Women’s Weekend Retreat Aan de Hei

Vorig jaar volgde ik een retreat in Wales en leerde daar Abigail kennen, een van de meest wijze en kundige therapeuten die ik ooit ontmoet heb. Zij is voor mij de pure belichaming van een vrouw die deze tijd vereist: zelfbewust, sterk, maar ook supervrouwelijk en kwetsbaar. Ik ben ongelofelijk dankbaar en trots dat zij naar Nederland wil komen om daar samen “Women’s Weekenden” te geven op Buitenplaats De Hoorneboeg. In deze weekenden gaan we met een prachtige groep vrouwen aan de slag met wat het betekent in deze eeuw vrouw te zijn. Enerzijds willen we alle ballen in de lucht houden, maar anderzijds schuilt daarin het gevaar dat we het contact kwijtraken met onze vrouwelijke kant. Hoe combineer je alle rollen en kun je volledig in je vrouwelijke kracht komen te staan?

"De Hoorneboeg en het hele weekend programma, in combinatie met een groep sterke, bijzondere en liefdevolle vrouwen is zo ontzettend magisch. Ik heb zoveel geleerd over mijzelf, mijn lichaam en mijn relatie met de rest van de wereld. Dit is iets dat je zelf moet ervaren om te begrijpen hoeveel het je kan brengen." - Bernadette

Programma

Deze retraite is een prachtige combinatie van sharings, yoga, meditatie, ademwerk, visualisaties, opstellingen, oefeningen en opdrachten. Een intensief programma dus! Je gaat jezelf ontdekken op een heel diep niveau. Thema’s komen aan de orde als: wat betekent het om vrouw te zijn, sisterhood, oude patronen, nieuwe mogelijkheden, in je vrouwelijke kracht staan, sexualiteit, sensualiteit, gevoel van onderdrukking, grenzen verkennen, schaduwzijdes erkennen, volle potentieel ontdekken, etc. Een must voor elke vrouw die zichzelf wil ontdekken en wil gaan leven vanuit haar volle potentieel. Het programma begint op vrijdag aan het eind van de middag en eindigt op zondagmiddag.

Vanwege bepaalde workshops/ademhalingsoefeningen wordt dit retreat niet aangeraden voor zwangere vrouwen.

Accommodatie

Deze vrouwenretraite vindt plaats in twee unieke monumentale boerderijen pal aan de hei. Ze zijn van binnen totaal gerenoveerd en supersfeervol ingericht met een combinatie van eigentijds design, mooie natuurlijke materialen en vintage. Beide boerderijen liggen aan de weidse hei en een uitgestrekte bostuin. Er is een heerlijke workshopruimte met een gigantisch raam uitkijkend over de tuin, een bibliotheek, een ruime woonkamer en een sauna en relaxruimte en keuze uit hele knusse een- en tweepersoonskamers op de bovenverdiepingen, allemaal met eigen badkamer!

De boerderijen maken onderdeel uit van Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum, een schitterend landgoed van 13 hectare grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. Deze buitenplaats heeft ook een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin, namelijk 'Bij de Tuinman', een fijne ruimte voor trainingen en een plek voor culturele en maatschappelijke initiatieven in een historische villa.

Over Abigail

Abigail Peters werkt al meer dan 25 jaar in de wereld van psychologie. Zij is een veel gevraagde psychotherapeute met een eigen praktijk in Londen en facilitator voor retreats wereldwijd.  Ze integreert hierin allerlei methodes en technieken zoals familieopstellingen, meditaties, sharings en ademwerk. Ze werkt met individuen en groepen op verschillende gebieden en is vooral gespecialiseerd in identiteit, trauma, mannelijke/vrouwelijke dynamiek, transformatieve en persoonlijke groei. Ze reist de hele wereld over om retreats te geven, dus deze kans mag je eigenlijk niet missen. She is one in a million…just like you! Voor meer info kijk op: www.potentialcharisma.com.

Prijs & Periode

Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche, wc en wastafel.

Bovenstaande prijzen zijn de prijzen p.p..

Inclusief

  • 2 nachten in een een- of tweepersoonskamer
  • alle inhoudelijke sessies met Abigail
  • alle maaltijden en healthy snacks
  • onbeperkt kruidenthee en water
  • gebruik van sauna
  • gebruik van alle aanwezige yogamaterialen
  • EXTRA voor onze klanten: 1 maand gratis Yogatv bij thuiskomst

Exclusief

  • reis- en annuleringsverzekering
  • €15 boekingskosten

Transport

De Hoorneboeg ligt supercentraal in Nederland. Je zit er zo vanaf de A27 of met het OV. Alleen al het naar dit landgoed toegaan is een beleving. Elk bezoek begint namelijk al met een verstilde rit door een kilometer lange bomenlaan langs hei en bos die uitkomt op het 13 hectare grote landgoed. Aangekomen op het landgoed parkeer je vooraan tussen de bomen. De rest van het landgoed is volledig autovrij en je plek van bestemming op de buitenplaats bereik je door een kleine wandeling langs eeuwenoude paden, door een bijzonder mooi en oud bos.

Ook is de buitenplaats goed bereikbaar met het OV. Er stopt een bus aan het begin van de oprijlaan. Vanaf hier is het een mooie wandeling langs hei en bos van circa 10 minuten tot de buitenplaats. De OV fiets is ook een goede optie. Vanaf het NS station Hollandsche Rading fiets je in 10 minuten naar de Hoorneboeg. Kom je vanaf het NS station in Hilversum, dan fiets je een goede 20 minuten.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €495 p.p.

Periode:

Women’s Weekend Retreat Aan de Hei

Prijzen vanaf: €495 p.p.

Boek deze reis

Ervaringen van anderen:

19 dec. 2019
Its the most intense, safe, honest, loving and inspirational women's weekend you could wish for!! A beautiful deep dive into …lees meer
Azucena
18 dec. 2019
Een weekend met veel heftige oefeningen op psychisch vlak. Veel oefeningen samen doen en veel met elkaar delen. Heel …lees meer
Irma
17 dec. 2019
Het womens retreat aan de hei is intensief, inspirerend en geeft ongelofelijke nieuwe inzichten. Deze retreat doe je het …lees meer
Anneloes

Deel met je vrienden:

Vergelijkbare reizen