend in contact brengen met je diepste verlangens en je stoutste dromen. Carmen geeft op zaterdag de yogalessen, de anderen worden door Muriël verzorgd.

Naast dynamische en meer verstillende yogalessen word je ook uitgedaagd naar binnen te keren met een aantal opdrachten. Om zo in contact te komen met je diepste zelf en je de lichtjes kunt gaan volgen op weg naar “living your dreams”. Onze health chef zal de sterren van de vegetarische hemel koken voor ons met haar overheerlijke gezonde, kleurrijke en smaakvolle maaltijden. En daarnaast is er nog voldoende me-time om prachtige wandelingen te maken en misschien zelfs een massage te boeken. Het weekend start vrijdag om 14:00 en eindigt zondag om 13:30.

Een voorbeeld van een dag schema: 

 • 08:00 Thee en fruit
 • 08:30 Yoga & Meditatie
 • 10:15 Brunch
 • 11:00 Lifecoach sessie
 • 13:00 Vrije tijd
 • 15:00 Lifecoach sessie
 • 17:00 Yin Yoga, Meditatie & Hartopeners
 • 18:30 Diner
 • 20:00 Avond Programma

De Begeleiding

Muriël Dalmulder is International Leadership Coach en Spreker. Ze is Certified Trainer of NLP, Master Practitioner of TimeLineTherapy™ en Master Hypnotist. Ze ontwikkelde haar eigen purposeful leiderschapsmethode Eagle Method, gebaseerd op de 5 Einstein Principes. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring met diverse vormen van yoga, energiewerk en meditatie en zal tijdens dit weekend diverse groepscoach-sessies aanbieden. Voordat Muriël dit pad bewandelde werkte zij in de corporate wereld bij Red Bull, Carpe Diem en Diesel als marketing en communicatie manager. Zie ook: murieldalmulder.com.

Carmen Guda begeleidt de yogalessen tijdens dit weekend. Ze heeft een docentopleiding afgerond in Goa en ontdekte haar passie voor dynamische Vinyasa en Yin yoga lessen. Die passie breidde zich door de jaren heen uit naar ademwerk, meditatie en somatische oefeningen om studenten een holistische ervaring te geven op weg naar heelheid en liefde. Ze is in staat om een divers scala aan fysieke, emotionele, mentale en spirituele kennis in elke les te brengen op een aardende, maar toch luchtige en humoristische manier!

De Keuken

We werken samen met een prachtig team aan ervaren retreatchefs die voor jullie de sterren van de vegetarische hemel koken. Voor alle weekenden geldt dat de chefs rekening kunnen houden met een veganistisch, zuivel-, gluten- en notenvrij dieet. Echter worden gerechten bereid in een keuken waar deze ingrediënten wel worden gebruikt en daarom kunnen we niet garanderen dat er geen kruisbesmetting optreedt. Aangezien onze keuken in buffetstijl is, kan het lastig zijn om rekening te houden met hele specifieke of beperkte diëten. Informeer ons voor andere allergieën en intoleranties voordat je boekt en we zullen bij de keuken con troleren of dit kunnen verzorgen, aangezien we niet altijd in staat zijn om rekening te houden met beperkende diëten.

Prijs en Periode

Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en wc.

In de tweepersoonskamers staan de bedden uit elkaar, maar kunnen desgewenst ook bij elkaar worden geplaatst.

Weekend al vol? Check ook onze andere retreats in Nederland aan de Hei: detoxweekenden, yogaweekenden, het "women's retreat" , ayurvedische summerschool of het yoga & soulfood summerschool retreat!

Inclusief

 • twee nachten verblijf in een een- of tweepersoonskamer
 • alle yogalessen en sessies behorende bij het programma
 • alle lifecoaching-sessies
 • alle maaltijden en healthy snacks
 • onbeperkt water en kruidenthee
 • gebruik van sauna
 • gebruik van alle aanwezige yogamaterialen
 • EXTRA voor onze klanten: 2 maanden gratis abonnement op The House of Deeprelax bij thuiskomst

Exclusief

 • reis- en annuleringsverzekering
 • €15 boekingskosten p.p.
 • €10 parkeerkosten bij de Hoorneboeg per auto (alleen wanneer je met auto komt, afrekenen ter plekke en reserveren is niet nodig) 
 • €5 p.p. verplichte bijdrage SGR*

*Dit is een bijdrage die SGR per 1 februari 2021 verplicht heeft ingesteld voor alle reizigers via aangesloten reisorganisaties

Transport

De Hoorneboeg ligt supercentraal in Nederland. Je zit er zo vanaf de A27 of met het OV. Alleen al het naar dit landgoed toegaan is een beleving. Elk bezoek begint namelijk al met een verstilde rit door een kilometer lange bomenlaan langs hei en bos die uitkomt op het 13 hectare grote landgoed. Aangekomen op het landgoed parkeer je vooraan tussen de bomen. De rest van het landgoed is volledig autovrij en je plek van bestemming op de buitenplaats bereik je door een kleine wandeling langs eeuwenoude paden, door een bijzonder mooi en oud bos.

Wil je graag met het OV naar de locatie?  Station Hilversum en Hollandsche Rading liggen het meest dichtbij. Vanaf daar kun je met een OV-fiets, een taxi of de bus het laatste stukje afleggen (gaan niet heel vaak, dus check de beste verbinding vooraf via OV-app).. De buslijnen en -tijden veranderen ook zo nu en dan. Je kunt ze het beste checken via 9292 (dubbel-check dit vooral op zon- en feestdagen), halte Hoorneboeg aan de Utrechtseweg en vanaf hier wandel je in ongeveer 10 minuten naar De Hoorneboeg. 

Er is ook mogelijkheid om samen te reizen met één van de andere deelnemers via onze facebook group (link krijg je vooraf).

Deze reis:

Prijzen vanaf: €525 p.p.

Periode:

Lifecoaching & Yogaweekend "Wat wil ik echt?"

Prijzen vanaf: €525 p.p.

Boek deze reis

Ervaringen van ons:

Met een warm en voldaan gevoel kijk ik terug op het Lifecoaching & Yogaweekend met Muriel en Anne. Een fijne mix van …lees meer

Ervaringen van anderen:

19 nov. 2023
In het weekend van 10-11 november had ik een cadeau aan mijzelf gegeven, het Lifecoaching en Yogaweekend. Een geweldig …lees meer
Jessy
15 nov. 2023
Een heel mooi weekend met veel inzichten en ervaringen. Muriël is een vrouw die precies weet hoe ze de groep mag begeleiden …lees meer
Marleen

Deel met je vrienden:

Vergelijkbare reizen