Holistische Yoga & Wellness Retreats

Larah en Susie nodigen je uit om volledig te ontstressen tijdens hun Holistic Revitalizing Yoga Retreat op Ibiza van 12-18 juni!

Ibiza is een waar paradijs voor iedereen op zoek naar verstilling, reflectie en persoonlijke ontwikkeling. Het aanbod van yogareizen is oneindig. Dat maakt het daarom ook vaak lastig om het kaf van het koren te scheiden. Gelukkig hebben wij dat al voor je gedaan! Na meerdere bezoeken aan Ibiza kunnen wij de Holistische Yoga & Wellness Retreats op deze pagina van harte aanraden. Deze 5-sterren retraites worden gerund door een ontzettend enthousiast & professioneel team van inspirerende eilandbewoners op de meest sfeervolle locaties. Alles is tot in de puntjes verzorgd en je wordt ontzettend goed en liefdevol begeleid gedurende het hele programma. Ze organiseren van 7 tot 10 januari een geweldig online retreat! 

"Ik heb een geweldige week gehad. Heerlijk de tijd gehad om weer tot mezelf te komen en weer 'glowing' door het leven te gaan. De omgeving en de zorg waarmee je wordt ontvangen is heel heerlijk om te mogen ervaren. Relaxing, liefdevol, even weg uit het dagelijkse!" - Janneke

Holistic R-Evolution Retreat (12-18 juni)

Tijdens deze retraite ontwaak je je tot wie je werkelijk bent. Je leert te begrijpen wat jou inspireert en voedt. Door middel van versterkende yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie kom jij weer in je persoonlijke kracht te staan. Het is tijd om veranderingen te omarmen en te focussen op de speciale kwaliteiten die jij beschikt om een zinvol leven te leiden. Laat blokkades en negatieve gewoontes los en creëer jouw ‘nieuwe normaal’. Dit alles op het magische Ibiza, ver weg van alle stress en onzekerheden. Een week volledig voor jezelf! 

Tijdens dit retreat stap je even heel bewust uit het vaak hectische leven dat je thuis leeft en gun je jezelf om op adem te komen. Dat kan niet beter dan bij de rustieke finca waar je tijdens deze dagen verblijft. De retraite is heel persoonlijk en er wordt echt naar jou als persoon gekeken, wat heb jij nodig op dit moment. Je start daarom met een 1-op-1 coachingssessie. Je beleeft tijdens dit retreat een unieke mix van yoga, life coaching, holistische wellness, superlekker en gezond eten en veel tijd voor jezelf. Je wordt begeleid door een prachtig team van zeer ervaren, warme en inspirerende mensen. Dit programma bestaat uit 5 óf 6 nachten afhankelijk van de vertrekdatum die je kiest.

Bekijk hier de brochure met het volledige programma en alles wat er bij inbegrepen zit.

Docenten: Larah Davis, Marrejan Oepkes & Vivienne Lallot

Deze retraite zal je een flinke dosis nieuwe energie geven door de heerlijke vinyasa yogalessen, wellness coachingsessie & Lomi Lomi lichaamsmassage. Kom terug naar je essentie, tune in, ontlaad…

Yoga op het buitendek tussen de dennenbomen in een ochtendbriesje en speciale lessen op een verborgen strandje en heerlijk gezond eten! Larah, Susie en Shambala zijn 3 prachtige vrouwen die je met open armen ontvangen en zullen zorgen dat het je deze dagen aan niets ontbreekt. Je zult vol met nieuwe levensinspiratie en energie terugkeren naar huis. Het Get Glowing programma bestaat uit 4, 5 of 6 nachten afhankelijk van de vertrekdatum die je kiest.

Tijdens de zomer Get Glowing retreats wordt, op dag 6, bij goed weer een optionele catamaran excursie georganiseerd naar een prachtige lagoon bij buureiland Formentera. Deze excursie kost ongeveer €100 en is inclusief brunch, soft drinks, coconut water en sapjes. Of je gaat in de middag kajakken of suppen, dat kost ongeveer €55 per persoon, inclusief transport en lunch. Wanneer je ervoor kiest om niet aan een van deze excursies deel te nemen dan heb je een vrije dag en sluit je 's avonds aan bij het laatste gezamenlijke diner met elkaar in een fijn lokaal restaurant.

Bekijk hier de brochure met het volledige programma en alles wat er bij inbegrepen zit.

Docenten: Susie Howell & team

Ontdek je innerlijke en uiterlijke schoonheid, ontdek je levensdoel en leer al je kwaliteiten te benutten! Open je hart en leer vanuit je innerlijke wijsheid te leven, te groeien en te leren om gezond en gelukkig te zijn.

Tijdens dit programma geef je je over aan de transformerende energieën van het eiland. Begeleid door een ondersteunend team, een veilige serene omgeving en de positieve energie van andere gelijkgestemde vrouwen nodigen je uit om je opnieuw te verbinden met je eigen vrouwelijke kracht.

Bekijk hier de brochure met het volledige programma en alles wat er bij inbegrepen zit.

Docenten: Larah Davis, Vivienne Lallot & Sophie Clyde

Kan je de volgende vragen met ja beantwoorden? Dan is deze Online Retreat vanuit Ibiza iets voor jou! 

 • Heb je dagelijks te maken met stress?
 • Voel je je af en toe ineens angstig of onrustig? 
 • Ben je op zoek naar duidelijkheid en evenwicht? 
 • Heb je behoefte aan emotionele steun? 
 • Heb je behoefte aan connectie en  samenhorigheid met anderen? 

Je begint deze Online Retreat met een 1:1 coaching sessie met een van de bekendste holistische therapeuten op Ibiza, waar je zult vaststellen wat het is dat jou zal dienen – in het hier en nu. Op basis van deze sessie stellen zij een volledig 2-daags programma voor je samen op maat. Dit kan bestaan uit yogalessen, geleide meditaties, quantum coaching en voedingsadvies. 

Ervaar de magie van retraite in Ibiza online. Ibiza is een eiland waar duizenden mensen komen om te genezen en te transformeren. Enkele van de beste holistische experts en therapeuten ter wereld hebben zich op Ibiza gevestigd om hun unieke gaven en ondersteuning te bieden. Wij brengen ze naar je toe – veilig vanuit je eigen huis. 

Globaal programma zie er als volgt uit: 

Friday 8th
10am - 4pm: Your pre-booked 30 minute 1:1 coaching session over Zoom. Explore your wishes, goals, intentions and needs
6pm - 7pm: Welcome Circle. Set intentions - stretch, breathe, outline the days ahead
BONUS: Pre-recorded Deep Sleep Restorative Guided Relaxation 
Rest well - sleep deep 

Saturday 9th
9am - 9:30am: Earthing Meditation with Stephanie Canavesio
10am - 12pm: Root to Rise yoga with Susie & Larah followed by live Q&A
12pm: Enjoy brunch prepared according to our dietary guidelines. Includes 30 minutes self-reflection time
3pm - 4:30pm: Workshop: Naturopathic nutrition with Vicky Godfrey followed by interactive Q&A
5pm - 6:30pm: Candlelit Yin & Restorative Yoga with Marrejan Oepkes followed by interactive Q&A
8:30pm - 9pm: Guided visualisation with Larah
Rest well - sleep deep

Sunday 10th
9am - 9:30am: Shakti Meditation with Stephanie Canavesio
10am - 12pm: Kundalini Yoga with Sandra followed by interactive Q&A session
12pm: Enjoy brunch prepared according to our dietary guidelines. Includes 30 minutes self-reflection time
3pm - 4:30pm: Workshop Tapping MET Emotional Freedom Technique with Shambala Wegner
5pm - 6:30pm: Closing Circle featuring VoicEssence with Laor Oman Naharin 
Rest well - sleep deep 


Friday 15th 6pm - 7pm
Community reconnection led by Larah, Susie and Leigh. Join the circle to share feedback, benefit from the Co-Coaching and the post-retreat support and follow-up.

 

De retreats vinden plaats op verschillende zorgvuldig geselecteerde accommodaties in de “Golden Triangle” in het Noord Westen van Ibiza, tussen Santa Miguel, Sant Joan en Sant Llorenç. 

Can Amonita, een prachtige luxe villa rustig gelegen middenin de natuur! Er is een zwembad (18m), diverse terrassen, grote eetkeuken, een boomgaard en een prachtig weelderige tuin. Zowel binnen als buiten vind je een mooie ruime yogashala. Je verblijft in een ruime één- of tweepersoonskamer met ensuite badkamer en AC (mits beschikbaar). Er is één grote master bedroom met een groot tweepersoonsbed en privé terras. Via deze link kun je een filmpje bekijken van deze waanzinnig mooie locatie. Check out bij deze locatie is: 10:30 uur.

Can Luminosa, een 5-sterren villa met infinity pool en privé bos. De villa ligt bovenop een heuvel bij San Lorenzo met uitzicht op zee. Je kunt kiezen uit 5 verschillende kamer types (mits beschikbaar), iedere kamer is anders qua afmeting en niet alle kamers hebben uitzicht op de vallei. Check out bij deze locatie is: 12:00 uur.

Kamertypes Can Luminosa:

 • Mastersuite: Zeer ruime driepersoonskamer met 2 badkamers, 3x groot tweepersoonsbed een privé terras en schitterend uitzicht over de omgeving. (max 3 personen)
 • Forrest suite: Ruime driepersoonskamer met 2x tweepersoonsbed en een ensuite badkamer. (max 3 personen)
 • Hall twin/double: 1x tweepersoonsbed óf 2x single bed met ensuite badkamer (max 2 personen)
 • Small twin: 1x tweepersoonsbed óf 2x single bed met ensuite badkamer (max 2 personen, geschikt voor koppels of vrienden)
 • Single: 1x tweepersoonsbed met ensuite badkamer.

Beide luxe villa’s hebben een licentie voor maximaal 15 gasten. Het is dus echt een kleinschalige retraite met intensieve begeleiding en veel persoonlijke aandacht.

Voor alle locaties raden we aan om een auto te huren, waarmee je in nog geen 10 minuten bij de mooiste baaitjes van het eiland kunt komen.

Prijs & Periode

De bovenstaande prijzen zijn prijzen per persoon.

Tijdens alle retreats is een team van specialisten en therapeuten aanwezig waar je extra behandelingen en therapieën kunt bijreserveren. Hier vind je het Menu van aangeboden therapieen & behandelingen.

Er is ook mogelijkheid tot een tailor-made retreat dat je alleen of met een eigen groep kunt volgen. 

Inclusief

 • programma passend bij de retreat 
 • overnachtingen 
 • maaltijden 
 • EXTRA voor onze klanten: 3 maanden gratis YogaTV

Exclusief

 • €15 boekingskosten 
 • €5 p.p. verplichte bijdrage SGR*

*Dit is een bijdrage die SGR per 1 februari 2021 verplicht heeft ingesteld voor alle reizigers via aangesloten reisorganisaties

Het is niet moeilijk tickets naar Ibiza te vinden, bijvoorbeeld met Transavia, Vueling, Ryanair of Iberia.

Wij raden op deze locatie een huurauto aan, zodat je gemakkelijk het eiland kan verkennen. Als je liever niet zelf rijdt kan je een transfer aanvragen van en naar de luchthaven. De kosten hiervoor zijn €55 per rit en worden gedeeld als er meerdere mensen meerijden. Ben je met twee, dan kost het bijvoorbeeld €27,50 per persoon.

Voor alle retreats geldt aankomsttijd vanaf 16:00 uur op de dag van aankomst en vertrektijd op de dag van vertrek rond het middaguur (beetje afhankelijk van de locatie). Op de laatste dag ontvang je in de ochtend nog een yogales en ontbijt.  Check out tijd Can Amonita is: 11:30 uur. Check out tijd Can Luminosa is: 12:00 uur.

Voor informatie over vluchten en voordelige tarieven kun je contact opnemen met onze Travel Counsellor Bianca Soolsma. Bianca heeft goede contracten met diverse airlines. Je kunt haar zowel per mail als telefonisch bereiken. Telefoonnummer: 036-5352179. E-mail: bianca.soolsma@travelcounsellors.nl

Deze reis:

Prijzen vanaf: €1,695 p.p.

Periode:

Holistische Yoga & Wellness Retreats

Prijzen vanaf: €1,695 p.p.

Boek deze reis

Ervaringen van anderen:

08 okt. 2019
Eind september ben ik gedoken in nourishment. Dat begint al als je naar de locatie rijdt. Afstand nemen van alle drukte om …lees meer
Sandra
15 mei 2018
Door de liefdevolle aanraking, zoete wierook en rustgevende muziek kon ik mij tijdens de eerste paar uur op de Get Glowing …lees meer
Lotte
30 okt. 2017
I had an amazing and magical experience during the Harmonize retreat in October 21-26th! It was incredible. The day I …lees meer
Anja

Deel met je vrienden:

Vergelijkbare reizen