+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl
print

Yogaweekend in Zeeland

18-20 augustus: Escape to the Sea Side met Hedi de Vree!

Ook in 2017 kun je weer mee met onze eigen yogaweekenden in Zeeland! Dit doen we samen met de topdocenten van o.a. Delight Yoga Amsterdam. Elk weekend wordt een groot cadeau aan jezelf met heerlijke yogalessen, supergezond en mjammie eten op een adembenemende locatie (onze eigen privé villa met binnenzwembad en sauna!). Ook kun je een massage boeken, lekker naar het strand wandelen, tennissen op de prive tennisbaan, het dorpje Domburg verkennen of gewoon een boekje lezen in de gezellige zitkamer. De lessen zijn toegankelijk voor elk niveau en worden veelal in het Engels gegeven (afhankelijk van de teacher).

Yogaweekend in Zeeland 1Yogaweekend in Zeeland 2Yogaweekend in Zeeland 3Yogaweekend in Zeeland 4Yogaweekend in Zeeland 5Yogaweekend in Zeeland 6Yogaweekend in Zeeland 7Yogaweekend in Zeeland 8Yogaweekend in Zeeland 9Yogaweekend in Zeeland 10Yogaweekend in Zeeland 11Yogaweekend in Zeeland 12Yogaweekend in Zeeland 13Yogaweekend in Zeeland 14Yogaweekend in Zeeland 15Yogaweekend in Zeeland 16Yogaweekend in Zeeland 17Yogaweekend in Zeeland 18Yogaweekend in Zeeland 19Yogaweekend in Zeeland 20Yogaweekend in Zeeland 21

Programma

Dit weekend is echt een lang weekend weg. We beginnen doorgaans op vrijdag met een lunch en daarna ben je vrij om lekker de omgeving te gaan verkennen. Aan het eind van de middag starten we met de eerste yogales en aansluitend een diner. Op zaterdag zijn er twee yogalessen aan het begin en eind van de dag. Tussendoor geniet je van de waanzinnige maaltijden van een van onze healthfood chefs (Jeanette, Fia, Daan, Rosalie). Er is ook voldoende rust om lekker te zwemmen in het binnenzwembad, naar zee te gaan of een massage te boeken. We eindigen op zondag na de ochtendyogales en de brunch, maar je kunt natuurlijk nog lekker gaan wandelen of fietsen daarna (tas mag je dan laten staan).

Accommodatie

Je verblijft dit weekend in een schitterend huis aan de rand van een van de mooiste badplaatsen van Nederland, Domburg. Het huis heeft een heerlijk grote woonkeuken, een heel gezellige zitkamer, 6 prachtig ingerichte tweepersoons slaapkamers , 1 eenpersoonskamer en last but not least een binnenzwembad met sauna en een tennisbaan! Omringd door uitgestrekte weilanden en 500 meter van het strand zul je hier helemaal tot rust komen.

De Yoga

De weekenden hebben elk hun eigen stijl, maar één ding is voor alle weekenden gelijk: je zult in handen zijn van zeer ervaren yogadocenten en naar huis gaan met heel veel nieuwe inspiratie! Als je op de namen klikt van de docenten kun je meer over hun achtergrond en specialisaties lezen. En als je niet kunt kiezen mag je ons altijd bellen zodat wij je persoonlijk kunnen adviseren!

Hier vind je vast per weekend meer achtergrondinformatie over de inhoud. De yogalessen worden veelal in het Engels gegeven en zijn voor elk niveau toegankelijk.

Escape to the Sea Side met Hedi de Vree van 18 - 20 augustus (ENG)

Tijdens deze retraite met Hedi maak je een mooie reis naar binnen. In zachte yinlessen enerzijds, en pittige flows om die uit te balanceren anderzijds, zul je gedurende dit weekend spanning en blokkades in het hele lichaam loslaten, zowel vanuit de stilte als vanuit beweging. Daarbij is er ruimte voor meditatie en ademhaling zodat op een subtieler niveau, in de energielichamen en emotionele lichamen, ook ruimte ontstaat. Ook zullen we soms stilte inlassen (vaak later op de avond tot aan de eerste yogales) zodat de retraite een kans wordt voor jou om echt naar binnen te kijken. Dit weekend is een cadeautje niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je geest en ziel.

Hedi zal haar lessen in het Engels aanbieden.

Tijdens dit weekend verzorgd Healthy chef Rosalie van de Beek alle super gezonde maaltijden en jummie snacks!

Moving into Stillness met Arianne de Vos Burchard, 29 September – 1 October 2017 (ENG)

Ga meer op dit bijzondere weekend retreat met Arianne om te ervaren, ontdekken, ontspannen en te herstellen. Tijdens dit weekend ontvang en leer je verschillende tools en methoden om je te verdiepen en te voeden aan de helende practice van self care. Yoga Nidra, de yoga van bewuste slaap en diepe ontspanning, vormt de rode draad in dit weekend. Yoga Nidra kan helpen om condities te verbeteren rondom: slaapproblemen, angsten, depressies, trauma, leermoeilijkheden. Het verbetert en stimuleert de creativiteit, spirituele ontwikkeling en allerlei zaken op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Arianne zal haar lessen in het Engels aanbieden.

Immerse yourself to the full experience of Yoga with Miluse van de Kant, 27 – 29 October 2017 (ENG)

De combinatie van het beoefenen van fysieke Asana practices, met Pranayama (ademhalingstechnieken), vormt de perfecte voorbereiding voor meditatie. Het doel van yoga Asanas en Pranayama is het voorbereiden van lichaam en geest op het zitten in meditatie. Als je probeert te mediteren aan het begin van je practice, zal je waarschijnlijk ervaren dat je geest makkelijk afgeleid is en je lichaam al snel oncomfortabel voelt in de zitten houding.

De yoga houdingen en ademhalingstechnieken die je tijdens dit weekend leert, zijn bedoeld om meer comfort te brengen voor lichaam en geest. Posities en bewegingen worden met aandacht en binnen persoonlijke grenzen uitgevoerd. Tijdens de traditionele Hatha lessen zal stilte zich ontwikkelen, lichamelijk, mentaal en emotioneel. Elke klas heeft zijn eigen karakter en zal zich richten op een ander aspect van yoga. De essentie blijft hetzelfde: liefdevolle aandacht, observatie en acceptatie.

Verlaat de drukte en chaos van het dagelijks leven, en stap in de stilte en rust van dit retreat. Asana, Pranayama en meditatie zijn sterke technieken die je helpen tot een staat van diepe ontspanning te komen. Vermoeidheid en stress verdwijnen en je creativiteit en passie worden aangewakkerd! 

Miluse zal haar lessen in het Engels aanbieden.

Rebalancing your energy body met Daphne Luttger van 17-19 november 2017

Dit weekend staat in het teken van balans. Yin en Yang, 2 tegengestelde krachten die elkaar in balans houden en onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daphne zal het ochtend programma vullen met een yang/yin yogales om je lichaam sterk en soepel te maken. Aan t einde van de dag gaan we in een diepe yin practice ontdekken hoe we het meridianen systeem kunnen stimuleren en meer mobiliteit in onze gewrichten kunnen ervaren. Alle lessen worden voorafgegaan door een meditatie. 

Door langer in een yin houding te blijven stimuleer je het energetische lichaam. Het stomen van deze energie kun je letterlijk ervaren als je uit de houding komt en je lichaam observeert. Je leert te voelen waar de energie stagneert en de dingen los te laten die niet bijdragen aan jouw transformatie en groei. Je leert emoties te ervaren en herkennen zonder er meteen een label op te plakken. Hoewel deze practice voornamelijk bestaat uit liggende en zittende houdingen is het op alle niveaus een uitdagende oefening. 

Verder is er genoeg tijd om tot jezelf te komen, een wandeling over het prachtige strand van Domburg te maken of gewoon lekker onder een boom te luieren op het landgoed of een massage te nemen. Kortom een weekend om je lichaam, geest en ziel in balans en tot rust te brengen.

Groepsgrootte

Minimum aantal deelnemers is 10 personen, maximaal 13 personen. 

Prijs en Periode

Data2 persoons kamer/eigen bad en douche2 persoons kamer/eigen douche2 persoons kamer/gedeelde badkamer1 persoons kamerBeschikbaarheid
18-20 augustus 2017Hedi de Vree€ 470.00€ 445.00€ 395.00€ 495.00check beschikbaarheid
29 september - 01 oktober 2017Arianne de Vos Burchard€ 470.00€ 445.00€ 395.00€ 495.00check beschikbaarheid
27-29 oktober 2017Miluse van de Kant€ 470.00€ 445.00€ 395.00€ 495.00check beschikbaarheid
17-19 november 2017Daphne Luttger€ 470.00€ 445.00€ 395.00€ 495.00check beschikbaarheid

Check de beschikbaarheid van Yogaweekend in Zeelandterug naar overzicht

De bovenstaande prijzen zijn de prijzen p.p. De ruime tweepersoonskamers worden gedeeld met deelnemers van hetzelfde geslacht.

Inclusief

  • 2 overnachtingen
  • alle maaltijden, thee & water
  • alle yogasessies
  • gebruik van zwembad, sauna en tennisbaan

Exclusief

  • Vervoer van en naar Domburg
  • Extra bij te boeken massages (wanneer beschikbaar)
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • €15 boekingskosten
  • Toeristenbelasting €2,50

Deze reis:

Prijzen vanaf: € 395 p.p.

Periode: januari, maart, april, mei, juli, augustus, september, oktober, november

Boek deze reis

Ervaringen

van anderen:

‘Wat kijk ik met een warm gevoel terug op een heerlijk sound of yoga weekend!!!! vooral de prachtige muziek heeft me diep...’

‘Net terug van een geweldig mooi en onverwachts veelzijdig 'Yoga of Sound' weekend in Domburg. Het met veel liefde en...’

lees meer
schrijf een review