+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl
print

Yogaweekend in Zeeland

Ga mee tijdens één van onze eigen yogaweekenden in Zeeland! Dit doen we samen met topdocenten van o.a. Delight Yoga Amsterdam. Elk weekend wordt een groot cadeau aan jezelf met heerlijke yogalessen, supergezond en mjammie eten op een adembenemende locatie (onze eigen privé villa met binnenzwembad en sauna!). Ook kun je een massage boeken, lekker naar het strand wandelen, tennissen op de privé tennisbaan, het dorpje Domburg verkennen of gewoon een boekje lezen in de gezellige zitkamer. De lessen zijn toegankelijk voor elk niveau (tenzij anders aangegeven) en worden, beetje afhankelijk van de groep, in het Nederlands of Engels gegeven.

Yogaweekend in Zeeland 1Yogaweekend in Zeeland 2Yogaweekend in Zeeland 3Yogaweekend in Zeeland 4Yogaweekend in Zeeland 5Yogaweekend in Zeeland 6Yogaweekend in Zeeland 7Yogaweekend in Zeeland 8Yogaweekend in Zeeland 9Yogaweekend in Zeeland 10Yogaweekend in Zeeland 11Yogaweekend in Zeeland 12Yogaweekend in Zeeland 13Yogaweekend in Zeeland 14Yogaweekend in Zeeland 15Yogaweekend in Zeeland 16Yogaweekend in Zeeland 17Yogaweekend in Zeeland 18Yogaweekend in Zeeland 19Yogaweekend in Zeeland 20Yogaweekend in Zeeland 21Yogaweekend in Zeeland 22Yogaweekend in Zeeland 23Yogaweekend in Zeeland 24Yogaweekend in Zeeland 25

Programma

Dit weekend is echt een lang weekend weg. We beginnen doorgaans op vrijdag met een lunch en daarna ben je vrij om lekker de omgeving te gaan verkennen. Aan het eind van de middag starten we met de eerste yogales en aansluitend een diner. Op zaterdag zijn er twee yogalessen aan het begin en eind van de dag. Tussendoor geniet je van de waanzinnige maaltijden van een van onze healthfood chefs. Er is ook voldoende rust om lekker te zwemmen in het binnenzwembad, naar zee te gaan of een massage te boeken. We eindigen op zondag na de ochtend-yogales en de brunch, maar je kunt natuurlijk nog lekker gaan wandelen of fietsen daarna (tas mag je dan laten staan).

Accommodatie

Je verblijft dit weekend in een schitterend huis aan de rand van een van de mooiste badplaatsen van Nederland, Domburg. Het huis heeft een heerlijk grote woonkeuken, een heel gezellige zitkamer, 6 prachtig ingerichte tweepersoonskamers, 1 eenpersoonskamer en... last but not least een binnenzwembad met sauna en een tennisbaan! Omringd door uitgestrekte weilanden en 500 meter van het strand zul je hier helemaal tot rust komen.

De Yoga

De weekenden hebben elk hun eigen stijl, maar één ding is voor alle weekenden gelijk: je zult in handen zijn van zeer ervaren yogadocenten en naar huis gaan met heel veel nieuwe inspiratie! Als je op de namen klikt van de docenten kun je meer over hun achtergrond en specialisaties lezen. En als je niet kunt kiezen mag je ons altijd bellen zodat wij je persoonlijk kunnen adviseren!

Hier vind je vast per weekend meer achtergrondinformatie over de inhoud. De yogalessen worden veelal in het Engels gegeven en zijn voor elk niveau toegankelijk.

Rebalancing your Energy Body met Daphne Luttger

Dit weekend staat in het teken van balans. Yin en Yang, twee tegengestelde krachten die elkaar in balans houden en onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daphne zal het ochtendprogramma vullen met een Yang/Yin yogales om je lichaam sterk en soepel te maken. Aan het einde van de dag gaan we in een diepe Yin practice ontdekken hoe we het meridianenstelsel kunnen stimuleren en meer mobiliteit in onze gewrichten kunnen ervaren. Alle lessen worden voorafgegaan door een meditatie. 

Door langer in een Yin houding te blijven stimuleer je het energetische lichaam. Het stromen van deze energie kun je letterlijk ervaren als je uit de houding komt en je lichaam observeert. Je leert te voelen waar de energie stagneert en de dingen los te laten die niet bijdragen aan jouw transformatie en groei. Je leert emoties te ervaren en herkennen zonder er meteen een label op te plakken. Hoewel deze practice voornamelijk bestaat uit liggende en zittende houdingen is het op alle niveaus een uitdagende oefening. 

Verder is er genoeg tijd om tot jezelf te komen, een wandeling over het prachtige strand van Domburg te maken of gewoon lekker onder een boom te luieren op het landgoed of een massage te nemen. Kortom een weekend om je lichaam, geest en ziel in balans en tot rust te brengen.

Lessen worden aangeboden in: Engels

daphne

Immerse yourself into the full experience of yoga met Miluse van de Kant

In dit weekend dompelt Miluse je onder in de volledige ervaring van Yoga. De praktijk van Asana (fysieke houdingen) vergezeld van Pranayama (ademhalingstechnieken) wordt op elkaar afgestemd, met als doel het lichaam en de geest voor te bereiden op meditatie.

Als je probeert te gaan zitten voor meditatie aan het begin van de beoefening van yoga, zul je waarschijnlijk merken dat je geest gemakkelijk is afgeleid en je lichaam niet erg comfortabel voelt. De Yoga Asana en Pranayama beoefening die je leert is ontworpen om meer rust en focus in de geest te brengen en het lichaam meer open en soepel te maken. Het is de perfecte setup voor meditatie.

Laat de chaos en rommel van het dagelijks leven achter je en glijdt in de rustige, herstellende ruimte van deze Yoga Intensive retreat. 

Asana, Pranayama en meditatie zijn krachtige tools die je in een toestand van diepe ontspanning zal brengen, je te ontbinden van vermoeidheid en opgebouwde stress waardoor je je creativiteit en passie voor het leven zult hervinden.

Lessen worden aangeboden in: Engels 

cca862ea5631c5a3b2e127451375f57a141031eb.medium

Groepsgrootte

Minimum aantal deelnemers is 10 personen, maximaal 13 personen. 

Prijs en Periode

Data2 persoons kamer/eigen bad en douche2 persoons kamer/eigen douche2 persoons kamer/gedeelde badkamer1 persoons kamer/gedeelde badkamerBeschikbaarheid
03-05 mei 2019€495€465€395€495check beschikbaarheid
05-07 juli 2019€495€465€395€495check beschikbaarheid
06-08 september 2019€495€465€395€495check beschikbaarheid
04-06 oktober 2019€495€465€395€495check beschikbaarheid

Check de beschikbaarheid van Yogaweekend in Zeelandterug naar overzicht

De bovenstaande prijzen zijn de prijzen per persoon. De ruime tweepersoonskamers worden gedeeld met deelnemers van hetzelfde geslacht.

Inclusief

 • 2 overnachtingen
 • alle maaltijden, thee & water
 • alle yogasessies
 • gebruik van zwembad, sauna en tennisbaan
 • EXTRA voor onze klanten: Happy Soul Notes - boekje
 • EXTRA voor onze klanten: 3 maanden gratis Yogatv bij thuiskomst

Exclusief

 • vervoer van en naar Domburg
 • extra bij te boeken massages (wanneer beschikbaar)
 • reis- en annuleringsverzekering
 • €15 boekingskosten per persoon
 • €2,50 toeristenbelasting voor 2 overnachtingen

Deze reis:

Prijzen vanaf: €395 p.p.

Periode: januari, maart, april, mei, juli, augustus, september, oktober, november

Boek deze reis

Ervaringen

van anderen:

‘Net terug van een heerlijk yoga weekend in Domburg. Een groot cadeau! Miluse heeft duidelijk veel kennis van yoga en kan dit...’

‘Mijn derde cadeau in Yogabee! Jeanett kan zo lekker koken dat je thuis meteen aan de slag gaat met Ayurvedische gerechten....’

lees meer
schrijf een review