+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl
print

Stilteretraite Limburg

Na een reeks inspirerende stiltereizen naar de woestijn in Egypte, organiseert initiatiefneemster Toña nu ook een stilteretraite dichterbij huis: op een landelijk gelegen hoeve in Limburg. Deze prachtige omgeving vormt het decor van een stiltereis die bestaat uit 5 overnachtingen en 4 volledige stiltedagen. Een bijzondere retraite voor iedereen die nieuwsgierig is naar het ervaren van stilte, waarin je continue gedachtestroom eindelijk eens de kans krijgt te kalmeren en je innerlijke stem vanzelf duidelijker wordt. 

Stilteretraite Limburg 1Stilteretraite Limburg 2Stilteretraite Limburg 3Stilteretraite Limburg 4Stilteretraite Limburg 5Stilteretraite Limburg 6Stilteretraite Limburg 7Stilteretraite Limburg 8

Programma

Maandag word je tussen 17h00 en 18h00 op de Hoeve ontvangen en krijg je je slaapplaats aangewezen. Daarna volgt de eerste gezamenlijke (vegetarische) maaltijd, met liefde bereid door de kokkin. De dag wordt afgesloten met de eerste talking circle naar een oud gebruik van de indianen, waarin je je met de groep voorbereidt op de stilte. Hierin kun je je ervaring delen met anderen zonder dat er een dialoog ontstaat. Na deze talking circle gaat de stilte in. De dagen daarop starten met yoga en meditatie, gevolgd door ontbijt en een stiltewandeling door het aangrenzende natuurgebied. Na de lunch is er voor iedereen een healingsessie op maat. Dan volgt een gezamenlijke maaltijd en de dagelijkse talking circle. De laatste dag eindigen we om 16h00.

Begeleiding

Tijdens deze reis neemt Toña nog twee extra begeleiders mee, ieder met een eigen expertise. Tijdens de stiltedagen krijg je iedere dag een behandeling die je ondersteunt in het stilteproces. Toña heeft reeds tien jaar ervaring als healer en reiki-master, en helpt je met een door jou gekozen thema tijdens deze reis. Winnyfred kan je helpen tijdens een reading met het inzicht geven in jouw pad en eventuele relaties die je belangrijk vindt.

Accommodatie

Tijdens de stiltereis verblijf je in ruime twee- of driepersoonskamers in een monumentale hoeve met 2 hectare eigen grond. De Hoeve is midden in de “Tuin van Limburg” gelegen, het meest afwisselende stukje Limburg! De gehele regio is uitgerust met knooppunten fietsroutes en wandelroutes, dwars door de mooiste stukjes natuur en langs het water. Op loopafstand ligt het natuurgebied “Leudal” met haar prachtige loofbossen en meanderende beekdalen.

Groepsgrootte

Met deze reis kunnen maximaal 12 mensen mee. Het minimum aantal is 9.

Prijs en Periode

 Periode   Prijs
 19 tot 24 aug 2013  €1100,- p.p. *

*Geen eenpersoonskamer mogelijk. 

Inclusief

  • 5 overnachtingen in Hoeve de Schoor
  • Alle (vegetarische) maaltijden
  • Iedere dag een individuele healingsessie (4x totaal)

Exclusief

  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Boekingskosten €15

Deze reis:

Prijzen vanaf: € 1050 p.p.

Periode: augustus

Ervaringen
van ons:

‘Toña is een hele bijzondere vrouw die met haar warme energie fantastische retraiteweken weet neer te zetten. Niet...’

lees meer
schrijf een review