Nieuw Familieyogaweekend met Neel in Nederland

Al jaren verzorgt Neel van Leeuwen prachtige familieyoga vakanties in binnen -en buitenland. Nu geeft ze haar programma's ook op de magische plek Buitenplaats de Hoorneboeg. Ontdek hoe mooi het is om samen met je kind aan yoga te doen. We delen een gebalanceerd programma met yoga voor de kinderen, yoga voor de volwassenen, hartverwarmende ouder-kind yoga sessies, ruimte voor rust, massage, opladen en natuur. Een vakantie om echt samen en in verbinding door te brengen. Droom je alvast mee? En laat jullie meevoeren in een vakantie samen om nooit meer te vergeten!

Programma

Jullie zijn vanaf 16:00 uur welkom.

 • 16:45 uur introductie en kennismaking
 • 18:00 uur diner en na het eten een zalige ouder-kind yogaworkshop met massage voor ouder en kind

Dag 2

 • 10:30 uur yogales voor de kinderen
 • 12:30 uur lunch en na de lunch samen de Hei verkennen en op zoek naar de tofste klimbomen
 • 16:00 uur yogales voor de volwassenen, de kinderen hebben een gezamenlijke activiteit
 • 18:00 uur diner en na het eten een verrassingsavond voor iedereen

Dag 3

 • 10:30 uur ouder-kind yoga workshop 
 • 12:30 uur lunch

Na de lunch rustig de tijd om in te pakken en uitzwaaien In het programma is genoeg ruimte voor buiten spelen, avontuur, tekenen, knutselen, wandelingen, verhalen vertellen en meer. Er zijn zowel overdag als op de avonden plekken om samen te komen en tegelijkertijd is er privacy alom. Kleine wijzigingen in het programma kunnen voorkomen i.v.m. weer, planning etc..

Begeleiding

Neel van Leeuwen
Alle lessen tijdens deze programma's worden gegeven door de zeer ervaren yogadocent Neel van Leeuwen. Zij kan niet anders dan haar lessen en begeleiding vanuit echte aandacht en liefde delen. En dat voelt iedereen. Neel inspireert en enthousiasmeert kinderen en volwassenen om te leven zoals ze werkelijk zijn, in de puurste vorm. De yogalessen voor kinderen, voor volwassenen, en de lessen die jullie samen gaan ervaren, zijn allemaal speciaal afgestemd op dit specifieke weekend en deze unieke plek

Accommodatie

Buitenplaats De Hoorneboeg ligt midden in het Goois Natuurreservaat. Net nadat je de ‘grote weg’ hebt verlaten rij je een wildrooster over en heb je nog een kleine kilometer te gaan. De heide strekt zich rechts van je uit en aan de andere kant begint het bos. Mooie plekken met grote dennen, dichtere bossen met eiken en krentenbomen en soms – daar dwars doorheen – oude lanen met beuken. 

De slaapplekken zijn verdeeld over het Landgoed en onze thuis plek tijdens dit weekend is in de Luwte. Op de pipowagens na, deel je een plek met andere familie(s). 

De volgende slaapplekken zijn dit weekend tot onze beschikking:

 • Een kamer in het Stille Midden
 • Een kamer in het Heihuis 
 • Een pipowagen voor jullie samen
 • Een bedstee op de zolder van de villa

Het is goed om te weten dat de accomodaties gedeeld zijn met andere familie(s) (op de pipowagens na). De pipowagens zijn geschikt in ieder jaargetijde en heel goed te verwarmen. De badkamers zijn gedeeld en staan ook op het veld.

Geef graag je voorkeursplek aan en dan maken wij een mooie indeling.

Prijs & Periode

Dit weekend is geschikt voor families, in de samenstelling van één ouder en één kind. We ontvangen in totaal tien koppels. Het is een mooie mogelijkheid om zo’n weekend juist (in het geval van een grotere familie) met één van je kinderen te beleven. 

We kijken graag welke plek op het Landgoed het beste past bij jullie wensen, je kunt je voorkeur bij de reservering aan ons doorgeven.

Dit weekend is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Neem voor kinderen buiten deze leeftijdsgroep graag contact met ons op.

Inclusief

 • accommodatie
 • alle yogalessen en workshops behorende bij het programma
 • alle biologische en vegetarische maaltijden en healthy snacks
 • onbeperkt water en kruidenthee
 • gebruik van alle aanwezige yogamaterialen
 • EXTRA voor onze klanten: 2 maanden gratis abonnement op The House of Deeprelax bij thuiskomst

Exclusief

 • reis- en annuleringsverzekering
 • €15 boekingskosten p.p.
 • €10 parkeerkosten bij de Hoorneboeg per auto (alleen wanneer je met auto komt, afrekenen ter plekke en reserveren is niet nodig) 
 • €5 p.p. verplichte bijdrage SGR*

Transport

De Hoorneboeg ligt supercentraal in Nederland. Je zit er zo vanaf de A27 of met het OV. Alleen al het naar dit landgoed toegaan is een beleving. Elk bezoek begint namelijk al met een verstilde rit door een kilometer lange bomenlaan langs hei en bos die uitkomt op het 13 hectare grote landgoed. Aangekomen op het landgoed parkeer je vooraan tussen de bomen. De rest van het landgoed is volledig autovrij en je plek van bestemming op de buitenplaats bereik je door een kleine wandeling langs eeuwenoude paden, door een bijzonder mooi en oud bos.

Wil je graag met het OV naar de locatie?  Station Hilversum en Hollandsche Rading liggen het meest dichtbij. Vanaf daar kun je met een OV-fiets, een taxi of de bus het laatste stukje afleggen (gaan niet heel vaak, dus check de beste verbinding vooraf via OV-app).. De buslijnen en -tijden veranderen ook zo nu en dan. Je kunt ze het beste checken via 9292 (dubbel-check dit vooral op zon- en feestdagen), halte Hoorneboeg aan de Utrechtseweg en vanaf hier wandel je in ongeveer 10 minuten naar De Hoorneboeg. 

Er is ook mogelijkheid om samen te reizen met één van de andere deelnemers via onze facebook group (link krijg je vooraf).

Over duurzaamheid

Restaurant 'Bij de Tuinman' gebruiken zoveel mogelijk de producten van De Hoorneboeg: honing van de imker uit de tuin, appelcider van onze buurman van de distilleerderij en groenten uit onze eigen moestuin! Er worden uitsluitend biologische en vegetarische ingredienten gebruikt in de keuken, dat is heerlijk voor jou en goed voor de natuur! 

Deze reis:

Prijzen vanaf: €890 p.p.

Periode:

Familieyogaweekend met Neel in Nederland

Prijzen vanaf: €890 p.p.

Boek deze reis

Deel met je vrienden:

Vergelijkbare reizen