Nieuw Familievakantie op Ecofarm in Portugal

In de zomervakantie organiseert yogadocente Neel van Leeuwen een heerlijke familie-yogavakantie in Portugal. Deze week biedt een gebalanceerd programma met yoga voor de kinderen, yoga voor de volwassenen en verbindende en gezellige ouder-kind yogalessen. Een week vol rust, natuur, massages, heerlijk eten (verzorgd door een fantastische kok!) opladen of juist eropuit gaan. Buitenspelen, yoga, dansen, tekenen, knutselen, surfen, verhalen vertellen, een wijntje bij het haardvuur en sterren kijken... Dat wil je niet missen toch?

"De locatie is prachtig, mooie accomodaties, fijn yoga deck met fantastisch uitzicht en een zeer mooi natuurlijk zwembad op het terrein. Een afwisselend programma en met name de ouder en kind yoga lessen maken deze week extra bijzonder en zorgen voor een mooie verbinding binnen het gezin." - Taco

 

De Accommodatie

Tijdens deze week verblijf je op een geweldige locatie in Portugal, vlakbij het plaatsje Odeceixe. Vida Pura is een eco-vriendelijke locatie, erg geschikt voor families. De omgeving is schitterend en heel stil, middenin de natuur. Op het terrein leven dieren, er is een eigen moestuin, een natuurzwembad, hangmatten, bomen en uitzicht alom. Het strand van Odeceixe is uniek, omdat je er zowel kunt golfsurfen als veilig kunt zwemmen met kinderen.

Het Programma

Deze week is geschikt voor families, of je nou met één kind samen komt, met een grotere gezinssamenstelling erbij wilt zijn of samen met een vriend(in) en kind deze week wilt ervaren, iedereen is welkom. We hebben een mooi programma gecreëerd waarbij je op verschillende manieren in verbinding kunt zijn, alleen, met elkaar en de natuur. Het programma is ideaal voor kinderen tussen de 4 t/m 12 jaar. Neem voor kinderen buiten deze leeftijdsgroep graag contact met ons op. Via deze link vind je het globale programma.

 

De Begeleiding

Deze week wordt georganiseerd door de zeer ervaren (kinder)yogadocente Neel van Leeuwen. Neel inspireert en enthousiasmeert kinderen en volwassenen om te leven zoals ze werkelijk zijn, in de puurste vorm. Zij kan niet anders dan haar yogalessen en begeleiding vanuit echte aandacht en liefde delen. Geen gedoe, geen betekenisloze mooie woorden, maar jezelf zijn in al z’n facetten. 

Accommodatie

Je kunt kiezen uit de volgende accommodatie types:

 • een ingerichte tipi, geschikt voor 2 personen
 • een kamer in het gemeenschappelijk landhuis, geschikt voor 2-3 personen
 • een eigen appartement, geschikt voor 2-4 personen

Prijs & Periode

Bovenstaande prijzen is de totaalprijs per gezin.

Groepsgrootte

Tijdens deze week is er plek voor 14 tot maximaal 21 personen.

Inclusief

 • 6 overnachtingen
 • alle maaltijden volgens programma: 3 vegetarische maaltijden per dag, één dag lunch op eigen gelegenheid
 • water, citroenwater en thee de hele dag, koffie bij het ontbijt en na de maaltijden
 • alle yogalessen en activiteiten (3 x ouder-kind-yoga-les, 3 x kinderyoga, 4 x yoga voor volwassenen, 1 x yoga en picknick op het strand, 1 x ezel-wandeling met yoga en meditatie)
 • liefdevolle aandacht en begeleiding
 • EXTRA voor onze klanten: 1 maand gratis Yogatv bij thuiskomst

Exclusief

 • €15 boekingskosten per boeking
 • reiskosten van en naar Portugal
 • reis - en annuleringsverzekering
 • transfers en autohuur
 • optionele activiteiten en excursies o.a. massages, surflessen, stand up paddle boarding (SUP), paardrijden etc.
 • drankjes zoals alcohol en frisdrank

Transport

Vliegen: Als jullie gaan vliegen naar Portugal, is Faro het vliegveld dat het meest dichtbij ligt. Vanaf Faro is het ongeveer 1,5 uur rijden naar de locatie. Echter, vliegen naar Faro is vaak prijzig. Vliegen naar Lissabon is een meer betaalbare optie. Vanaf Lissabon is het 2,5 uur rijden naar de locatie.

Transfers: Er zijn verschillende transfer mogelijkheden:

 • Een auto huren. Wij hebben goede ervaring met Easy Terra autohuur (worry free optie).
 • Een auto delen. Wij kunnen families aan elkaar koppelen die samen een auto willen huren.
 • Gezamenlijke transfer vanaf Lissabon. Als zeven personen gebruik willen maken van de transfer dan kunnen de kosten gedeeld worden en komt de prijs op €41,50 per persoon voor een enkele reis. Transfer naar het strand kan ter plekke ook geregeld worden en daarvan kunnen de kosten ook gedeeld worden. Op ons gezamenlijke moment naar het strand, regelen wij het vervoer. Evenals het moment dat we een wandeling gaan maken met ezels.

Met de auto vanuit Nederland: Het is uiteraard ook een optie te rijden vanuit Nederland. Een enorme rit, maar je kunt hier natuurlijk een waanzinnig leuke road trip van maken als je langer de tijd hebt!

Over duurzaamheid

Een deel van het eten komt uit eigen moestuin, de rest wordt lokaal ingekocht. De excursies die gegeven worden creëren bewustzijn over het belang van zorgen voor de natuur. Heel leerzaam en leuk!

Deze reis:

Prijzen vanaf: €625 p.p.

Periode:

Familievakantie op Ecofarm in Portugal

Prijzen vanaf: €625 p.p.

Boek deze reis

Ervaringen van ons:

Mijn kinderen vinden het hier helemaal geweldig. Elke dag even de ezels en eenden voeren, een terrein waar zij zich koning …lees meer

Ervaringen van anderen:

28 jul. 2020
2,5 hours long drive from Lisbon airport… really?! Why am I doing this to myself?... However, my daughter is really quiet on …lees meer
Julia Krylova
22 aug. 2019
Een hele mooie en bijzondere vakantieweek voor gezinnen met kinderen. De locatie is prachtig, mooie accomodaties, fijn yoga …lees meer
Taco Hiemstra

Deel met je vrienden:

Vergelijkbare reizen