Op retreat met Happy Soul Travel

Bij Happy Soul Travel is het onze missie is om voor jou de ultieme retreat te vinden. Op deze pagina vind je een unieke selectie aan yogaretreats binnen Nederland en het buitenland. Al meer dan 12 jaar zijn wij dé retraitespecialist van Nederland en weten wij als geen ander hoe lastig het kan zijn om online een ideale yogavakantie te vinden die precies past bij je wensen. Onze retreatadviseurs geven je daarom graag een persoonlijk advies op maat over jouw ultieme inspiratiereis. Om bijvoorbeeld je batterij weer op te laden, je lichaam & geest in balans te brengen of gewoon om even de tijd te nemen om te genieten, te ontspannen en een weekje volledig in de watten gelegd te worden.

We weten uit eigen ervaring wat een yogavakantie, een detoxweek, stilteretraite, ayurvedische kuur of andere bezinningsreis met je kan doen en hoe het je verder kan brengen op jouw eigen persoonlijk pad. We werken nauw samen met de beste specialisten en experts om de yogareizen die we aanbieden tot een groot succes te maken en een hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen. Dat is onze passie! Van Ibiza tot Bali, van Zeeland tot Marokko. Bovendien organiseren wij ook een flink aantal retreats onszelf! 

Neem alvast een kijkje in ons prachtige aanbod van yogareizen en neem contact met ons op via info@happysoultravel.nl mocht je graag even willen sparren of advies nodig hebt bij het maken van je keuze. 

De genoemde prijs is een richtlijn en gepubliceerd in USD. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Voor eventuele extra's zoals het Brain Health Upgrade-programma geldt een toeslag.
De genoemde prijs is een richtlijn en is omgerekend van rupiah naar euro. Bij de prijs op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Eventuele extra nachten worden extra doorberekend op de factuur.

Retreats met Happy Soul Travel

Wil je liever alle retreats per thema bekijken? Kijk dan verder op de volgende pagina’s:

 

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 35 203 11 21 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken