Nieuw Yoga Summerschool met Lena Tancredi uit Ibiza

Unieke kans om deze bekende yogadocent uit Ibiza mee te maken op Hollandse bodem!

Voor deze retreat haalden we niemand minder naar Nederland dan Lena Tancredi, een van de bekendste yogadocenten op Ibiza. Duizenden mensen bezochten haar retreats al en keren regelmatig terug. En nu komt ze voor het eerst naar Nederland voor een exclusieve 5-daagse summerschool. Mis je kans niet om te leren van deze zeer kundige, maar ook humorvolle, Braziliaanse teacher op de super sfeervolle Buitenplaats De Hoorneboeg, te midden van de natuur. Healthchef Jeanette zal de sterren van de hemel koken en je ook een speciale workshop over ayurveda geven.

Programma

Het yogaprogramma start op de eerste dag vanaf 14:00 uur. We beginnen met een opening en wandeling over het landgoed. In de middag kun je gaan genieten van de eerste yogales van Lena in de prachtige Heizaal. Tijdens deze week zien de dagen er globaal als volgt uit. Elke dag start je na een licht ontbijt in stilte met een yoga & meditatie sessie van ongeveer 2,5 uur. Deze ochtendlessen zijn meer actief met een serie houdingen. Daarna eten we een heerlijke brunch van onze ayurvedische healthchef, gevolgd door me-time waarin je fantastisch kunt wandelen, relaxen met een boekje in de weelderige tuin, de sauna in of een massage ondergaan. In de vroege middag geeft Lena ook weer inspiratiesessies op het gebied van bijvoorbeeld chakra's en filosofie en in de na-middag nog een yin-les. Per dag zal ze een element bespreken uit de Chinese leer. Ook geeft onze healthchef op een middag nog een speciale foodtalk over ayurvedisch eten. Deze retreat wordt in het Engels gegeven.

De Begeleiding

Lena Tancredi

Lena is een zeer ervaren en bekende yogadocente op Ibiza, waar ze op diverse plekken volle yogazalen trekt. Zelf kwam ze in aanraking met yoga toen opeens een deel van haar gezicht verlamde. Deze gebeurtenis heeft haar hele leven op zijn kop gezet en sindsdien is ze verslingerd geraakt aan yoga en de hele levensstijl eromheen. Haar yoga is gebaseerd op de Sivananda (Hatha) traditie. Het is een heerlijke, milde maar toch intensieve vorm van yoga waarin ze haar uitgebreide kennis op een nuchtere en humoristische manier met je deelt. Lena geeft ook een aantal Yin sessies, iedere sessie met aandacht voor meditatie en ademhalingsoefeningen. 

Accommodatie

Deze retreat vindt plaats in twee historische boerderijen pal aan de hei! Ze zijn van binnen totaal gerenoveerd en supersfeervol ingericht met een combinatie van eigentijds design, mooie natuurlijke materialen en vintage. Beide boerderijen liggen aan de weidse hei en een uitgestrekte bostuin. Er is een heerlijke workshopruimte met een gigantisch raam uitkijkend over de tuin, een bibliotheek, een ruime woonkamer en een sauna en relaxruimte en keuze uit hele knusse een- en tweepersoonskamers op de bovenverdiepingen van resp. 11m2 en 16 m2, allemaal met eigen badkamer! Ook is er een behandelkamer waar je een massage kunt ondergaan van een van onze favoriete masseuses. 

Deze locatie is onderdeel van Buitenplaats De Hoorneboeg, een schitterend landgoed van 13 hectare eigen grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. Als Happy Soul Travel zijn wij hier heel nauw bij betrokken sinds de oprichting van deze 'Buitenplaats voor Inspiratie'.

Deze buitenplaats heeft ook een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin, genaamd 'Bij de Tuinman', een klein cider-brouwerijtje, een fijne ruimte voor trainingen en een plek voor culturele en maatschappelijke initiatieven in een historische villa. Op het landgoed kun je heerlijk gaan dwalen op de kronkelpaden of je wandelt lekker de hei op of het bos is. Luister naar de spechten, volg de eekhoorns, vergaap je aan de oude bomen of de openheid van de magische heuvel in het midden. Hier is weer ruimte om tot rust te komen. Om je te verbinden met jezelf, de natuur en elkaar.

Data & Prijzen

De prijzen zijn per persoon. Je kan alleen een kamer delen met een bekende i.v.m. corona. Alle kamers hebben een eigen badkamer.

 

Inclusief

  • vier nachten verblijf op een een- of tweepersoonskamer
  • alle yoga- en meditatielessen en andere inspiratiesessies behorende bij het programma
  • alle maaltijden en healthy snacks
  • onbeperkt water en kruidenthee
  • gebruik van sauna
  • gebruik van alle aanwezige yogamaterialen
  • EXTRA voor onze klanten: 1 maand gratis Yogatv bij thuiskomst

Exclusief

  • reis- en annuleringsverzekering
  • €15 boekingskosten
  • €5 p.p. verplichte bijdrage SGR*

*Dit is een bijdrage die SGR per 1 februari 2021 verplicht heeft ingesteld voor alle reizigers via aangesloten reisorganisaties

Transport

De Hoorneboeg ligt supercentraal in Nederland. Je zit er zo vanaf de A27 of met het OV. Alleen al het naar dit landgoed toegaan is een beleving. Elk bezoek begint namelijk al met een verstilde rit door een kilometer lange bomenlaan langs hei en bos die uitkomt op het 13 hectare grote landgoed. Aangekomen op het landgoed parkeer je vooraan tussen de bomen. De rest van het landgoed is volledig autovrij en je plek van bestemming op de buitenplaats bereik je door een kleine wandeling langs eeuwenoude paden, door een bijzonder mooi en oud bos.

Ook is de buitenplaats goed bereikbaar met het OV. Er stopt een bus aan het begin van de oprijlaan. Vanaf hier is het een mooie wandeling langs hei en bos van circa 10 minuten tot de buitenplaats. De OV fiets is ook een goede optie. Vanaf het NS station Hollandse Rading fiets je in 10 minuten naar de Hoorneboeg. Kom je vanaf het NS station in Hilversum, dan fiets je een goede 20 minuten.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €895 p.p.

Periode:

Yoga Summerschool met Lena Tancredi uit Ibiza

Prijzen vanaf: €895 p.p.

Boek deze reis

Ervaringen van anderen:

25 jul. 2021
De Hoorneboeg is een prachtige plek met heel fijne energie en smaakvolle inrichting. Lena’s yogalessen en geleide …lees meer
Karina
24 jul. 2021
Geweldige yoga retraite gehad afgelopen week met yoga teacher Lena uit Ibiza op De Hoornboeg in Hilversum. Prachtige …lees meer
Heidi

Deel met je vrienden:

Vergelijkbare reizen