Balance Your Chakra’s One Day Retreat aan de Hei

Fantastische inspirerende dag met top-coach Muriël die haar geheimen voor een gebalanceerd leven graag met je deelt!

Stel je eens voor dat je vol zelfvertrouwen in het leven staat, je je heerlijk gecentreerd en geaard voelt en je bruist van energie. Dat is wat je voelt en ervaart als je chakra’s in balans zijn. Een aantal keer dit jaar geeft lifecoach Muriël Dalmulder de One Day Retreat “Balance Your Chakra’s” op onze geweldige Buitenplaats De Hoorneboeg. Muriël neemt je mee op helende reis door de chakra’s waarbij je en leert wat chakra’s zijn en ook hoe je ze kunt activeren en in balans kunt brengen zodat je energie weer vrij stroomt en je mentaal en fysiek balans voelt en ervaart.

Programma - “Balance your Chakra’s”

Chakra’s zijn energiecentra die je fysieke emotionele, mentale en spirituele welzijn beïnvloeden. Er zijn 7 hoofd chakra’s die verbonden zijn aan je lichaam en organen en er zijn er nog veel meer, boven je hoofd, onder je voeten, in je handen en zo meer. Als je met je chakra’s gaat werken gaat je energie weer stromen. Van beneden naar boven en van boven naar beneden. In onze huidige tijd van leven zijn de chakra’s van veel mensen geblokkeerd, overactief of inactief wat kan leiden tot verwarring, onrust, stress, depressie, vermoeidheid en een gevoel van uit balans zijn.

Door de chakra’s weer te activeren en in balans te brengen door middel van speciale technieken, mantra’s, meditatie en edelstenen kan de energie weer in de goede richting bewegen en brengt het je rust, helderheid, balans en energie.

De rituelen en meditaties die Muriël heeft meegekregen in haar opleidingen en haar reizen geeft ze aan je door. Je leert hoe je je chakra’s kunt voeden. En welke mantra’s, meditaties en halfedelstenen de chakra’s in balans brengen. Zo krijg je de geheimen voor je dagelijkse portie self care mee naar huis.

Het dagprogramma ziet er globaal als volgt uit:

 • 10.00                         Introductie en Kennismaking
 • 11.00                         Pauze
 • 11.45                         Wat zijn chakra's en hoe bescherm ik mijn aura?
 • 13.15                         Lunch
 • 14.15                         Krachtplek (afh. Van weer)
 • 15.30                         Verdieping
 • 15.45                         Chakra Dyana meditatie
 • 16.45                         Vragen en hoe verder?
 • 17.00                         Klankbad
 • 17.30                         Afsluiting 

De Begeleiding

Muriël is International Leadership Coach en Spreker. Ze is Certified Trainer of NLP, Master Practitioner of TimeLineTherapy™ en Master Hypnotist. Ze ontwikkelde haar eigen purposeful leiderschapsmethode Eagle Method, gebaseerd op de 5 Einstein Principes. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring met diverse vormen van yoga, energiewerk en meditatie en zal tijdens dit weekend diverse groepscoach-sessies aanbieden. Voordat Muriël dit pad bewandelde werkte zij in de corporate wereld bij Red Bull, Carpe Diem en Diesel als marketing en communicatie manager. Meer informatie vind je op haar murieldalmulder.com.

Deze dagen vinden in het Nederlands of Engels plaats, afhankelijk van de deelnemers. 

Locatie

Onze One Day Retreats vinden plaats op Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum, de locatie waar we ook veel weekend-retreats organiseren. Een schitterend landgoed van 13 hectare grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. Deze buitenplaats heeft ook een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin, een fijne ruimte voor trainingen en een plek voor culturele en maatschappelijke initiatieven in een historische villa.

De Villa

Deze statige villa is in 1897 gebouwd als gastenverblijf en in 2018 volledig gerenoveerd, op een zo duurzaam mogelijke manier! Er staan lange tafels waar je met een grote groep aan kunt zitten of rondom de kachel waar een lekker bank voor je klaarstaat met een paar fijne stoelen. Er is ook een ruime keuken waar je alles wat je daar zou verwachten kan vinden.

Prijs & Periode

€5,- vriendenkorting p.p. bij boeking voor min. 2 personen

Deze dagen vinden in het Nederlands of Engels plaats, afhankelijk van de deelnemers. 

Inclusief

 • lunch
 • inhoudelijk programma
 • thee, water en middag healthy snack
 • EXTRA voor onze klanten: 2 maanden gratis abonnement op The House of Deeprelax bij thuiskomst

Exclusief

 • €5 parkeerkosten bij de Hoorneboeg per auto (alleen wanneer je met auto komt, afrekenen ter plekke en reserveren is niet nodig) 
 • €5 p.p. verplichte bijdrage SGR*

*Dit is een bijdrage die SGR per 1 februari 2021 verplicht heeft ingesteld voor alle reizigers via aangesloten reisorganisaties

Transport

De Hoorneboeg ligt supercentraal in Nederland. Je zit er zo vanaf de A27 of met het OV. Alleen al het naar dit landgoed toegaan is een beleving. Elk bezoek begint namelijk al met een verstilde rit door een kilometer lange bomenlaan langs hei en bos die uitkomt op het 13 hectare grote landgoed. Aangekomen op het landgoed parkeer je vooraan tussen de bomen. De rest van het landgoed is volledig autovrij en je plek van bestemming op de buitenplaats bereik je door een kleine wandeling langs eeuwenoude paden, door een bijzonder mooi en oud bos.

Wil je graag met het OV naar de locatie?  Station Hilversum en Hollandsche Rading liggen het meest dichtbij. Vanaf daar kun je met een OV-fiets, een taxi of de bus het laatste stukje afleggen (gaan niet heel vaak, dus check de beste verbinding vooraf via OV-app).. De buslijnen en -tijden veranderen ook zo nu en dan. Je kunt ze het beste checken via 9292 (dubbel-check dit vooral op zon- en feestdagen), halte Hoorneboeg aan de Utrechtseweg en vanaf hier wandel je in ongeveer 10 minuten naar De Hoorneboeg. 

Er is ook mogelijkheid om samen te reizen met één van de andere deelnemers via onze facebook group (link krijg je vooraf).

Wist je dat ons lichaam 144 chakra’s heeft? Elk orgaan heeft een chakra, zoals bijvoorbeeld de lever, de milt, de nieren, het hart. Ook in je ellebogen, knieën, oksels, handen, voeten en schouderbladen zitten chakra’s. Iedere chakra is als het ware een energiecentrale. Overal waar energie nodig is, omdat op die plekken veel beweging is, is een chakra aanwezig. 

Als je al basiskennis hebt van de 7 chakra’s dan is dit een hele interessante aanvulling. Tijdens deze dag gaan we dieper in op de 7 basis chakra’s en voegen daar ook nog 8 extra chakra’s aan toe. 

Naast de wortelchakra, sacraal chakra, solar plexus, hart, keel, derde oog en kruin chakra gaan we dieper in op de volgende chakra’s:

 • De zonnepoort
 • Het sterren chakra
 • Het zielenchakra
 • Het aarde chakra
 • Dolfijnmatrix
 • Kristal matrix
 • Walvismatrix
 • Hart van moeder aarde

Deze kleinere chakra’s hebben bijvoorbeeld helende energie of geven je veerkracht en laten je negatieve energie afvloeien. Tevens zullen we diverse ademhaling- en yoga technieken gebruiken voor balans en heling van de 7 hoofdchakra’s.

De indeling van de dag is vergelijkbaar met de Balance your Chakra’s One-day Retreat.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €155 p.p.

Periode:

Balance Your Chakra’s One Day Retreat aan de Hei

Prijzen vanaf: €155 p.p.

Boek deze reis

Ervaringen van anderen:

26 feb. 2024
Tijdens deze retreat die ook iets weghad van een training gelet op de hoeveelheid kennis die gedeeld werd door Muriel, heb …lees meer
Renée Ranti-Prins
25 feb. 2024
Ik vond het een hele bijzondere ervaring deze dag. Ik kijk er positief op terug over wat ik allemaal geleerd heb, hoe …lees meer
Merle
25 feb. 2024
Chakra retreat mogen bijwonen Gezellig mooie sfeer fijne groep leerzaam Muriel geeft alles volle aandacht duidelijk …lees meer
Phyllis

Deel met je vrienden:

Vergelijkbare reizen