Retreats

Welkom bij Happy Soul Travel!

Onze missie is om voor jou de ultieme retreat te vinden. Dus...zoek niet verder, dat hebben wij namelijk al gedaan. We hebben de mooiste "boutique retreats" voor je geselecteerd waar je verzekerd bent van topdocenten, unieke & kleinschalige accommodaties, waanzinnige maaltijden bereidt door de beste chef’s, inspirerende programma’s, vernieuwende concepten en bovenal een unieke beleving!

Het is vaak niet eenvoudig om een goede keuze te maken uit het gigantische en vaak onoverzichtelijke online reisaanbod. Onze Personal Retreat Advisors geven je daarom graag een persoonlijk advies op maat over jouw ultieme inspiratiereis. Om bijvoorbeeld je batterij weer op te laden, je lichaam & geest op te schonen of gewoon even afstand van alles te nemen en enorm te genieten, te ontspannen en een weekje enorm in de watten gelegd te worden.

We weten uit eigen ervaring wat een yogavakantie, een detoxweek, stilteretraite, ayurvedische kuur of andere bezinningsreis met je kan doen om je verder te helpen op jouw persoonlijke ontwikkelingspad. Dat is onze passie! We werken nauw samen met de beste specialisten en experts om de yogareizen die we aanbieden tot een groot succes te maken en een hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen. Van Ibiza tot Bali, van Zeeland tot Marokko. Bovendien organiseren wij ook een flink aantal reizen zelf. 

Met liefde zorgen we ervoor dat je precies de reis vindt die bij je past! Neem alvast een kijkje in ons prachtige aanbod van yogareizen en schroom niet om contact op te nemen zodra wij met je mee kunnen denken. Mail: info@happysoultravel.nl / of bel: 035 203 11 21

De genoemde prijs is een richtlijn en gepubliceerd in USD. Bij het omrekenen naar de EUR reissom op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Voor eventuele extra's zoals het Brain Health Upgrade-programma geldt een toeslag.
De genoemde prijs is een richtlijn en is omgerekend van rupiah naar euro. Bij de prijs op onze factuur hanteren wij de lokale & actuele koers van de dag waarop je boekt. Eventuele extra nachten worden extra doorberekend op de factuur.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bel +31 (0)6 5104 8870 voor een (geheel vrijblijvend) persoonlijk advies op maat.

Zoeken