Nieuw Boutique Transformation & Wellness Retreat op Mallorca

Duik in de rijkdom van het nu en kom weer in contact met jezelf tijdens het Grounding Retreat van 19 tot 23 mei!

Op onze zoektocht naar persoonlijke, kleinschalige retreatplekken kwamen we de Nederlandse Katja tegen die op een prachtige hacienda op Mallorca woont. Hier organiseert zij kleinschalige, 4-daagse retreats die vooral in het teken staan van transformatie. Mensen die hier naar toe komen zijn geïnteresseerd om iets over zichzelf te leren, hun patronen te doorbreken, anders te leren denken, nieuwe technieken te leren en het beste uit hun leven te halen. Maar ook omdat ze even tijd voor zichzelf willen, of eens even goed met iemand willen spiegelen. Op haar oogverblindende hacienda met zoutwaterzwembad, sauna en hamam zul je je meteen thuis voelen (en waarschijnlijk nooit meer weg willen) … 

De Begeleiding

Katja voelde altijd al een roeping mensen te helpen het meeste uit hun leven te halen en hun potentieel te behalen. Na een lange succesvolle carrière in het bedrijfsleven heeft ze besloten zich nu volledig op dit pad te storten. Dat doet ze met passie en plezier door diverse technieken toe te passen zoals coaching, energy healing, muziek, kunst en danstherapie om deelnemers te helpen dichter bij zichzelf te komen en een heldere blik te krijgen op hun leven. Ze leert je je patronen te herkennen en te doorbreken. Ze gebruikt ook mindfulness en positieve psychology om je te leren meer levensvreugde te ervaren en het moment te ervaren met liefdevolle aandacht. Ze gelooft in persoonlijke aandacht en begeleidt groepen van 3 tot 6 personen tot 12 personen met 2 begeleiders, afhankelijk van het retreat. 

Sophie Muuse is een mede begeleiding tijdens de Deep Dive Retreats. Sophie’s passie is om ceremoniën te organiseren en mindfulness wandelingen te organiseren. Ze gebruikt graag kruiden in haar werk en andere instrumenten om het tot een magisch geheel te vormen. Sophie: ´ik ben heel enthousiast erover om mensen te begeleiden vanuit mijn hart, intuïtie, eerlijkheid en humor. Om je nieuwsgierigheid aan te wakkeren over alles wat zich in jou en om jou heen bevindt.’

Accommodatie

De eco-wellness-hacienda, inclusief een heerlijk groot zoutwaterzwembad en een professionele hammam en sauna, biedt een indrukwekkend weids uitzicht op het beschermde natuurreservaat waarin de hacienda gevestigd is, evenals over de stad en schitterende baai van Palma en de bergen van Tramontana. Elke avond word je getrakteerd op een zonsondergang. Katja: ‘We hebben veel gereisd, en zijn eerder verliefd geworden op allerlei plekken, maar op Mallorca vonden we echt ‘ons paradijs’ – met driehonderd dagen zon per jaar. Het is onze grootste wens om deze wonderbaarlijke plek te delen met anderen.’ De locatie ligt op slechts twintig minuten om vanaf het vliegveld van Palma, via een weg die slingert door de heuvels en je brengt naar het 15 hectare tellende ongerepte, wild-romantische landschap, met in het midden de Bohemian-chic boerderij. Er zijn 8 stijlvolle kamers die samen 4 ruimte badkamers delen. De meeste kamers hebben twee afzonderlijke 90X200cm kwaliteitshotelbedden, met matrassen van eveneens hoge kwaliteit. Het is ook mogelijk om ze aan elkaar te schuiven: dan vormen de twee bedden samen één groot, royaal bed.

Programma's

Je kunt op deze plek kiezen uit verschillende retreats. Afhankelijk van het retreat is er een combinatie van de eerdergenoemde activiteiten. Er is een programma na het ontbijt en een middag- of avondprogramma. Tussendoor is er voldoende tijd om te reflecteren en lekker te relaxen aan het zwembad, naar de sauna of hamam te gaan of een wandeling te maken.

Uplifting Retreat

Deze retreat is vooral geschikt wanneer graag terug in je energie wilt komen en een krachtgevend retreat nodig hebt. Hier leer je contact te maken met je innerlijke wijsheid om nieuwe inzichten te verkrijgen en vorm te geven aan zaken die nu vaak bij dromen blijven. Ook leer je je (opnieuw) te verbinden met je creativiteit. Na deze retreat zul je de kracht ervaren die je nodig hebt om de juiste keuzes te kunnen maken, meer (positieve) energie voelen en een relaxed gevoel overhouden. 

Het programma ziet er globaal als volgt uit:

Donderdag
Vanaf 18:00 begint de openingscirkel.

Vrijdag
Je reist in het nu tijdens een training en muziektherapie sessie, zodat je duidelijk ziet waar je nu staat.

Zaterdag
Je duikt in de rijkdom van het nu met ademhalingstechnieken, energie healing en ´ecstatic dance´, zodat je je authenticiteit kunt terugwinnen en het leven vrij kunt creëren.

Zondag
Je leert hoe je beslissingen neemt op basis van je waarden en hoe je toekomstplannen maakt en doelen stelt. We reizen samen met muziektherapie naar nieuwe mogelijkheden.

Maandag:
Na de afsluitende cirkel eindigt het retreat rond 11:00.

Grounding Retreat

Deze retreat is voor iedereen die graag wil terugkomen in zijn/haar energie en beter wil leren aarden. Voor iedereen die echt even behoefte heeft aan tijd voor zichzelf. Je zult je creativiteit (her)ontdekken en contact maken met jezelf en je innerlijke wijsheid. Na afloop ervaar je nieuwe inzichten, meer (positieve) energie, een ontspannen gevoel, het gevoel meer geaard te zijn in je fysieke omgeving en beter om te kunnen gaan met stress en stressvolle situaties.

Donderdag

Vanaf 18:00 begint de openingscirkel.

Vrijdag

Je leert over energiemanagement en hoe je mindfulness en ademhalingstechnieken kunt gebruiken om je leven positief te veranderen. Tijdens een muziektherapie sessie gaan we op reis naar de magie van het nu.

Zaterdag

Tijdens een wandeling duik je in de rijkdom van het nu. We eindigen de dag met een hart-openende en aardende cacao ceremonie.

Zondag

Je leert hoe we mindfulness kunnen integreren in ons dagelijks leven, over de kracht van gedachten en emoties en we hebben wederom een klanktherapie sessie om te aarden en helderheid te geven.

Maandag

Na de afsluitende cirkel eindigt het retreat rond 11uur.

Deep Dive Retreat

Je bent vastgelopen en hebt een verandering in je leven nodig. Je hebt geweldige dromen maar weet niet waar je moet beginnen om ze te manifesteren. Je hebt tijd nodig om weer contact met jezelf te maken, te helen en te ontspannen. De retraite bevat ervaringsgerichte oefeningen, interactief lesgeven, zelfreflectie en groepsdiscussies, en zal in het Engels worden gegeven i.c.m. Sophie Muuse. Na de retreat zul je beter in staat zijn je leven ten volste te leven. Je zult je levendiger em optimistisch voelen met een heldere geest. Ook leer je de imperfecties van te leven te omarmen en een kalme geest te behouden temidden van chaos. Je gaat de kracht voelen om de juiste beslissingen te maken.

Donderdag

Vanaf 18:00 begint de openingscirkel.

Vrijdag

Hier duik je in je verleden, leer je over je diepste wonden en kun je jezelf bevrijden van je beperkende overtuigingen en negatieve emoties die jou op dit moment ‘klein houden’ en de stroom van het leven belemmeren. 

Zaterdag

Je duikt in de rijkdom van het nu zodat je je authenticiteit kunt hervinden en het leven vrijuit kunt creëren. 

Zondag

Je duikt in je wildste dromen, creatieve krachten en brengt je verlangens naar concrete stappen om je dromen te verwezenlijken.

Maandag

Na de afsluitende cirkel eindigt het retreat rond 11:00.

Prijs & Periode

De bovenstaande prijzen zijn p.p. 

Tijdens de Deep Dive Retreat kan je de kamer delen met een andere deelnemer. 

Inclusief

  • accommodatie voor 4 nachten
  • 3x gezonde vegetarische maaltijden
  • alle inhoudelijke sessies
  • water, thee, koffie gedurende de dag

gebruik van zoutwater zwembad, hammam & sauna

Exclusief

  • reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht)
  • transfer van en naar de locatie
  • €15 boekingskosten
  • €5 p.p. verplichte bijdrage SGR*

Transport

Vanaf het vliegveld Palma de Mallorca is het slechts 15 minuten met de taxi (kosten rond de €30). Aankomst op de eerste dag om 18:00u, vertrek dag vijf om 11:00u.

Duurzaamheid

Er zijn zonnenpanelen. Dit allermodernste (zonne-) eco-technologiesysteem garandeert dat de finca gasten altijd het hoogste niveau van comfort bied, ongeacht weersomstandigheden. (vloerkoeling & -verwarming en luchtfiltering.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €1,200 p.p.

Periode:

Boutique Transformation & Wellness Retreat op Mallorca

Prijzen vanaf: €1,200 p.p.

Boek deze reis

Deel met je vrienden:

Vergelijkbare reizen