Nieuw “Balance Your Chakra’s” One Day Retreat aan de Hei

Fantastische inspirerende dag op 8 november met top-coach Muriel die haar geheimen voor een gebalanceerd leven graag met je deelt!

Stel je eens voor dat je vol zelfvertrouwen in het leven staat, je je heerlijk gecentreerd en geaard voelt en je bruist van energie. Dat is wat je voelt en ervaart als je chakra’s in balans zijn. Op zondag 8 november geeft lifecoach Muriël Dalmulder de One Day Retreat “Balance Your Chakra’s” op onze geweldige Buitenplaats De Hoorneboeg. Muriël neemt je mee op helende reis door de chakra’s waarbij je en leert wat chakra’s zijn en ook hoe je ze kunt activeren en in balans kunt brengen zodat je energie weer vrij stroomt en je mentaal en fysiek balans voelt en ervaart.

Programma

Chakra’s zijn energiecentra die je fysieke emotionele, mentale en spirituele welzijn beïnvloeden. Er zijn 7 hoofd chakra’s die verbonden zijn aan je lichaam en organen en er zijn er nog veel meer, boven je hoofd, onder je voeten, in je handen en zo meer. Als je met je chakra’s gaat werken gaat je energie weer stromen. Van beneden naar boven en van boven naar beneden. In onze huidige tijd van leven zijn de chakra’s van veel mensen geblokkeerd, overactief of inactief wat kan leiden tot verwarring, onrust, stress, depressie, vermoeidheid en een gevoel van uit balans zijn.

Door de chakra’s weer te activeren en in balans te brengen door middel van speciale technieken, mantra’s, meditatie en edelstenen kan de energie weer in de goede richting bewegen en brengt het je rust, helderheid, balans en energie.

De rituelen en meditaties die Muriël heeft meegekregen in haar opleidingen en haar reizen geeft ze aan je door. Je leert hoe je je chakra’s kunt voeden. En welke mantra’s, meditaties en halfedelstenen de chakra’s in balans brengen. Zo krijg je de geheimen voor je dagelijkse portie self care mee naar huis.

Het dagprogramma ziet er globaal als volgt uit:

 • 10:30-11:00 Wat zijn de chakra’s
 • 11:00:11.30 Chakra meditatie met mantra’s en affirmaties
 • 11:30-12:45 Hoe weet je wanneer je chakra’s uit balans zijn en wat kun je doen om ze weer in balans te brengen?
 • 12.45-13.45 Lunch
 • 13.45-14:45 Reis door de chakra’s en Meditatie
 • 14.45-17.00 Sound en Crystal healing
 • 17:30 Afsluiting

De begeleiding

Muriël is International Leadership Coach en Spreker. Ze is Certified Trainer of NLP, Master Practitioner of TimeLineTherapy™ en Master Hypnotist. Ze ontwikkelde haar eigen purposeful leiderschapsmethode Eagle Method, gebaseerd op de 5 Einstein Principes. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring met diverse vormen van yoga, energiewerk en meditatie en zal tijdens dit weekend diverse groepscoach-sessies aanbieden. Voordat Muriël dit pad bewandelde werkte zij in de corporate wereld bij Red Bull, Carpe Diem en Diesel als marketing en communicatie manager. Meer informatie vind je op haar murieldalmuder.com.

Locatie

Deze One Day Retreat vindt plaats in de prachtige Boszaal op Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum, de locatie waar we ook veel weekend-retreats organiseren. Een schitterend landgoed van 13 hectare grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. Deze buitenplaats heeft ook een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin, een fijne ruimte voor trainingen en een plek voor culturele en maatschappelijke initiatieven in een historische villa. Wij zitten deze dag in een prachtig gerenoveerde boerderij, supersfeervol ingericht met een combinatie van eigentijds design, mooie natuurlijke materialen en vintage.

Uiteraard houden we rekening met alle corona-maatregelen, en gelukkig is De Hoorneboeg een heerlijke ruime locatie met een grote zitkamer, een ruime zaal en heel veel natuur eromheen, waarin de 1,5 meter geen probleem zal zijn.

Data & Prijzen

De prijs voor deze dag is €125,-.

Inclusief

 • Lunch
 • Inhoudelijk programma
 • Thee, water en middag healthy snack

Exclusief

 • Reiskosten
 • Boekingskosten van €15

Transport

De Hoorneboeg ligt supercentraal in Nederland. Je zit er zo vanaf de A27 of met het OV. Alleen al het naar dit landgoed toegaan is een beleving. Elk bezoek begint namelijk al met een verstilde rit door een kilometer lange bomenlaan langs hei en bos die uitkomt op het 13 hectare grote landgoed. Aangekomen op het landgoed parkeer je vooraan tussen de bomen. De rest van het landgoed is volledig autovrij en je plek van bestemming op de buitenplaats bereik je door een kleine wandeling langs eeuwenoude paden, door een bijzonder mooi en oud bos.

Ook is de buitenplaats goed bereikbaar met het OV. Er stopt een bus aan het begin van de oprijlaan. Vanaf hier is het een mooie wandeling langs hei en bos van circa 10 minuten tot de buitenplaats. Vanaf het NS station in Hilversum fiets je in 15 minuten naar De Hoorneboeg, bijvoorbeeld op een OV-fiets die je daar heel makkelijk kunt huren.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €125 p.p.

Periode:

“Balance Your Chakra’s” One Day Retreat aan de Hei

Prijzen vanaf: €125 p.p.

Boek deze reis

Deel met je vrienden:

Vergelijkbare reizen