+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl
print

Ayurveda in Limburg

Ervaar de traditionele ayurveda in eigen land! Eerst volgende programma: 22-24 november (wo-vr)

Met trots presenteren wij een prachtige plek in Limburg midden in de natuur waar je kennis kunt maken met ayurveda, de eeuwenoude Indiase levenswetenschap. In een landhuis daterend uit de 14e eeuw, met een biologische tuin en theeterras, word je drie dagen hartelijk onthaald met ayurvedische behandelingen, maaltijden en yoga. Dit Huys voor Puur Leven is een initiatief van de energieke Marlies Stoot. Samen met haar team staat ze klaar om je te ontvangen en je inzicht te geven in jouw persoonlijke constitutie. Hierop kun je je levensstijl aanpassen voor een gezond & gelukkig leven.

Ayurveda in Limburg 1Ayurveda in Limburg 2Ayurveda in Limburg 3Ayurveda in Limburg 4Ayurveda in Limburg 5Ayurveda in Limburg 6Ayurveda in Limburg 7Ayurveda in Limburg 8Ayurveda in Limburg 9Ayurveda in Limburg 10Ayurveda in Limburg 11Ayurveda in Limburg 12Ayurveda in Limburg 13Ayurveda in Limburg 14Ayurveda in Limburg 15Ayurveda in Limburg 16Ayurveda in Limburg 17

Programma

Dit arrangement wordt iedere laatste week van de maand aangeboden van woensdag tot vrijdag. Op woensdagmiddag word je om 14.00 uur ontvangen op het landgoed met een drankje en een Ayurvedische voetmassage. Deze middag wordt tevens bekeken wat je individuele Ayurveda constitutie is. Op basis hiervan ga je ontdekken welke voeding voor jou 'voedend' of slechts 'vullend' is.

‘s Avonds kun je direct genieten van een heerlijke Ayurvedische ​tri-dosha ​maaltijd in het sfeervolle gastenhuys. Vervolgens krijg je een introductie in de ayurvedische voedingsleer​.

O​p donderdagochtend start je de dag met een ontspannen yoga les, gevolgd door het ontbijt. Naast alle ayurvedische maaltijden ontvang je op donderdag ook een heerlijke Ayurvedische Full Body Massage (Abhyangha) met een warme Indiase kruidenolie (ca 30 kruiden). Op vrijdagochtend begint je dag weer met een ontspannende yoga les en na het gezamenlijk ontbijt is het programma afgelopen. Je kunt zelf het programma eventueel nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld een coach-wandeling of een extra Ayurvedische behandeling.

​Bewust genieten is de basis van gezondheid.

Accommodatie

Je verblijft op het Landgoed Kaldenbroeck, een kasteelhoeve uit 1397 bestaande uit twee woongedeeltes met authentieke details die oude tijden doen herleven: klassieke houten balken aan het plafond, stenen vloeren en grote haarden. De slaapkamers delen badkamers met elkaar. Het ligt direct aan het Pieterpad en aan enkele fietsroutes. Direct aan de wei heeft Kaldenbroeck een 'puur natuur' biologisch terras met boeken over Ayurveda, ​bewust leven en een eigen kruidentuin. In de omgeving kun je eindeloos wandelen. Het huren van een fiets behoort ook tot de mogelijkheden.

Grenzend aan het gastenhuys ligt de ‘Schaapskooi’ waar de yoga-lessen plaatsvinden in een fijne rustige ruimte. In de schaapskooi vind je ook de twee behandelkamers en een sfeervolle relaxruimte.

 

Prijs en Periode

DataEenpersoonskamerGedeelde kamerBeschikbaarheid
22-24 november 2017€ 535.00€ 415.00check beschikbaarheid

Check de beschikbaarheid van Ayurveda in Limburgterug naar overzicht

Groepsgrootte

De minimale groepsgrootte voor dit arrangement is 5. Bij minder deelnemers kan in overleg doorgang plaatsvinden tegen een extra toeslag. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Inclusief

  • 2 overnachtingen
  • 2 yogalessen
  • Alle ayurvedische maaltijden
  • Ayurvedische voetenmassage 30 min.
  • Ayurvedische Full Body Massage (Abhyangha) 60 min.

Exclusief

  • Verblijfsbelasting van €1,60 p.p.p.n.
  • Reiskosten naar Limburg
  • Reis- en annuleringsverzekering

Extra bij te boeken

  • Wandeling met een lifecoach (€85)

Deze reis:

Prijzen vanaf: € 415 p.p.

Periode: juli, augustus, september

Boek deze reis

Ervaringen

van anderen:

‘Heerlijke RELAX DAGEN gehad.. Fijne gasten...Goede gesprekken... Rust, ruimte en intense Ayurveda weldaad... Had het...’

‘Inspirerend en ontspannend, zo heb ik het ervaren. Dankzij de warme en persoonlijke touch van Marlies en de mensen waarmee...’

lees meer
schrijf een review