+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl
print

Nieuw Familievakantie op Ecofarm in Portugal

Breng een week door op deze eco-farm middenin de natuur met (kinder) yogalessen van ervaren yogadocente Neel.

In de zomervakantie organiseert yogadocente Neel Schmidt een heerlijke familie-yogavakantie in Portugal. Deze week biedt een gebalanceerd programma met yoga voor de kinderen, yoga voor de volwassenen en verbindende en gezellige ouder-kind yogalessen. Een week vol rust, natuur, massages, heerlijk eten (verzorgd door een fantastische kok!) opladen of juist eropuit gaan. Buitenspelen, yoga, dansen, tekenen, knutselen, surfen, verhalen vertellen, een wijntje bij het haardvuur en sterren kijken... Dat wil je niet missen toch?

Familievakantie op Ecofarm in Portugal 1Familievakantie op Ecofarm in Portugal 2Familievakantie op Ecofarm in Portugal 3Familievakantie op Ecofarm in Portugal 4Familievakantie op Ecofarm in Portugal 5Familievakantie op Ecofarm in Portugal 6Familievakantie op Ecofarm in Portugal 7Familievakantie op Ecofarm in Portugal 8Familievakantie op Ecofarm in Portugal 9Familievakantie op Ecofarm in Portugal 10Familievakantie op Ecofarm in Portugal 11Familievakantie op Ecofarm in Portugal 12Familievakantie op Ecofarm in Portugal 13Familievakantie op Ecofarm in Portugal 14Familievakantie op Ecofarm in Portugal 15Familievakantie op Ecofarm in Portugal 16Familievakantie op Ecofarm in Portugal 17Familievakantie op Ecofarm in Portugal 18Familievakantie op Ecofarm in Portugal 19Familievakantie op Ecofarm in Portugal 20Familievakantie op Ecofarm in Portugal 21Familievakantie op Ecofarm in Portugal 22

De Accommodatie

Tijdens deze week verblijf je op een geweldige locatie in Portugal, vlakbij het plaatsje Odeceixe. Vida Pura is een eco-vriendelijke locatie, erg geschikt voor families. De omgeving is schitterend en heel stil, middenin de natuur. Op het terrein leven dieren, er is een eigen moestuin, een natuurzwembad, hangmatten, bomen en uitzicht alom. Het strand van Odeceixe is uniek, omdat je er zowel kunt golfsurfen als veilig kunt zwemmen met kinderen.

Het Programma

Deze week is geschikt voor families, of je nou met één kind samen komt, met een grotere gezinssamenstelling erbij wilt zijn of samen met een vriend(in) en kind deze week wilt ervaren, iedereen is welkom. We hebben een mooi programma gecreëerd waarbij je op verschillende manieren in verbinding kunt zijn, alleen, met elkaar en de natuur. Het programma is ideaal voor kinderen tussen de 4 t/m 12 jaar. Neem voor kinderen buiten deze leeftijdsgroep graag contact met ons op. Via deze link vind je het globale programma.

 

De Begeleiding

Deze week wordt georganiseerd door de zeer ervaren (kinder)yogadocente Neel Schmidt. Neel inspireert en enthousiasmeert kinderen en volwassenen om te leven zoals ze werkelijk zijn, in de puurste vorm. Zij kan niet anders dan haar yogalessen en begeleiding vanuit echte aandacht en liefde delen. Geen gedoe, geen betekenisloze mooie woorden, maar jezelf zijn in al z’n facetten. 

Accommodatie

Je kunt kiezen uit de volgende accommodatie types:

 • een ingerichte tipi, geschikt voor 2 personen
 • een kamer in het gemeenschappelijk landhuis, geschikt voor 2-3 personen
 • een eigen appartement, geschikt voor 2-4 personen

Prijs & Periode

Data2p in een ingerichte tipi2p in een landhuiskamer gedeelde badkamer2p in een landhuiskamer eigen badkamer3p in een landhuiskamer eigen badkamer2p in een luxe appartement3p in een luxe appartement4p in een luxe appartement Beschikbaarheid
26 april - 02 mei 2020€1250€1450€1600€2000€1900€2400€2900check beschikbaarheid
13-19 juli 2020€1250€1450€1600€2000€1900€2400€2900check beschikbaarheid
22-28 juli 2020€1250€1450€1600€2000€1900€2400€2900check beschikbaarheid
18-24 oktober 2020€1250€1450€1600€2000€1900€2400€2900check beschikbaarheid

Check de beschikbaarheid van Familievakantie op Ecofarm in Portugalterug naar overzicht

Bovenstaande prijzen is de totaalprijs per gezin.

Groepsgrootte

Tijdens deze week is er plek voor 14 tot maximaal 21 personen.

Inclusief

 • 6 overnachtingen
 • alle maaltijden: 3 vegetarische maaltijden per dag
 • een gezonde snack/smoothie per dag
 • water, citroenwater en thee de hele dag, koffie bij het ontbijt en na de maaltijden
 • alle yogalessen en activiteiten (3 x ouder-kind-yoga-les, 3 x kinderyoga, 4 x yoga voor volwassenen, 1 x yoga en picknick op het strand, 1 x ezel-wandeling met yoga en meditatie)
 • liefdevolle aandacht en begeleiding
 • EXTRA voor onze klanten: 1 maand gratis Yogatv bij thuiskomst

Exclusief

 • €15 boekingskosten per boeking
 • reiskosten van en naar Portugal
 • reis - en annuleringsverzekering
 • transfers en autohuur
 • optionele activiteiten en excursies o.a. massages, surflessen, stand up paddle boarding (SUP), paardrijden etc.
 • drankjes zoals alcohol en frisdrank

Transport

Vliegen: Als jullie gaan vliegen naar Portugal, is Faro het vliegveld dat het meest dichtbij ligt. Vanaf Faro is het ongeveer 1,5 uur rijden naar de locatie. Echter, vliegen naar Faro is in het hoogseizoen meestal behoorlijk prijzig. Vliegen naar Lissabon is een meer betaalbare optie. Een rechtstreeks ticket in de zomerperiode kun je vinden tussen de €250-€330, afhankelijk van vertrektijden en maatschappij. Dat is vanaf Schiphol, andere locaties zijn goedkoper. Vanaf Lissabon is het 2,5 uur rijden naar de locatie.

Transfers: Er zijn verschillende transfer mogelijkheden:

 • Een auto huren. De prijzen voor het huren van een auto gaan vanaf €180 per week. Wij hebben goede ervaring met Easy Terra autohuur (worry free optie).
 • Een auto delen. Wij kunnen families aan elkaar koppelen die samen een auto willen huren.
 • Gezamenlijke transfer vanaf Lissabon. Als zeven personen gebruik willen maken van de transfer dan kunnen de kosten gedeeld worden en komt de prijs op €41,50 per persoon voor een enkele reis. Transfer naar het strand kan ter plekke ook geregeld worden en daarvan kunnen de kosten ook gedeeld worden. Op ons gezamenlijke moment naar het strand, regelen wij het vervoer. Evenals het moment dat we een wandeling gaan maken met ezels.

Met de auto vanuit Nederland: Het is uiteraard ook een optie te rijden vanuit Nederland. Een enorme rit, maar je kunt hier natuurlijk een waanzinnig leuke road trip van maken als je langer de tijd hebt!

Deze reis:

Prijzen vanaf: €625 p.p.

Periode: juli

Boek deze reis

Ervaringen
van ons:

‘Mijn kinderen vinden het hier helemaal geweldig. Elke dag even de ezels en eenden voeren, een terrein waar zij zich koning...’

van anderen:

‘Een hele mooie en bijzondere vakantieweek voor gezinnen met kinderen. De locatie is prachtig, mooie accomodaties, fijn yoga...’

lees meer
schrijf een review