Nieuw Boutique Transformation Wellbeing Retreat op Mallorca

Toe aan rust, inspiratie en zon? Neem deel aan het Uplifting Retreat van o.a. 18-22 juli!

Op onze zoektocht naar persoonlijke, kleinschalige retreatplekken kwamen we de Nederlandse Katja tegen die op een prachtige hacienda op Mallorca woont. Hier organiseert zij kleinschalige, 4-daagse retreats die vooral in het teken staan van transformatie. Mensen die hier naar toe komen zijn geïnteresseerd om iets over zichzelf te leren, hun patronen te doorbreken, anders te leren denken, nieuwe technieken te leren en het beste uit hun leven te halen. Maar ook omdat ze even tijd voor zichzelf willen, of eens even goed met iemand willen spiegelen. Op haar oogverblindende hacienda met zoutwaterzwembad, jacuzzi, sauna en hamam zul je je meteen thuis voelen (en waarschijnlijk nooit meer weg willen) … 

Accommodatie

De eco-wellness-hacienda, inclusief een heerlijk groot zoutwaterzwembad en een professionele hammam en sauna, biedt een indrukwekkend weids uitzicht op het beschermde natuurreservaat waarin de hacienda gevestigd is, evenals over de stad en schitterende baai van Palma en de bergen van Tramontana. Elke avond word je getrakteerd op een zonsondergang. Katja: ‘We hebben veel gereisd, en zijn eerder verliefd geworden op allerlei plekken, maar op Mallorca vonden we echt ‘ons paradijs’ – met driehonderd dagen zon per jaar. Het is onze grootste wens om deze wonderbaarlijke plek te delen met anderen.’

De locatie ligt op slechts twintig minuten vanaf het vliegveld van Palma, via een weg die slingert door de heuvels en je brengt naar het 15 hectare tellende ongerepte, wild-romantische landschap, met in het midden de Bohemian-chic boerderij. Er zijn 8 sfeervolle kamers die samen 4 ruime badkamers delen. De meeste kamers hebben twee afzonderlijke 90X200cm kwaliteits-hotelbedden, met de allerlekkerste matrassen. Het is ook mogelijk om ze aan elkaar te schuiven: dan vormen de twee bedden samen één groot, royaal bed.

De maaltijden zijn licht en worden bereid door Katja of een externe chef als de groep wat groter is. Deze zijn licht van aard: 's ochtends yoghurt met fruit en granola, 's middags een salade en 's avonds bijvoorbeeld een rijst- of couscous-gerecht met groente en een salade.

Programma's

Je kunt op deze plek kiezen uit verschillende retreats. Afhankelijk van het retreat is er een combinatie van de eerdergenoemde activiteiten. Er is een programma na het ontbijt en een middag- of avondprogramma. Tussendoor is er voldoende tijd om te reflecteren en lekker te relaxen aan het zwembad, naar de sauna of hamam te gaan of een wandeling te maken.

De Begeleiding

Katja voelde altijd al een roeping mensen te helpen het meeste uit hun leven te halen en hun volle potentieel te benutten. Na een lange succesvolle carrière in het bedrijfsleven heeft ze besloten zich nu volledig op dit pad te storten. Dat doet ze met passie en plezier door diverse technieken toe te passen zoals coaching, energy healing, muziek, kunst en danstherapie om deelnemers te helpen dichter bij zichzelf te komen en een heldere blik te krijgen op hun leven. Ze leert je je patronen te herkennen en te doorbreken. Ze gebruikt ook mindfulness en positieve psychology om je te leren meer levensvreugde te ervaren en het moment te ervaren met liefdevolle aandacht. Ze gelooft in persoonlijke aandacht en begeleidt groepen van 3 tot 6 personen (of tot 12 personen met 2 begeleiders), afhankelijk van het retreat. Katja voert ook een persoonlijke intake gesprek na elke boeking zodat ze zich goed kan voorbereiden op ieder deelnemer. Katja komt uit Nederland en de voertaal van haar retreats is meestal in het Engels, maar alleen basis kennis Engels is nodig. 

Uplifting Retreat

Dit kleinschalige retreat is vooral geschikt wanneer graag terug in je energie wilt komen en een krachtgevend retreat nodig hebt. Hier leer je contact te maken met je innerlijke wijsheid om nieuwe inzichten te verkrijgen en vorm te geven aan zaken die nu vaak bij dromen blijven. Ook leer je je (opnieuw) te verbinden met je creativiteit. Na dit retreat zul je de kracht ervaren die je nodig hebt om de juiste keuzes te kunnen maken, meer (positieve) energie voelen en een relaxed gevoel overhouden. 

Het programma ziet er globaal als volgt uit:

 • Vanaf 18:00 begint de openingscirkel.
 • Je reist in het nu tijdens een training en muziektherapie sessie, zodat je duidelijk ziet waar je nu staat.
 • Je duikt in de rijkdom van het nu met ademhalingstechnieken, energie healing en ´ecstatic dance´, zodat je je authenticiteit kunt terugwinnen en het leven vrij kunt creëren.
 • Je leert hoe je beslissingen neemt op basis van je waarden en hoe je toekomstplannen maakt en doelen stelt. We reizen samen met muziektherapie naar nieuwe mogelijkheden.
 • Na de afsluitende cirkel eindigt het retreat rond 11:00.

Let op: dit retreat is alleen voor vrouwen. Mannen kunnen zich inschrijven voor een 1-op-1 retreat.

Grounding Retreat

Dit retreat is voor iedereen die graag wil terugkomen in zijn/haar energie en beter wil leren aarden. Voor iedereen die echt even behoefte heeft aan tijd voor zichzelf. Je zult je creativiteit (her)ontdekken en contact maken met jezelf en je innerlijke wijsheid. Na afloop ervaar je nieuwe inzichten, meer (positieve) energie, een ontspannen gevoel, het gevoel meer geaard te zijn in je fysieke omgeving en beter om te kunnen gaan met stress en stressvolle situaties.

Het programma ziet er globaal als volgt uit:

 • Vanaf 18:00 begint de openingscirkel.
 • Je leert over energiemanagement en hoe je mindfulness en ademhalingstechnieken kunt gebruiken om je leven positief te veranderen. Tijdens een soundbath-sessie gaan we op reis naar de magie van het nu.
 • Tijdens een wandeling duik je in de rijkdom van het nu. We eindigen de dag met een hart-openende en aardende cacao ceremonie.
 • Je leert hoe we mindfulness kunnen integreren in ons dagelijks leven, over de kracht van gedachten en emoties en we hebben wederom een klanktherapie sessie om te aarden en helderheid te geven.
 • Na de afsluitende cirkel eindigt het retreat rond 11 uur op de laatste dag.

Let op: dit retreat is alleen voor vrouwen. Mannen kunnen zich inschrijven voor een 1-op-1 retreat.

Doorlopend programma tussen september en mei

Katja biedt 1 op 1 retreats aan (voor zowel mannen als vrouwen) zodat zij met haar volledige aandacht jou kan begeleiden en ondersteunen. Alvorens heb je een vrijblijvend persoonlijke intake met haar en kan je delen wat je graag wilt verwerken of waar je aan wil werken. Wil je met haar de diepte in duiken? Dan kunnen we op zoek gaan naar een passende datum. Het programma duurt 4 nachten.  De gepersonaliseerde privé retreat omvat energetische healing, coaching, mindfulness, muziek, kunst- en dans therapie, en coaching wandelingen. Het is een intense en verrijkende ervaring! 

Katja biedt ook gepersonaliseerde retreats aan voor groepen vanaf 4 deelnemers. Dus als je een weekend met vriendinnen alles verzorgd en georganiseerd wilt hebben, neem dan contact met ons op. Het programma kan bestaan uit een cacao ceremonie, ecstatic dance/dance therapy, wandelen, energetisch werk, muziek therapie sessies en ‘sharing circles’. 

Prijs & Periode

De bovenstaande prijzen zijn p.p. Een tweepersoonskamer is alleen te boeken wanneer je met iemand komt.

Alle retreats zijn in het Engels, maar ontwikkeld voor mensen die dit als 2de of 3de taal spreken. Katja kan alles vertalen mocht dit nodig zijn. Vanaf 4 Nederlandstalige deelnemers geeft ze het retreat in het Nederlands.

Inclusief

 • accommodatie voor 4 nachten
 • 3x gezonde vegetarische maaltijden
 • alle inhoudelijke sessies
 • water, thee, koffie gedurende de dag
 • gebruik van zoutwater zwembad, hammam & sauna
 • EXTRA voor onze klanten: 2 maanden gratis abonnement op The House of Deeprelax bij thuiskomst

Exclusief

 • reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht)
 • transfer van en naar de locatie
 • €15 boekingskosten
 • €5 p.p. verplichte bijdrage SGR*
 • Een massage van 60 minuten kost €70 en een massage van 90 min massage kost €90 (hier komt nog eenmalig €15 vervoerskosten bij die verdeelt worden tussen alle deelnemers die een massage willen).

Transport

Je vliegt vanaf diverse vliegvelden rechtstreeks op Palma de Mallorca. Woon je wat meer in het zuiden of oosten van het land, dan loont het ook zeker om naar tickets vanaf Düsseldorf of Keulen te kijken, die vaak goedkoper zijn. Vanaf het vliegveld Palma de Mallorca is het slechts 15 minuten met de taxi (kosten rond de €30). Aankomst op de eerste dag om 18:00u, vertrek dag vijf om 11:00u.

Duurzaamheid

Er zijn zonnenpanelen. Dit allermodernste (zonne-) eco-technologiesysteem garandeert dat de finca gasten altijd het hoogste niveau van comfort bied, ongeacht weersomstandigheden. (vloerkoeling & -verwarming en luchtfiltering. Katja kookt met zoveel mogelijke biologische ingrediënten en vegetarisch. 

Deze reis:

Prijzen vanaf: €1,200 p.p.

Periode:

Boutique Transformation Wellbeing Retreat op Mallorca

Prijzen vanaf: €1,200 p.p.

Boek deze reis

Ervaringen van ons:

Ik ben heel erg geraakt door Katja's enorme aandacht voor detail en zorg. Werkelijk alles verzorgt zij tot in de puntjes en …lees meer

Ervaringen van anderen:

18 okt. 2023
Vorige week heb ik deelgenomen aan de Grounding & Wellness retreat op Mallorca van Mallorca Soul; een heel bijzondere …lees meer
J Bogaers
11 aug. 2022
Het Uplifting Retreat heeft mij helemaal verlicht. Ik kijk en voel nu heel anders naar en over dingen. Sta meer open voor …lees meer
Michelle

Deel met je vrienden:

Vergelijkbare reizen