Nieuw Familieyogaweekend met Neel in Nederland

Quality time met je kind op het mooiste natuurplekje van Nederland: De Hoorneboeg!

Al jaren verzorgt Neel van Yoga Leentje prachtige familieyoga vakanties in binnen -en buitenland, op bijvoorbeeld deze Ecofarm in Portugal. Nu geeft ze haar programma's ook op de magische plek Buitenplaats de Hoorneboeg. Ontdek hoe mooi het is om samen met je kind aan yoga te doen. We delen een gebalanceerd programma met yoga voor de kinderen, yoga voor de volwassenen, hartverwarmende ouder-kind yoga sessies, ruimte voor rust, massage, opladen en natuur. Een vakantie om echt samen en in verbinding door te brengen. Droom je alvast mee? En laat jullie meevoeren in een vakantie samen om nooit meer te vergeten!

Programma

Vrijdag
Jullie zijn vanaf 16:00 uur welkom. 
17:00 uur samen de plek verkennen, introductie en kennismaking
18.30 uur diner
Na het eten een zalige ouder-kind yogaworkshop met massage voor ouder en kind
 
Zaterdag
Ochtend rustig wakker worden en ontbijten
10:30 - 12:00 uur yogales voor de volwassenen, de kinderen hebben een gezamenlijke activiteit
13.00 uur lunch
Na de lunch samen de Hei verkennen en op zoek naar de tofste klimbomen
Daarna rust, ruimte, spelen, verkennen
16.15 - 17:30 uur yogales voor de kinderen
18.30 uur diner
Na het eten een verrassingsavond voor iedereen
 
Zondag
Ochtend rustig wakker worden en ontbijten
10:30 - 12:00 uur yogales voor de volwassenen, de kinderen hebben een gezamenlijke activiteit
13:00 uur lunch
14:00 - 15:15 uur ouder-kind yoga workshop met gezamenlijke afsluiting
Daarna rustig de tijd om in te pakken
Uiterlijk om 16:00 uur uitchecken
 
In het programma is genoeg ruimte voor buiten spelen, avontuur, tekenen, knutselen, wandelingen, verhalen vertellen en meer. Er zijn zowel overdag als op de avonden plekken om samen te komen en tegelijkertijd is er privacy alom. 
 
Wijzigingen in het programma onder voorbehoud.

Begeleiding

Neel van Leeuwen
Alle lessen tijdens deze programma's worden gegeven door de zeer ervaren yogadocent Neel van Leeuwen. Zij kan niet anders dan haar lessen en begeleiding vanuit echte aandacht en liefde delen. En dat voelt iedereen. Neel inspireert en enthousiasmeert kinderen en volwassenen om te leven zoals ze werkelijk zijn, in de puurste vorm. De yogalessen voor kinderen, voor volwassenen, en de lessen die jullie samen gaan ervaren, zijn allemaal speciaal afgestemd op dit specifieke weekend en deze unieke plek

Accommodatie

Buitenplaats De Hoorneboeg ligt midden in het Goois Natuurreservaat. Net nadat je de ‘grote weg’ hebt verlaten rij je een wildrooster over en heb je nog een kleine kilometer te gaan. De heide strekt zich rechts van je uit en aan de andere kant begint het bos.

Mooie plekken met grote dennen, dichtere bossen met eiken en krentenbomen en soms – daar dwars doorheen – oude lanen met beuken. Je wandelt zo naar Hilversum, Loosdrecht of Hollandse Rading. En als je wilt, nog verder, tot aan Lage Vuursche aan toe.

De slaapplekken zijn verdeeld over het Landgoed en onze thuis plek tijdens dit weekend is in de Luwte. Op de pipowagens na, deel je een plek met andere familie(s). 

De volgende slaapplekken zijn dit weekend tot onze beschikking

 • Een kamer in het Stille Midden
 • Een kamer in het Heihuis 
 • Een pipowagen voor jullie samen
 • Een bedstee op de zolder van de villa

Het is goed om te weten dat de accomodaties gedeeld zijn met andere familie(s) (op de pipowagens na). De pipowagens zijn geschikt in ieder jaargetijde en heel goed te verwarmen. De badkamers zijn gedeeld en staan ook op het veld.

Nemen jullie hier een kijkje om de slaapplekken beter te leren kennen, dan kunnen jullie je voorkeursplek aangeven en maken wij een mooie indeling.

Prijs & Periode

Dit weekend is geschikt voor families, in de samenstelling van één ouder en één kind. We ontvangen in totaal tien koppels. Het is een mooie mogelijkheid om zo’n weekend juist (in het geval van een grotere familie) met één van je kinderen te beleven. We hebben een afgestemd programma gecreëerd waarbij je op verschillende manieren in verbinding mag zijn; alleen, met elkaar en de natuur.

We kijken graag welke plek op het Landgoed het beste past bij jullie wensen, je kunt je voorkeur bij de reservering aan ons doorgeven.

Dit weekend is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Neem voor kinderen buiten deze leeftijdsgroep graag contact met ons op.

Inclusief

 • accommodatie
 • alle yogalessen en workshops behorende bij het programma
 • alle biologische en vegetarische maaltijden en healthy snacks
 • onbeperkt water en kruidenthee
 • gebruik van alle aanwezige yogamaterialen
 • EXTRA voor onze klanten: 2 maanden gratis abonnement op The House of Deeprelax bij thuiskomst

Exclusief

 • reis- en annuleringsverzekering
 • €15 boekingskosten p.p.
 • €10 parkeerkosten bij de Hoorneboeg per auto (alleen wanneer je met auto komt, afrekenen ter plekke en reserveren is niet nodig) 
 • €5 p.p. verplichte bijdrage SGR*

Transport

De Hoorneboeg ligt supercentraal in Nederland. Je zit er zo vanaf de A27 of met het OV. Alleen al het naar dit landgoed toegaan is een beleving. Elk bezoek begint namelijk al met een verstilde rit door een kilometer lange bomenlaan langs hei en bos die uitkomt op het 13 hectare grote landgoed. Aangekomen op het landgoed parkeer je vooraan tussen de bomen. De rest van het landgoed is volledig autovrij en je plek van bestemming op de buitenplaats bereik je door een kleine wandeling langs eeuwenoude paden, door een bijzonder mooi en oud bos.

Ook is de buitenplaats goed bereikbaar met het OV. Er stopt een bus aan het begin van de oprijlaan. Vanaf hier is het een mooie wandeling langs hei en bos van circa 10 minuten tot de buitenplaats. De OV fiets is ook een goede optie. Vanaf het NS station Hollandsche Rading fiets je in 10 minuten naar de Hoorneboeg. Kom je vanaf het NS station in Hilversum, dan fiets je een goede 20 minuten.

Over duurzaamheid

Restaurant 'Bij de Tuinman' gebruiken zoveel mogelijk de producten van De Hoorneboeg: honing van de imker uit de tuin, appelcider van onze buurman van de distilleerderij en groenten uit onze eigen moestuin! Er worden uitsluitend biologische en vegetarische ingredienten gebruikt in de keuken, dat is heerlijk voor jou en goed voor de natuur! 

Deze reis:

Prijzen vanaf: €890 p.p.

Periode:

Familieyogaweekend met Neel in Nederland

Prijzen vanaf: €890 p.p.

Boek deze reis

Deel met je vrienden:

Vergelijkbare reizen