Mannenweekend “De Terugkeer van de Koning”

Bijzonder! Een leiderschapstraining voor mannen door de inspirerende Ton van der Kroon en Jan Roelofs

Met veel trots presenteren wij ons eerste echte mannenweekend met de zeer ervaren retreat-begeleiders Ton van der Kroon en Jan Roelofs. Speciaal voor mannen die herkennen dat leiderschap vaak een zekere mate van eenzaamheid met zich meebrengt. Het contact met andere mannen in vergelijkbare posities kan daarom bijzonder leerrijk, verhelderend en voedend zijn. Mannen kunnen elkaar de 'waarheid' zeggen zonder elkaar daarmee af of aan te vallen. Persoonlijke schaduwkanten kunnen worden belicht. In deze training gaan we op zoek naar de dieper liggende dilemma's en polariteiten, om ze te kunnen omvormen tot inzicht en actie. Van de meest persoonlijke tot de meest strategische of bedrijfsmatige aspecten komen aan bod. Tevens gaan we zoek naar de spirituele kant van leiderschap: hoe verhoudt zich je werk in de wereld tot de weg van je ziel? Wat zijn de uitdagingen op emotioneel en spiritueel niveau? Waar sta je op jouw pad en wat is de volgende stap?

Het Programma

We werken vanuit de Open Space methode: afstemmen op datgeen dat aan de orde is. We putten daarbij uit een rijke bagage op het gebied van mythen en archetypen, sjamanisme en Jungiaanse psychologie, muziek en bewegingsoefeningen, stilte en deelrondes. Het programma is er opgericht om je dichter bij jezelf te brengen en je eigen kracht en kwetsbaarheid te leren kennen en omarmen. 

De Terugkeer van de Koning gaat om het toelaten van leiderschap dat handelt uit het hart, niet vanuit het hoofd of de buik. Het is leiderschap dat respect heeft voor de aarde en in contact staat met de spirituele wijsheid. Dat mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in zich verenigt en dat kracht en kwetsbaarheid samenbrengt…

Het programma start op vrijdag einde middag en eindigt op zondag in de middag. Er wordt dit weekend geweldig voor je gekookt door onze health chef aan huis. Ook zal er tijd zijn om de waanzinnige natuur hier te ontdekken, enerzijds de heide, anderzijds het bos. Of om tijd door te brengen in de sauna en sparuimte. 

 

 

De Begeleiders

Ton van der Kroon en Jan Roelofs geven al 30 jaar samen mannenretreats en -workshops. Ton (1965) is auteur van tien boeken over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Hij organiseert reizen naar krachtplekken over de hele wereld, en verdiept zich in de oude esoterische tradities, zoals de Katharen, de Essenen, de Druïden etc. Hij begeleidt in Israël jaarlijks een Healing Conferentie en in Andalusië het jaarlijkse Maria Magdalena Festival. Hij organiseert tevens mannengroepen in Gaza en in Israël.

Jan (1954) is opgeleid als journalist en jurist en is daarnaast geschoold in het Padwerk, gebaseerd op door Eva Pierrakos gechanneld materiaal. Als inleiding op het Padwerk schreef Jan de “Padwerk Reisgids” (2011), die inmiddels ook in een Amerikaanse en een Chinese vertaling is verschenen.

De Accommodatie

Deze mannenretreat vindt plaats in twee historische boerderijen pal aan de hei! Deze locatie is onderdeel van Buitenplaats De Hoorneboeg, een schitterend landgoed van 13 hectare eigen grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. Als Happy Soul Travel zijn wij hier heel nauw bij betrokken sinds de oprichting van deze 'Buitenplaats voor Inspiratie'.

Deze buitenplaats heeft ook een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin, genaamd 'Bij de Tuinman', een klein cider-brouwerijtje, een fijne ruimte voor trainingen en een plek voor culturele en maatschappelijke initiatieven in een historische villa. Op het landgoed kun je heerlijk gaan dwalen op de kronkelpaden of je wandelt lekker de hei op of het bos is. Luister naar de spechten, volg de eekhoorns, vergaap je aan de oude bomen of de openheid van de magische heuvel in het midden. Hier is weer ruimte om tot rust te komen. Om je te verbinden met jezelf, de natuur en elkaar.

Prijs en Periode

Bovenstaande prijzen zijn de prijzen p.p..

Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en wc.

Inclusief

  • twee nachten verblijf in een een- of tweepersoonskamer
  • alle inspiratiesessies behorende bij het programma
  • alle maaltijden en healthy snacks
  • onbeperkt water en kruidenthee
  • gebruik van sauna
  • gebruik van alle aanwezige materialen
  • EXTRA voor onze klanten: 2 maanden gratis abonnement op Delight Online bij thuiskomst

Exclusief

  • reis- en annuleringsverzekering
  • €15 boekingskosten
  • €5 p.p. verplichte bijdrage SGR*

*Dit is een bijdrage die SGR per 1 februari 2021 verplicht heeft ingesteld voor alle reizigers via aangesloten reisorganisaties

Transport

De Hoorneboeg ligt supercentraal in Nederland. Je zit er zo vanaf de A27 of met het OV. Alleen al het naar dit landgoed toegaan is een beleving. Elk bezoek begint namelijk al met een verstilde rit door een kilometer lange bomenlaan langs hei en bos die uitkomt op het 13 hectare grote landgoed. Aangekomen op het landgoed parkeer je vooraan tussen de bomen. De rest van het landgoed is volledig autovrij en je plek van bestemming op de buitenplaats bereik je door een kleine wandeling langs eeuwenoude paden, door een bijzonder mooi en oud bos. 

Ook is de buitenplaats goed bereikbaar met het OV. Er stopt een bus aan het begin van de oprijlaan. Vanaf hier is het een mooie wandeling langs hei en bos van circa 10 minuten tot de buitenplaats. De OV fiets is ook een goede optie. Vanaf het NS station Hollandsche Rading fiets je in 10 minuten naar de Hoorneboeg. Kom je vanaf het NS station in Hilversum, dan fiets je een goede 20 minuten.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €550 p.p.

Periode:

Mannenweekend “De Terugkeer van de Koning”

Prijzen vanaf: €550 p.p.

Boek deze reis

Deel met je vrienden:

Vergelijkbare reizen