Nieuw Coaching, Ademwerk & Yoga in Marokko

Maak een reis door jezelf en Marokko met of zonder waanzinnig verblijf in de woestijn!

Toen Roeselien Wekker 3 jaar geleden via ons een reis naar de Verstilde Oase in Marokko maakte ontstond haar eigen soul story op deze bijzondere plek. Roeselien gelooft dat iedereen een verhaal heeft, jouw levensmissie of zielsmissie genoemd. Ambities, impact willen maken, iets te vertellen hebben, niet goed weten waar te beginnen, welke vorm? Een hoger bewustzijn ervaren, voelen dat er meer in zit, je volle potentie nog niet volledig benut. Is dit waar jij je wellicht in herkent? Je voelt “er is meer, alleen ik kan er niet helemaal bij”?

Begeleiding

Roeselien en een klein team professionals begeleiden jou middels de kracht van storytelling, coaching, yoga, ademwerk, gezonde en voedzame Marokkaanse maaltijden en de stilte en rust van de natuur terug naar jezelf. Aanwezig is ofwel ademcoach Justin van den Berg, familieopsteller Kasia Kielkiewicz of eigenaar van de Verstilde Oase en tevens holistisch coach Khalid Boukhima.

Roeselien Wekker is NLP, Intuïtief, ademwerk en Hypno coach. Ze is gespecialiseerd op het gebied van identiteit, presentatie en persoonlijk leiderschap. In de vroegere jaren stond zij op het podium van het theater en voor de camera op televisie. Sinds 2011 traint en coacht ze via haar eigen bedrijf duizenden professionals zoals ondernemers en managers die meer zichtbaarheid willen en hun identiteit, verhaal en pitch in kaart willen brengen. Haar jarenlange ervaringen deelt ze graag met jou.

Ademwerk, Yoga & Coaching

Ademwerk is de connectie met je innerlijke zelf, adem is leven en ook een spiegel van de ziel. Onze adem vertelt ons wie we zijn. Middels de ademsessie kun je verschillende dingen ervaren. Je kunt je hemels voelen en helder, je kunt oude trauma’s en oud verdriet ermee loslaten of je kunt nieuwe inzichten krijgen. 

In yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. Dit zorgt voor een algeheel ontspannend gevoel in lichaam en geest. 

Tijdens de coaching sessies krijg je de ruimte om jezelf te (her)ontdekken. Roeselien en haar team geloven dat iedereen een verhaal heeft en dat deze verteld mag worden. Dit is wat zij jouw soul story noemen. Je leert wie je bent en waar je voor staat maar vooral hoe dit om te buigen naar een verhaal wat je overal kunt inzetten. Voor je ambities, je dromen, je carrière of je algehele vitaliteit. Je werkt naast het schrijven van jouw verhaal aan (belemmerende) overtuigingen en je krijgt tools om beter te luisteren naar je intuïtie. Er worden verschillende coaching technieken ingezet komende uit de NLP, familieopstelling, hypnotherapie en holistisch coaching.

Programma exclusief woestijnarrangement

 • 5 nachten full board
 • verse kruidenthee en sappen
 • 1 stilte wandeling
 • 1 coaching wandeling
 • 1 blueprint storyline sessie + tarotlegging
 • 2x yoga en/of ademwerk en/of meditatie
 • 1 hamam behandeling
 • 1 massage
 • 1 voetenbad behandeling
 • transfer van en naar de luchthaven
 • EXTRA voor onze klanten: 2 maanden gratis abonnement op The House of Deeprelax bij thuiskomst

Globaal voorbeeld van het dagschema: 

Het ochtendprogramma start elke dag tussen 07:00 en 09:00 afhankelijk van het weer. De middagen variëren qua starttijd tussen 13:00 en 15:00. De avonden starten rond 19:00. De dagen verlopen organisch, er is veel ruimte om op jezelf te zijn en de diverse sessies liggen altijd voldoende uit elkaar om ook echt je rust te ervaren. De ochtenden beginnen altijd met iets fysieks zoals yoga of een wandeling. De middagen zijn voor de coachingsessies. Eventueel is er in de avond (optioneel) ook weer yoga of een ademsessie. 

Het is mogelijk om korter of langer te blijven of om het inclusief Woestijn Arrangement te boeken (zie hieronder) 

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op via info@happysoultravel.nl. 

Programma inclusief woestijnarrangement

 • 7 nachten full board waarvan 2 in de woestijn (3e en 4e nacht in nomadentent)
 • transport en gids tijdens de woestijnexcursie
 • dromedaris/transfer in de woestijn (ongeveer 1,5 uur)
 • 1x coaching wandeling
 • 1x blueprint storyline sessie + tarotlegging
 • 2x yoga en/of ademwerk en/of meditatie
 • 1 hamam behandeling
 • 1 massage
 • 1 voetenbad behandeling
 • transfer van en naar de luchthaven
 • EXTRA voor onze klanten: 2 maanden gratis abonnement op The House of Deeprelax bij thuiskomst

Dit woestijnarrangement kan doorgaan bij een minimum van 4 deelnemers.

Manneneditie (8-15 december)

Back to nature. Back to basic. Soms moeten mannen gewoon even met mannen zijn. Vandaar dat we een aantal keer per jaar speciale retreats organiseren voor alleen mannen. We trekken de woestijn in en maken wandelingen in het Atlasgebergte. We leren meer over onze ademhaling onder begeleiding van ademcoach Justin van den Berg en oprichter Roeselien Wekker is er voor yinyoga, meditatie en soulcoaching sessies.

Meer weten? Neem contact met ons op via het aanvraagformulier of info@happysoultravel.nl

Groepsgrootte

We zijn met minimaal 3 en maximaal 8 deelnemers. 

Accommodatie

De accommodatie is opgericht door de sympathieke Nederlands-Marokkaanse Khalid Boukhima. Een plek voor verstilling is altijd zijn droom geweest en op deze plek in een vallei van het nationale park Toubkal heeft hij dat kunnen realiseren. Gebouwd tegen een heuvel op, kun je je op meerdere plekken en terrasjes terugtrekken terwijl er af en toe een geitenherder voorbij komt met zijn kudde langs de rivierbedding of een groepje kindjes uit de omgeving. Beneden aan de heuvel stroomt een kabbelend riviertje (behalve in de droge maanden) en fluiten de vogels vrolijk. Je voelt hier meteen een rust over je heen komen. De kamers zijn basic met een eigen badkamertje. Het personeel is heel verwelkomend en ze bereiden met veel liefde heerlijke (vegetarisch op aanvraag) maaltijden in het eigen restaurant. Verder is er een hamam, een zwembadje en worden er in de buitenlucht massages gegeven. Er wordt Marokkaans gekookt met lokale ingrediënten rijk aan smaak en kleur.

Prijs & Periode

Bovenstaande prijzen zijn per persoon. Een tweepersoonskamer is alleen te boeken wanneer je met een bekende komt. Bij minimum van 4 deelnemers gaat de woestijnexcursie door.

Kom je met een vriend/vrienden ieder op een eenpersoonskamer? Dan krijgen jullie een korting van 1 nacht gratis, dus €90,- euro korting ieder.

Wil je eerder komen? Dan kan je een losse nacht bijboeken voor €90,- p.p.p.n. of een gedeelde kamer voor €75,- p.p.p.n. o.b.v. beschikbaarheid. Dit is inclusief ontbijt en avondeten. Stuur ons een mail met je aanvraag via info@happysoultravel.nl

Exclusief

 • reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht)
 • vlucht
 • €15 boekingskosten
 • €5 p.p. verplichte bijdrage SGR*
 • *Dit is een bijdrage die SGR per 1 februari 2021 verplicht heeft ingesteld voor alle reizigers via aangesloten reisorganisaties

Transport

Er zijn meerdere vliegmaatschappijen die op Marrakech vliegen. Transfer van en naar de luchthaven is bij aankomst op de begindatum van het retreat inbegrepen. 

Wil je zo groen mogelijk reizen? Boek dan je vluchten via www.flygrn.com. Zij compenseren de Co2 uitstoot van je vlucht direct met hun verschillende duurzame projecten.

Als je wilt kan onze vliegticketpartner Bianca Soolsma een vlucht voor je regelen als je haar een mailtje stuurt via bianca.soolsma@travelcounsellors.nl of belt op 036-5352179.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €1,230 p.p.

Periode:

Coaching, Ademwerk & Yoga in Marokko

Prijzen vanaf: €1,230 p.p.

Boek deze reis

Ervaringen van anderen:

28 aug. 2023
"verandering is langzaam en kan niet in een vakantie", althans dacht ik. Ik kwam naar marokko met als doel, me identiteit …lees meer
Joas
17 nov. 2022
Dit retreat was een verrijking voor mij! Ik heb tijd voor mezelf gehad op een prachtige locatie, in een prachtige omgeving, …lees meer
Trees Zwienenberg
17 nov. 2022
Als je wat moois wil zien en ervaren, dan beveel ik dit echt aan! De woestijn was een amazing ervaring om nooit te vergeten. …lees meer
Veroeska Pijnacker

Deel met je vrienden:

Vergelijkbare reizen