+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl
print

Yogaweekend in Zeeland

Ga mee tijdens één van onze eigen yogaweekenden in Zeeland! Dit doen we samen met zeer ervaren docenten van Delight Yoga zoals Ronald Jan van Mulligen en Daphne Luttger. Dit weekend is een groot cadeau aan jezelf met heerlijke yogalessen, supergezond en mjammie eten op een adembenemende locatie (onze eigen privé villa met binnenzwembad en sauna!). Ook kun je een massage boeken, lekker naar het strand wandelen, tennissen op de privé tennisbaan, het dorpje Domburg verkennen of gewoon een boekje lezen in de gezellige zitkamer. De lessen zijn toegankelijk voor elk niveau (tenzij anders aangegeven) en worden, afhankelijk van de deelnemers, in het Nederlands of Engels gegeven.

Yogaweekend in Zeeland 1Yogaweekend in Zeeland 2Yogaweekend in Zeeland 3Yogaweekend in Zeeland 4Yogaweekend in Zeeland 5Yogaweekend in Zeeland 6Yogaweekend in Zeeland 7Yogaweekend in Zeeland 8Yogaweekend in Zeeland 9Yogaweekend in Zeeland 10Yogaweekend in Zeeland 11Yogaweekend in Zeeland 12Yogaweekend in Zeeland 13Yogaweekend in Zeeland 14Yogaweekend in Zeeland 15Yogaweekend in Zeeland 16Yogaweekend in Zeeland 17Yogaweekend in Zeeland 18Yogaweekend in Zeeland 19Yogaweekend in Zeeland 20Yogaweekend in Zeeland 21Yogaweekend in Zeeland 22Yogaweekend in Zeeland 23Yogaweekend in Zeeland 24Yogaweekend in Zeeland 25

Programma

Dit weekend is echt een lang weekend weg. We beginnen doorgaans op vrijdag met een lunch en daarna ben je vrij om lekker de omgeving te gaan verkennen. Aan het eind van de middag starten we met de eerste yogales en aansluitend een diner. Op zaterdag zijn er twee yogalessen aan het begin en eind van de dag. Tussendoor geniet je van de waanzinnige maaltijden van een van onze healthfood chefs. Er is ook voldoende rust om lekker te zwemmen in het binnenzwembad, naar zee te gaan of een massage te boeken. We eindigen op zondag na de ochtend-yogales en de brunch, maar je kunt natuurlijk nog lekker gaan wandelen of fietsen daarna (tas mag je dan laten staan).

Accommodatie

Je verblijft dit weekend in een schitterend huis aan de rand van een van de mooiste badplaatsen van Nederland, Domburg. Het huis heeft een heerlijk grote woonkeuken, een heel gezellige zitkamer, 6 prachtig ingerichte tweepersoonskamers, 1 eenpersoonskamer en... last but not least een binnenzwembad met sauna en een tennisbaan! Omringd door uitgestrekte weilanden en 500 meter van het strand zul je hier helemaal tot rust komen.

De Yoga

De weekenden hebben elk hun eigen stijl, maar één ding is voor alle weekenden gelijk: je zult in handen zijn van zeer ervaren yogadocenten en naar huis gaan met heel veel nieuwe inspiratie! Als je op de namen klikt van de docenten kun je meer over hun achtergrond en specialisaties lezen. En als je niet kunt kiezen mag je ons altijd bellen zodat wij je persoonlijk kunnen adviseren!

Hier vind je vast per weekend meer achtergrondinformatie over de inhoud. De yogalessen worden veelal in het Engels gegeven en zijn voor elk niveau toegankelijk (tenzij anders is aangegeven, lees hiervoor het betreffende programma).

Yogaweekend met Hedi de Vree - Your inner sanctuary

Deze retraite is ontworpen om je tot je diepste zelf te begeleiden en je in contact te laten komen met je innerlijke 'sanctuary' waar je volledig jezelf kunt zijn. Je zult genieten van zachte maar dynamische flowlessen en rustgevende helende yinlessen - steeds met de intentie spanningen in het hele lichaam los te kunnen laten, vanuit zowel beweging als stilte. Een perfect samenspel van yin en yang. Daarnaast is er in het yogaweekend ruimte voor ademhaling en voor meditatie zodat ook in de subtielere lagen van het lichaam - energetisch en emotioneel - ruimte ontstaat en het hoofd tot rust mag komen. Met dit doel is er na de avondmeditatie stilte tot de volgende ochtend. Zo mag jouw retraite een kans worden om echt naar binnen te keren en niet alleen het lichaam maar ook je geest en je hart op te laden. En met de prachtige Zeeuwse kust, de duinen, en heerlijke wandelingen om de hoek zul je als herboren en vol energie naar huis terugkeren. Alle niveaus welkom.

Yogaweekend met Chantal Soeters - Verruim je geest

Dit weekend is erop gericht om je horizon te verruimen, om barrieres te doorbreken, en verbinding te maken met wie jij echt bent. Ontdek hoe yoga, ademhalingsoefeningen, meditatie, en bewust leven je kunnen helpen om met meer rust, plezier en voldoening in het leven te staan. Gedurende het weekend maken we ruimte voor reflectie, voor nieuwe inzichten en groei. Op verschillende manieren werken we aan je fysieke, mentale, emotionele en spirituele staat van zijn. De (vroege) ochtendsessies vergroten je (zelf-)bewustzijn, je mentale helderheid en focus. Deze sessies omvatten o.a. meditatie, ademhalingsoefeningen, visualisatie en 'journaling'. De creatieve, speelse Vinyasa ochtendlessen brengen je lijf in beweging en stretchen je voorbij je comfort zone, terwijl je opgaat in een flow. De langzame, aandachtige yogalessen in de middag brengen je naar binnen. Ze laten je een diepere stilte ervaren door je geest te kalmeren, en door het vinden van comfort in het oncomfortabele. Naast deze sessies is er nog voldoende tijd om te genieten van de prachtige omgeving, alleen of met anderen. Je kan heerlijk uitwaaien op het strand, wandelen in het bos, zwemmen in zee, bijslapen op je kamer, of een boek lezen in de mooie tuin.

Yogaweekend met Rolandjan van Mulligen (4-6 oktober)

We willen allemaal gelukkig zijn. En het goede nieuws is: geluk is onze ware natuur! Dit stilteweekend nodigt je uit om je staat van Zijn te herinneren waarvandaan kwaliteiten zoals tevredenheid, helderheid en vreugde voortvloeien.

Iedere ochtend starten we met een fijne yogales en beoefenen we diverse  ademhalingstechnieken om het lichaam te bevrijden van stress en spanningen. Wanneer het lichaam en onze mind ontspannen en open zijn, kunnen we beter ervaren en onderzoeken wie we in essentie zijn. Door meditatie, Yin-yoga, zelfonderzoek en het delen van ervaringen zullen we tot mooie en waardevolle inzichten komen. 

Op zaterdag zullen we de hele dag in stilte blijven en ons onthouden van socializen, lezen, internet en elke andere vorm van sociale communicatie. Je zult merken dat dit je enorm gaat helpen om je aandacht te laten rusten in Zijn, waardoor het gemakkelijker wordt om je geest te observeren en echt in het Nu te zijn.

Het programma biedt voldoende vrije tijd om bijvoorbeeld een heerlijke strandwandeling te maken, te genieten van de sauna en het zwembad of om gewoon lekker helemaal niets te doen. Tijdens het weekend worden de vegetarische maaltijden bereid door onze Health Chef Daan met heerlijke verse en biologische ingrediënten! Na het weekend vertrek je dus op alle fronten gevoed en opgeladen terug naar huis.

Groepsgrootte

Minimum aantal deelnemers is 10 personen, maximaal 13 personen. 

Prijs en Periode

Data2 persoons kamer/eigen bad en douche2 persoons kamer/eigen douche2 persoons kamer/gedeelde badkamer1 persoons kamer/gedeelde badkamerBeschikbaarheid
04-06 oktober 2019Rolandjan van Mullingen€495€465€395nvtcheck beschikbaarheid
08-10 mei 2020Rolandjan van Mullingen€525€495€395€495check beschikbaarheid
24-26 juli 2020Chantal Soeters€525€495€395€495check beschikbaarheid
28-30 augustus 2020Liisa Russman€525€495€395€495check beschikbaarheid
20-22 november 2020Hedi de Vree€525€495€395€495check beschikbaarheid

Check de beschikbaarheid van Yogaweekend in Zeelandterug naar overzicht

De bovenstaande prijzen zijn de prijzen per persoon. De ruime tweepersoonskamers worden gedeeld met deelnemers van hetzelfde geslacht.

Inclusief

 • 2 overnachtingen
 • alle maaltijden, thee & water
 • alle yogasessies
 • gebruik van zwembad, sauna en tennisbaan
 • EXTRA voor onze klanten: Happy Soul Notes - boekje
 • EXTRA voor onze klanten: 1 maand gratis Yogatv bij thuiskomst

Exclusief

 • vervoer van en naar Domburg
 • extra bij te boeken massages (wanneer beschikbaar)
 • reis- en annuleringsverzekering
 • €15 boekingskosten per persoon
 • €2,80 toeristenbelasting voor 2 overnachtingen (€4 vanaf 2020) 

Deze reis:

Prijzen vanaf: €395 p.p.

Periode: mei, juli, september, oktober

Boek deze reis

Ervaringen

van anderen:

‘Wat een heerlijk weekend in Domburg gehad. Alles was weer zoals ik gewend ben van Happysoul: goede yoga lerares, super eten...’

‘Na een intens en druk jaar mezelf een yoga weekend cadeau gegeven. Ontzetten spannend want dit was de eerste keer dat ik...’

lees meer
schrijf een review