+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl
print

Familieyogaweek in Frankrijk

Nieuw: Familieyogaweek in Frankrijk in de meivakantie!

Met het hele gezin op yogavakantie naar Frankrijk? Dat kan deze meivakantie waar je samen overnacht in supercomfortabele safaritenten op het prachtige domein Le Mas d'en Haut'. De familieyoga retraite is speciaal voor ouders met kinderen die samen een yoga avontuur willen beleven. Lekker knutselen en spelen in het bos  met andere kinderen, er valt hier genoeg te beleven!

Familieyogaweek in Frankrijk 1Familieyogaweek in Frankrijk 2Familieyogaweek in Frankrijk 3Familieyogaweek in Frankrijk 4Familieyogaweek in Frankrijk 5Familieyogaweek in Frankrijk 6Familieyogaweek in Frankrijk 7Familieyogaweek in Frankrijk 8Familieyogaweek in Frankrijk 9Familieyogaweek in Frankrijk 10Familieyogaweek in Frankrijk 11Familieyogaweek in Frankrijk 12Familieyogaweek in Frankrijk 13Familieyogaweek in Frankrijk 14Familieyogaweek in Frankrijk 15Familieyogaweek in Frankrijk 16Familieyogaweek in Frankrijk 17Familieyogaweek in Frankrijk 18Familieyogaweek in Frankrijk 19Familieyogaweek in Frankrijk 20

Accomodatie

De accommodatie ligt in de Franse Creuse (tegen de Auvergne), op slechts 8 uur rijden van Utrecht. Er zijn natuurlijk veel mooie wandel- en fietstochten te maken in de omgeving, met z'n vele dorpjes, kastelen, terrasjes, middeleeuwse centra. Maar ook op het terrein zal je je niet vervelen met het verwarmde zwembad, de dieren, spannende speelplekken, de klimboomhut, het grote bos of simpelweg met een boekje in de hangmat. Kortom, een ideale plek voor kinderen én volwassenen.

Programma

De yoga zal deze week verzorgd worden door Neel Schmidt van Yoga Leentje . Zij heeft ruime ervaring met zowel kinderyoga als yoga voor volwassenen. Neel volgde haar kinderyoga opleiding bij Helen Purperhart en heeft haar volwassenen opleiding gevolgd bij de Swara Yoga School. Neel geeft les met passie en liefde en brengt kinderen op speelse wijze in aanraking met yoga. Elke les is een ontdekkingreis, waarbij het creëren van zelfvertrouwen centraal staat. De lessen voor volwassenen zijn een mix van verschillende stijlen met als uitgangspunt de vijf elementen. Na de yoga is er alle tijd om op ontdekkingstocht te gaan in de omgeving of lekker te ontspannen bij het zwembad. Naast het vaste programma is er voor de kinderen alle ruimte om ongestoord te spelen en het land te verkennen.

Datum & prijs

Zaterdag 28 april tot vrijdag 4 mei 2012.

De prijs is €1195 voor ouder en kind inclusief accommodatie, maaltijden en yoga. De meerprijs voor een volwassene is €495 en voor een extra kind €295. Mocht je een dag eerder willen aankomen dan is dit in overleg eventueel ook mogelijk.

Inclusief

  • 6 overnachtingen in safaritent
  • Ontbijt (6x) en diner (5x), lunch (5x),
  • Alle yogalessen

Exclusief

  • Vervoer van en naar Frankrijk
  • Drankjes buiten de maaltijden om
  • Reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht)
  • Boekingskosten €15 p.p.

Transfer

Het dichtstbijzijnde internationale vliegveld met rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol ligt bij Clermont-Ferrand op 110 kilometer afstand en ongeveer 2 uur rijden. Het dichtstbijzijnde grote treinstation met rechtstreekse treinen vanaf Paris Austerlitz ligt in Montluçon op 30 kilometer afstand en 30 minuten rijden. Op aanvraag kan je worden opgehaald van het treinstation of het vliegveld.

Deze reis:

Prijzen vanaf: € 1195 p.p.

Periode: april, mei

Ervaringen

Er zijn nog geen reviews geschreven. Wees de eerste en schrijf zelf een review.

schrijf een review