+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Yoga op Ibiza

Ervaringen van ons:

Wat een verademing om een week bij Lena te verblijven. Haar stijl van yoga geven (kundig, warm en met veel aandacht voor het bewustzijn) in combinatie met de heerlijke kookkunsten van twee Spaanse kokkinnen en een adembenemend uitzicht over het eiland maken dit een van onze favoriete bestemmingen!


Ervaringen van anderen:

Mijn tweede keer bij Lena op Ibiza en eerste keer op de nieuwe locatie , die wederom erg mooi is . Hele goeie lessen met duidelijke uitleg door Lena , alles komt aan bod . Hele lieve mensen in de keuken , die met liefde lekkere vegetarische gerechten maken. In een week heb ik weer heel veel energie gekregen en mijn rugpijn is echt een stuk minder( al een jaar last van). Het nieuwe schema is ook heel prettig , waardoor je 's middags naar het strand kan als je wil .
Anouk Schaedtler - 09-10-2018


Voor de derde keer bij Lena! Nu op haar nieuwe locatie en met een nieuw programma! Het was weer volop genieten van bijzondere, vakkundige lessen, Lena’s deskundigheid, humor, verhalen, warmte en gulle lach! Prachtig resort schitterend uitzicht, heerlijke eten. Geweldige ambiance! Kortom een week alleen maar genieten en een plek om terug te gaan!
Catharina - 25-06-2018


Wat een bijzondere week heb ik beleefd op Ibiza. Lena is een kundige en spirituele yogalerares, wiens verhalen je niet snel zal vergeten. Daarbij is de locatie prachtig, het uitzicht adembenemend en het eten iedere dag weer een feestje. En als je geluk hebt, heb je een groep zoals die van ons :-)
Frederike - 20-06-2018


Wat een geweldige week hebben we gehad bij Lena! super duidelijke lessen van een geweldige docent - serieus maar ook met veel humor, veel achtergrondinfo, prachtige plek, heerlijk eten en een hele leuke groep. Wat een verwennerij, het beste cadeau dat je jezelf kan geven!!!
Marjan - 02-06-2018


Onervaren in Yoga ben ik blind vertrokken naar Lena en haar fantastische team. Wat een vakkundigheid in zowel theorie als praktijk, levenswijsheid, humor, fantastische gezond vegetarisch eten, niks was een moeite alles werd met een glimlach gedaan, .... Daarnaast ook de mogelijkheden om een andere therapie te boeken die evenzeer een mega ervaring was. Een week die ik niet had willen missen. Een vijf-sterren retreat! Ik kijk al uit naar een volgende keer ....
Ingrid - 01-06-2018


Een geweldige leerzame en relaxte week gehad. De yoga en meditatie lessen zijn heel goed. Je komt helemaal tot rust. De theorie lezen zijn erg interessant en je kunt veel tips in je dagelijks leven toepassen. Lena neemt de tijd voor iedereen en ze weet waar ze het over heeft. Lena is toegankelijk en heeft een heerlijke dosis humor. De locatie en het eten is fantastisch. Dus twijfel niet en boek een yoga retreat van Lena! :)
Marion - 30-05-2018


Het is een ontzettend relaxte week geweest. Fijne yogalessen, met achtergrond informatie over bewegingen, energieën en voeding. Het is een prachtige, ruime villa, met een uitstekende sfeer. Het zijn mooi ingerichte kamers met genoeg ruimte. Vriendelijk personeel en er worden iedere dag 3 gezonde maaltijden voorbereid. Lena is een bijzonder inspirerende en vriendelijke vrouw. Ik zou zo nog een keer willen gaan.
Elyne - 17-05-2018


Wat een heerlijke week was het weer. Drie jaar geleden ben ik ook bij Lena geweest en ook deze keer heb ik weer heel veel nieuwe dingen geleerd. Lena is grappig en inspirerend. De fantastische maaltijden, het warme weer, echt een mooie detox-week. Het is een enorme aanrader voor iedereen die even wil bijkomen van het haastige leven wat wij soms leven..
Jessica - 17-11-2017


Net terug van een heerlijke week bij Lena. Alles klopte deze week. Een superleuke groep, fijne yogalessen, heerlijk eten, heerlijk weer, heerlijke massages, heerlijke bungalow.... het liefst boek ik al voor volgend jaar, maar Lena is nog op zoek naar een nieuwe plek. Heel jammer dat ze hier weggaat maar er komt vast een nieuwe mooie plek en dan ga ik dat graag zelf bekijken!
Ellen - 23-10-2017


Wat een magische week. Een geweldige ervaring die ik nooit van m'n leven zal vergeten. Een hele week volledig tijd voor jezelf, een geweldige groep mensen, de crew en ook de energie die overduidelijk voelbaar was op het eiland. En dan de sessie natural rebirthing, dat heeft ook zo veel indruk gemaakt. Ik vond elke seconde de moeite waard en hoop dat ik dat ik dit elk jaar kan doen. Ik gun het iedereen!
Irene - 22-10-2017


Alles wat ik gelezen had over deze fantastische week klopt! Lena en haar team zijn geweldig! Ervaren of niet, je yoga practice komt op een nieuw level doordat het niet alleen over de asana's gaat, maar ook over voeding en de hele yoga levensstijl. Maar alles op een aardse en humoristische wijze, waardoor het niet zweverig wordt, maar juist verbindt met het hier en nu en je eigen leven. En dan die prachtige plek op dat heerlijke eiland.....topweek!!! Susan 6-13 okt 2017
Susan - 20-10-2017


Ik houd van Lena, ik houd van Ibiza, ik houd van yoga. Wat een mooi cadeau aan mijzelf. Ik voel me zo intens licht en gelukkig. Lena is een fantastische lerares. Zoals zij alles uitlegt: het klopt gewoon allemaal. Je voelt je direct vertrouwd bij haar. Ze geeft les op een serieuze, doch grappige, manier. Het eten is fantastisch en de villa fenomenaal. Volgend jaar ben ik er weer!
denise - 05-10-2017


Wat een geweldige week! Als beginnend yogi neemt Lena je aan de hand. Op een fijne manier legt ze alles goed uit. Haar humor, maar ook oog voor perfectie en warme persoonlijkheid maken het compleet. Het huis en de locatie zijn alles wat je daarvan verwacht. Er is voldoende ruimte, fantastisch uitzicht. Het eten is elke dag weer heerlijk. Echt een plek om tot jezelf te kunnen komen. Daarnaast is er ook veel ruimte om daarnaast nog andere dingen te doen. De week was compleet en dat is vooral dankzij Lena en haar hele team. Ik zou niet snel ergens anders een yoga retreat meer boeken!
Linda - 26-09-2017


Eigenlijk heb ik maar 1 woord nodig Whauuu !!! Wat een fantastische ervaring, de mooiste week van mijn leven , dankzij Lena en haar staf , dankzij de groep waar ik in zat, dankzij de omgeving. Ik sta nu in volledig contact met de liefdevolle energie van het universum. Dank heel veel dank hiervoor. En als klein extraatje ook nog een stuk flexibeler geworden. Nogmaals dank voor deze speciale week . ❤️❤️❤️❤️
Gino Lenarduzzi - 18-09-2017


Ik heb enorm genoten! Een geweldige plek met mooie mensen en weer meer contact met mezelf. Het eten is heerlijk. Er is voldoende ruimte om te ontspannen naast de yoga. Lena is een ervaren Yogadocent met veel humor en een grondige aanpak. Hierdoor leer je hoe je de asana's goed moet uitvoeren. De yoga had iets intensiever mogen zijn voor mij. Ik zou deze vakantie zeker aanraden. Een fijne ervaring.
Inge - 02-09-2017


Zoek je een fijne yoga-vakantie? Dan is de Sunset Mountain Yoga retreat van Lena Tancredi the place to be. Lena is een fantastische teacher. Ze combineert een enorme kennis van yoga met een humoristische levendige stijl van lesgeven. Ze heeft veel aandacht voor de veiligheid van alle houdingen en legt alles duidelijk uit. Een bevlogen inspirerende vrouw die een week vol verrassingen weet te creëren. Er zijn ook masseurs en andere healers aanwezig voor als je nog wat extra's wilt. De yoga wordt gegeven op een paradijselijke plek: met een heerlijk zwembad dat uitkijkt over zee en waar je iedere avond van de zonsondergang kunt genieten. Het vegetarische eten is gezond en lekker. Op loopafstand is een leuk strand. En ook een dag zeilen op zee kan geregeld worden. Niet over aarzelen dus: doen!
Judith - 22-08-2017


Hoe een weekje weg lijkt als veel langer.. :) Yoga bij Sunset Mountain op Ibiza: fijne yoga en meditatie door Lena en Maya, interessante achtergrondinfo, lekker gezond eten en leuke internationale groep op een mooie relaxte locatie! What else do you need.. :)
Yvonne - 16-07-2017


Ik ben een week terug en mis het ontspannen gevoel nu al. Lena is een kundige yogalerares, legt heel duidelijk uit en de lessen zijn gevarieerd. Prachtige plek met mooi uitzicht en leuk dat er ook "vrije tijd" is om naar het strand te gaan. Het eten was lekker en alles was ook zeer schoon.
Anouk Schaedtler - 27-06-2017


Het was heerlijk bij Lena, zij is een hele goeie yogalerares. Prachtige plek, lieve mensen in de keuken en schoonmaak, mooi weer, lekker eten. Helemaal uitgerust.
sabine boellaard - 20-06-2017


Afgelopen week (6-13 mei 2017) een fantastische Yoga retreat gehad verzorgt door Lena op Ibiza. Allereerst over Lena, de gastvrouw en docente: Wat een topvrouw is dat. Down to earth, perfectionistisch en humoristisch. Geeft haar lessen op een leuke wijze maar wel met volle aandacht voor detail. En top Yoga en meditatie docente, zo kom ik ze niet vaak tegen. De lessen worden goed begeleid door haar assistentes die je daar waar nodig direct corrigeren of helpen met het juist doen van de poses. Haar theorie lessen zijn boeiend zowel op yoga en meditatie gebied evenals haar uitleg over de ayurvedische levensstijl. De locatie is uitstekend, ligging is uniek met groots uitzicht en mooi zwembad. kwartiertje lopen en je zit op het strand van het mooie Cala Tarida. Zat samen met een mede cursist in de blokhut, prima eenvoudige basisplek om te slapen. Het eten is goed verzorgt en buitengewoon lekker. Gehele week vegetarisch gegeten en als vis/vlees eter heb ik vis/vlees niet gemist. Ben jij op zoek naar een TOP Yoga retreat, dan zit je hier goed. Cijfer 10.
Bart ten Oever - 18-05-2017


Wat een geweldige week was het bij Lena op Ibiza! Allereerst de prachtige locatie met uitzicht op zee waardoor er al een rust over je heen valt, het fantastische eten, maar het allerbelangrijkste de yoga en meditatie die we een paar uur per dag leerden van Lena: een pittige en enorm humoristische dame die je echt de kneepjes van de yoga leert. Elke dag voelden ik me weer wat dichter bij mezelf komen & wordt je je heel bewust van de energie die in je lichaam loskomt, heel bijzonder & fijn! Ik ben thuis gekomen met nieuwe inzichten die ik in Nederland weer meeneem in m'n drukke leventje. Zeker een aanrader!
Noor - 07-05-2017


Na 2 dagen thuis gekomen nog steeds dat zalige 'zen' gevoel. Wij hebben een heerlijke tijd gehad bij Lena & co. Voor mezelf is yoga iets wat me wekelijks ontspant en niks nieuws. Maar toch heel veel bijgeleerd,op een grappige manier,losse en toegankelijke manier. Voor mijn vriend was yoga een heel nieuwe ervaring en het is heel goed meegevallen. Het eten was overheerlijk,gezond,veggie en afwisselend. De locatie top,kan niet beter. We sliepen in een 'tuinhuis' in het bos net aan de parking,we hebben er zeer goed geslapen,bedden goed.De mensen zo lief en warm. We voelden ons zeer welkom! Ook het eiland een aanrader om te bezichtigen. Ik ga in ieder geval nog terug ;-)
Marilyn & Nicolas - 03-10-2016


Net terug van mijn eerste retreat. Dit was een vakantie om nooit meer te vergeten. Ik was voor het eerst alleen op vakantie gegaan en dit was goede stap naar meer retreats en reizen. Het was een perfecte combinatie van yogalessen en rust. Je verblijft in een mooi natuurgebied en je komt helemaal tot rust. Ondanks dat ik twee jaar yoga doe heb ik veel geleerd van Lena en Estella. Ik ben zen thuisgekomen en ergens ook wel een ander mens geworden :)
Mehnaaz - 22-08-2016


**ENDLESS HAPPINESS** Deze trip was magisch. It taught me: 1. Honor my Body 2. Let go of things that no longer serve me 3. Breathe 4. Eat Healthy 5. Laugh 6. Practise Yoga Ik geef: ***** (5 sterren) ; )
Femke - 09-08-2016


Het was geweldig, in 1 woord amazing. Lena en Estella are beautiful people Ik heb heel veel geleerd en heb een stukje van mezelf teruggevonden. Het eten was super. Een week vegetarisch eten doet je echt goed. Het was voor mij de eerste keer dat ik alleen op vakantie ging. Al na 1 dag voelde ik mij niet meer alleen. Ik heb zulke lieve mensen ontmoet. Het fijne van een Yoga retreat is dat iedereen komt om te herstellen, verwerken enz. Christina Admiraal
Christina Admiraal - 04-08-2016


Mijn eerste vakantie alleen op pad (en mijn eerste yoga retreat), en het was een doorslaand succes. Nog nooit ben ik zo kalm en uitgerust terug gekomen, terwijl ik gespannen en uitgeput op reis ging. De week is een goede mix tussen yoga lessen en tijd voor jezelf om op het prachtige retreat te ontspannen of het eiland te ontdekken. De groep bestond uit fijne, gelijkgestemde vrouwen en het contact met hen en hun inspirerende verhalen waren de kers op de taart. Net als het heerlijke eten. Ik sliep met 2 onbekende vrouwen op de 3 persoonskamer, die daarvoor groot genoeg was zonder dat we elkaar stoorden. Ook de sanitaire voorzieningen zijn prima. Absoluut een aanrader!
Charlotte - 28-06-2016


Drie jaar geleden voor het eerst met een vriendin bij Lena geweest. Destijds was het zo een feest dat we besloten hadden om nog een keer te gaan. Dit jaar was het een wederom een daverend succes. Lena is een kundige docente, met vol overgave en met de nodige humor neemt ze je mee in de wijze lessen van yoga, hierbij ondersteund door een tweetal assistentes (Esther en Estella). Dit jaar was er ook een aantal aanvullende lessen waaronder een verdiepende les op de ' sun salutation'. Dit was erg prettig, omdat het waarom en hoe van de 'sun salutation' nog eens in alle rust werd uitgelegd. Het eten werd dit jaar door een andere cateringbedrijf verzorgd. Maar ook nu weer was het eten fantastisch. Smaakvol en voedzaam. Met liefde en zorg wordt het eten bereid. Het was in de middag en avond een feest om weer aan tafel te mogen schuiven. Verder ruim voldoende de tijd om de te relaxen en er op uit te gaan. Ik ben weer heerlijk zen (hoop dit ook vast te houden) en vol met energie. Kortom, wederom een topweek!
Kathelijne - 09-05-2016


Mijn dochter en ik waren aan een 'anders dan anders' vakantie toe wegens een pijnlijke gebeurtenis in ons leven. Het werd de Sunset Mountain Retreat. Genoten van het eerste tot het laatste moment. Het resort ligt prachtig...het uitzicht op zee bij zonsondergang, puur genot. De yogaleraars zo empathisch, en zo goed !! Zo mooi om ze bezig te zien in alle mogelijke en voor ons vooral onmogelijke yoga poses. Zo esthetisch. Veel geleerd ook. Fantastische vegetarische keuken. Leuke mensen ontmoet. Het weekje heeft ons deugd gedaan naar ziel en lichaam.
Monique Wylock - 10-11-2015


Een van de beste dingen die ik ooit gedaan heb! Een fantastische week, waarin naast de yoga- en meditatie lessen op een creatieve manier (uitgebreid) wordt stilgestaan bij de filosofie achter yoga en Ayurveda. Lena heeft een unieke manier van lesgegeven en maakt yoga met haar humor toegankelijk en concreet voor iedereen. Het vegetarische eten is heerlijk, heel gevarieerd en met veel liefde bereid, iets waar ik elke dag weer naar uitkeek. Daarnaast is het hele Sunset Mountain team toegewijd en warm, wat zorgt voor een vertrouwde en prettige sfeer. De locatie is top, het uitzicht prachtig en de omgeving ontspannen. Voor iedereen die even helemaal wil opladen, zichzelf beter wil leren kennen en op zoek is naar een onvergetelijke vakantie.
Fleur - 02-11-2015


Topplek, echt fantastisch gezond eten. Ik vond alleen de yoga te veel op beginners gericht. Daar waren ook veel beginners dus dat is logisch maar van mij had het wel iets pittiger gemogen. Voor de rest een heerlijke week gehad.
Patricia van Gool - 24-10-2015


Een ervaring die al mijn verwachtingen overtrof. Ten eerst de plek: het uitzicht op zee en berg, de bomen, de geuren, de smaakvol ingerichte vila, het fantastische zwembad, de prachtige stranden en baaien. Het eten: Spaanse vrouwen die de hele dag in de keuken met spannende ingredienten uber-gezonde yoga maaltijden voor je bereiden, mooi opgemaakt en ontzettend lekker. De yoga: Lena en Esther die zo kundig en leuk zijn. Als beginner zit je hier helemaal op je plek en de meer ervaren personen ook! Want de basis in de yoga is zo belangrijk, kwam ik achter. Het geld meer dan waard. Een diepte-investering voor iedereen met een hart voor yoga en jezelf :-).
Yosta - 20-10-2015


Wat een heerlijke week! Je voelt je vanaf de eerste seconde helemaal thuis en wordt de hele week met alle liefde en aandacht omringd. De yoga is heel toegankelijk, zelfs voor mensen met geen of weinig ervaring. Alles wordt heel goed uitgelegd, waardoor ook meer ervaren yogi's er veel nieuwe dingen van opsteken. En alsof dat allemaal nog niet heerlijk genoeg is, krijg je ook de hele week de meest zalige gerechten geserveerd waardoor het ook nog eens een culinair hoogtepunt is. Na een week bij Lena ben ik echt weer als herboren!
Denise - 15-10-2015


Een heerlijke week gehad en genoten van de prachtige plek, de ontspannen sfeer en het HEERLIJKE en gevarieerde vegetarische eten (ben een echte carnivoor en heb vlees/vis geen 1 keer gemist!). De tuinhuisjes/bungalows zijn wel heel eenvoudig en iets te intiem om te delen met een vreemde. Lena is een geweldig gek en lief mens en legt alles heel goed uit. Tempo ligt daardoor misschien net te laag voor de gevorderde yogi.
Laurine - 07-10-2015


Batterij volledig kunnen opladen, dankzij mooie paradijselijke plek, vakkundige yoga, heerlijke massages, verrukkelijk vegetarisch eten, veel geleerd n.a.v. Ayurveda theorie, je wordt gecoacht in het leren mediteren. Kortom, relax to the max en een aanrader.
Barbara Sterkenburg - 12-07-2015


Ik heb echt een heerlijke week gehad op Ibiza. De yoga week was echt een cadeau. De locatie is betoverend, de mensen super lief, het eten (vegetarisch) voortreffelijk en de yogalessen heel inspirerend. Een aanrader!
Simone - 24-06-2015


De yogaweek bij Lena was een supercharger voor energie en zin. Geweldig eten, zon, prachtige villa en leuke mensen. Iets om naar terug te gaan.
Els - 28-05-2015


Hele bijzondere en ontspannen week gehad! Perfecte balans tussen actief bezig zijn met yoga en relaxen aan het zwembad of aan het strand. De locatie is in het echt zelfs mooier dan op de foto's. Lena en Esther brengen je alle basics van yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen bij - interessant voor zowel beginners als meer gevorderde yogi's. Ik ging uitgerust, geinspireerd en met mooie herinneringen weer richting huis.
Lotte - 24-05-2015


Ik heb de yoga retreat bij Sunset mountain ervaren als een heerlijke week. Prachtig locatie, vanaf je yogamat heb je uitzicht over het zwembad met in de verte de zee. Het heerlijke eten en 's avonds de prachtige zonsondergang. De lessen van Lena en Esther waren zeer inspirerend, ze geven les vanuit hun hart. Nu nog proberen deze geweldige ervaring vast te houden.
Simone - 15-05-2015


Ik heb heel erg genoten van de prachtige locatie, de gastvrijheid en het heerlijke eten. Lena is een zeer inspirerende vrouw en ik vond haar yogalessen en de informatie die ze gaf heel goed. Ik ging oververmoeid weg en ben fit terug gekomen. Top! Het was een complete reis voor mij en voelde me zeer welkom. Het was natuurlijk een geluk dat de zon de hele week scheen, dat maakt het extra ontspannen. Jullie ook bedankt voor de service en graag tot een volgende reis!
Zilla - 23-10-2014


Het was een heel fijne, leuke week. Lena, de yoga, de mensen, het eten en ook ibiza zelf en de vrijheid tussendoor maakte mijn verblijf tot een super week. Heel blij mee, dank!
Annemiek - 23-10-2014


Het yogaretreat op Ibiza bij Lena Tancredi was echt supermooi. De locatie is geweldig, het eten is heerlijk en ik voelde me echt verwend. Lena is een ontzettende professionele yogadocente en datzelfde geldt voor Esther die haar assisteerde. Kortom, een supervakantie!!
Alexandra - 29-09-2014


'Yoga op Ibiza' was een zeer bijzondere ervaring! Locatie, mensen, yoga, organisatie, spirit, ... just name it, het plaatje klopte! Ik ben vertrokken met de gedachte, ik ga genieten van een yogavakantie met mensen met dezelfde mind-set, maar ik had nooit durven dromen dat het zo mooi zou zijn, grensverleggend, zowel fysiek als mentaal, maar het mooiste blijft de fantastische mensen die ik heb mogen leren kennen, de nieuwe vriendschappen. Maar ik wil ook even dank je zeggen voor alles wat er vooraf gegaan is aan Ibiza, schitterende communicatie, schitterende service, alles met een blij gevoel! Dus ik kijk alvast uit naar andere reizen ;-)
Adriana Cavaliere - 15-09-2014


Warm, echt, rust, geraakt, geleerd, goed gegeten, ge-reset, genoten
Karin - 24-07-2014


Yoga op Ibiza was heerlijk. Een aanrader! Ik ben een redelijke beginner in yoga. De combinatie van vakantie en yoga is geweldig. De plaats van de villa van Lena is prachtig en de lessen en de uitleg vond ik goed. Ik heb een heerlijke week gehad en heb de resetknop gevonden en weten in te drukken. Bedankt voor deze aanrader.
Christian - 24-07-2014


Alles klopte, omgeving, eten, rooster met niet teveel yoga maar ook ruimte vooor jezelf, koks waren geweldig!!! Ik zou iedereen deze reis aanbevelen, zeker als je een start wilt maken met een andere manier van leven. Opbouw was goed, Lena een bijzondere spirit! Ik ga misschien volgend jaar weer!
Liesbeth - 18-07-2014


Het was in één woord fantastisch! Heerlijke week gehad. Ik ga het iedereen die het horen wilt aanraden :)
Geralde - 30-06-2014


We hebben het heerlijk gehad bij Lena en haar crew, boven verwachting zelfs, de bungalow was aanvankelijk wel erg basic, alsof ik 25 jaar terug in de tijd op koh panghan zat, later bleek het prima te doen en zelfs een bijzonder prive plekje te zijn. Het yoga schema is vol maar ook zeer afwisselend en professioneel. Het vega bio eten is top, de locatie op de berg meer dan amazing!!
Esther - 30-06-2014


De reis was in één woord geweldig! Supermooie locatie, goede begeleiding, fijne yogalessen, heerlijk eten en veel geleerd. Ik heb er echt van genoten!
Kirsten - 30-06-2014


Voor mij was deze reis fantastisch!! Samen met Pascalle heb ik volop genoten. Had eerlijk gezegd niet gedacht dat de yoga zo professioneel gegeven zou worden. Het eten geweldig, de sfeer perfect aangenaam gezelschap, enfin geen enkel negatief commentaar. Er willen al twee vriendinnen volgend jaar mee, zelfde periode. Jullie hebben dit perfect voor elkaar. Groetjes en tot snel voor weer een andere reis.
Winnie - 18-06-2014


De Ibiza retreat bij Lena was geweldig. Een onvergetelijke ervaring. Alles was top. De yogalessen waren zeer inspirerend. Ik heb tijdens de retreat de rust ervaren waar ik naar zocht. Het heeft me veel inzicht gegeven. Tot nu toe lukt het me goed om de handvaten die me zijn aangereikt in mijn dagelijkse leven te verweven, zodat ik de rust kan vasthouden. Sunset mountain is een paradijs. Wat een lieve mensen en wat een geweldige sfeer en energie. Ik kan me voorstellen dat ik mezelf nog eens ga verwennen met een yogaretreat. Als het even kan jaarlijks en wie weet met mijn partner.
Anoniem - 06-06-2014


Yoga op Ibiza was heerlijk. Alles goed geregeld, goede yogalessen, heerlijk, gezond eten maar bovenal is de locatie fantastisch. Alles wat je nodig hebt om een week bij te tanken. Hoop dat ik het gevoel zo lang mogelijk met me mee kan dragen. Dank!
Francine - 06-05-2014


Inmiddels twee weken thuis en nog steeds voel ik de impact van de Yoga week gegeven door Lena en Martha op Ibiza. Wat zijn dit twee bijzondere mensen.Lena met haar sprankelende persoonlijkheid en Martha met haar zachte liefdevolle persoonlijkheid. Wat een geweldige ervaring om op zo'n een paradijselijke plek met yoga bezig te zijn. Wat een verrukkelijke maaltijden die met liefde door Dana en Susanna werden bereid. Wat een heerlijke massages die door Ruth en Humprey zijn gegeven. Dit of op een andere plek in de wereld is beslist voor herhaling vatbaar.
Carolien Lammers - 16-10-2013


I am just back from Ibiza!! I found this retreat amazing, teacher Lena is so much fun but also very professional. Marta such a nice lady too. I loved the lessons, theory, food and just everything. It is really a paradise and it is as cool as it is looking at the pictures. I got really re-energised and I am completely reborn, amazing week as my first yoga holiday ever but it will definitely not be the last one!
Riitta - 10-09-2013


Onze vakantie op Ibiza was heerlijk! We hebben erg genoten, van de yoga, de mooie plek, en het heerlijke eten. Ik vond ook de theorie leuk; dat maakt dat je het toch allemaal wat beter kunt plaatsen en ook de meditatie en mantra's pasten helemaal in deze week. Erg leuke ervaring. Kortom: echt een aanrader! Verder heb ik me voorgenomen om jaarlijks zo'n vakantie te doen, je rust er echt vanuit!
Tessel - 20-08-2013


Deze yoga reis was een perfecte combinatie tussen inspanning, beweging, gezonde maaltijden en inspiratie. Het was precies wat ik nodig had. Na enkele dagen kon ik me helemaal overgeven aan de rust en wennen aan het idee om eens niets te doen te hebben (en ook niet willen). Ik voel me heel goed en daar heeft de reis, de massage en de healing aan bijgedragen!
Ingrid - 19-07-2013


Eline (onze dochter van 17) en ik hebben een super week gehad! Alles was meer dan onze verwachting, eten, huis, zwembad, Lena, keuken, keuken team en yoga. Zeker vergeet ik iets maar voor moeder en dochter was het een ervaring voor herhaling!
Nina - 18-07-2013


Alles was fantastisch: Lena, onze Braziliaanse lerares gaf erg goed les met veel humor, nog nooit zoveel gelachen in de yoga maar ook heel intens gemediteerd en heel veel geleerd! Het eten was heerlijk, perfect voor iedereen! Heel veel groenten en zooo lekker. Onze kamer voor 3 personen was erg ruim en fijn met de badkamer buiten. En de locatie is schitterend! Je wil er niet meer weg........ Deze yogaweek is beslist voor herhaling vatbaar!
Jenny, Anna en Mica - 04-07-2013


De yogaretreat bij Lena op Ibiza was geweldig. Een heerlijke manier om de batterijen op te laden en weer in balans te komen. De yogales onderscheidt zich van andere lessen doordat Lena in staat is de houdingen zeer goed stap voor stap uit te leggen. Hierdoor zijn mijn houdingen verbeterd maar was ik ook in staat om moeilijke houdingen onder de knie te krijgen. Dit gecombineerd met een top locatie, een geweldig team en enorm lekker eten zorgen voor een week van optimale ontspanning.
Inge - 31-05-2013


De week op Ibiza was echt top. In alle opzichten heb ik genoten. De yoga was weliswaar zo nu en dan ietwat snel voor mij (ik ben een beginner), maar de kwaliteit was goed. De accommodatie, het eten, de mensen, alles was super! Ik ging behoorlijk moe naar vakantie, maar deze week heeft me enorm veel energie gegeven. Ik voel me geweldig.
Kathelijne - 21-05-2013


De bestemming op Ibiza was wat mij betreft een top-ervaring. Ten eerste omdat het er exact zo uitziet als jullie op de site presenteren; het is echt een paradijselijke plek. Ten tweede omdat de yogalessen zeer gedegen zijn en de theorielessen een zinvolle toegevoegde waarde voor mij hadden. Ten derde omdat het eten elke dag een feest was. Ik had veel behoefte aan rust en ik heb maar 1x het yoga centrum verlaten nl. om naar de dichtstbijzijnde pin-automaat te wandelen; ik had me nl. ingeschreven voor een uitgebreide massage; ook al zo top! Naast de pittige yoga uren heb ik alleen maar geluierd…
Lidy - 14-05-2013


De yogavakantie was fantastisch. Lena is een duidelijke, enthousiaste, openminded, didactisch vaardige yoga lerares. Met hulp van haar assistente is er voldoende aandacht voor de grote groep.
Marja - 10-05-2013


Ik heb erg genoten van mijn vakantie op Ibiza. De yogaweek was een onderdeel van die vakantie. Heb het heel erg naar mijn zin gehad en inderdaad nieuwe dingen ontdekt tijdens de yoga. Vond de groep mensen ook erg leuk. Een weekje yoga zorgt voor mij voor wat meer verdieping (en spierpijn) en bewustwording. Ik kan iedereen zo'n reis aanraden. Ik zal zeker jullie site weer raadplegen als ik weer eens een weekje yoga oid wil plannen. Bedankt!
Iris - 12-10-2012


Wat een mooie unieke ervaring heb ik in mijn rugzak gestopt: door je gewoon mee te laten voeren in deze ontspannen sfeer, word het je makkelijk gemaakt je zelf weer te (her)vinden. Heel bijzonder. En dat binnen één week! Sunset Mountain is tot in de puntjes verzorgd, veilig en een echt warm yoga-thuis. Ik heb veel geleerd en volop genoten. Mijn batterij is aangevuld met het heerlijke eten, de zon, en vooral ook de fantastische yoga- en meditatielessen, die stuk voor stuk van hoog niveau zijn. We zijn heel erg goed begeleid door Lena en Marta: ze dachten met ons mee, gaven tips, keken naar onze behoeftes, droegen masseurs en readers aan ons voor, die allemaal stuk voor stuk een zeer goede bijdrage hebben geleverd aan ons 'zijn'. Zoals Lena zei: "You are where you need to be" ofwel: Je krijgt niet wat je wil, maar wat je nodig hebt. En daar heb ik de echte betekenis van leren kennen. Heel mooi. Ik zal dit fantastische gevoel nog lang met me mee dragen. Groeten! van Darja
Darja - 25-09-2012


Het was helemaal fantastisch! Super bijzondere week gehad, verliefd geworden op yoga! Ze doen het fantastisch bij Sunset Mountain, het eten is ongelooflijk en de yogalessen van Lena zijn meer dan uitstekend! Ik heb me nog nooit zo ontspannen en bevrijd gevoeld tijdens een vakantie! Ik hou zeker jullie reizen in de gaten, het is gewoon echt heel bijzonder! Raad het ook mensen aan! Was een enorm cadeau voor mezelf.. Keep up the good work! :-)
Doran - 07-09-2012


De yoga bij Lena was meer dan ik had verwacht. Het nieuwe complex is geweldig, prachtige ligging en alle rust en stilte die nodig zijn voor een geweldige yoga ervaring. De lessen waren van zeer hoge kwaliteit, het (vegetarische) eten meer dan geweldig en de natuur, strand, zwembad maakte alles compleet. Zeker een aanrader als je je zelf even kwijt bent. Ik heb mezelf gevonden in dit plekje van het paradijs op Ibiza.
Elly - 14-06-2012


Wij zijn net terug van een zalige week bij Lena en Stefan. De nieuwe locatie was net af en wij waren de eerste gasten. Ik ben samen met mijn vriend naar de yoga retreat gegaan, hij heeft niks met yoga maar wel met Ibiza ! Deze combinatie van samen op vakantie was voor ons perfect. Er was zoveel vrije tijd naast de yoga dat we er samen iedere dag in onze knalrode Fiat 500 er op uittrokken. Ibzia stad, prachtige strandjes en Azzarro ( waanzinnige mooie welness), of gewoon even over het eiland toeren hoorde tot onze uitstapjes. We waren altijd aanwezig bij de lunch en het diner omdat we geen ( Vegatarische ) maaltijd van Dana en Barbie wilde missen! Zij hebben met heel veel liefde iedere dag weer fantastische maaltijden voor ons neergezet. De yogalessen van lena zaten goed in elkaar en de sessie van 3 uur was zo voorbij. Daarnaast hebben we erg gelachen om Lena. Ook heb ik het vol gehouden om een week geen alcohol en koffie te drinken, mocht dat je dat toch moeilijk vinden dan is de bar stop op loop afstand. Ze hebben een goeie klant aan de dames en heren die in de retreat gaan ; - )
Nancy - 10-05-2012


we zijn net terug van een mooie yoga retreat op Ibiza. het was een hele mooie ervaring en een mooie week. Bij Lena en Stephan zijn wij te gast geweest. met een kleine groep van 9 personen hadden we elke ochtend en elke middag 1,5 yoga op een prachtige plek met uitzicht op zee, elke dag meditatie, een hele mooie meditatie bij zonsopgang. en een paar keer uitleg over de theorie. en drie keer per dag heerlijk, gezond en macrobiotisch eten. even geen koffie en geen alcohol. verder genoeg tijd om ibiza te gaan bekijken. een echte aanrader paul de bot
paul de bot - 21-09-2011


Het was een heerlijke reis die inderdaad mijn batterijen helemaal heropgeladen heeft, maar ook zin heeft gegeven om terug beter zorg voor mezelf te gaan dragen. Een zalige ervaring die ik zeker nog een hele tijd zal meedragen.
Laurence - 29-08-2011


Ik heb een heerlijke week gehad. Vooral heb ik genoten van de mooie plek, het mooie uitzicht en de yoga en meditatie. Lena is een goed en zuiver, maar ook een gezellig mens. Ze geeft erg goed les, ze heeft veel ervaring en geeft les in duidelijke, eenvoudige taal. Er is ook genoeg ruimte voor eigen tijd, rust en ontspanning, die je geheel naar eigen behoefte in kunt vullen. Heerlijk, drie gezonde heerlijke maaltijden per dag en bezig zijn met lichaam, geest en ziel tijdens de yoga en meditatie.
Rebekka - 08-08-2011


Beetje te druk geweest en moet je er écht even uit om op te laden en lief voor jezelf en je lichaam te zijn? Dan zou ik deze retreat écht aanraden! 2 x yoga per dag door de zeer getalenteerde Lena met een prachtig uitzicht! Yoga in de buitenlucht is toch wel één van de fijnere dingen des levens. En je raakt echt leniger (en dan krijg je ook nog eens een bruin kleurtje). Overdag ben je vrij. Huur een autootje en ga het eiland verkennen. Zou zonde zijn als je geen enkel prachtig baaitje, mooi restaurant of geweldige rots spot. Heel veel plezier!
Pauline - 21-07-2011


Ben bruin, uitgerust en helemaal flexibel terug gekomen van mijn week Sunset Mountain. Eten van Stefan was heerlijk en elke ochtend beginnen met kakelvers brood en sapjes is helemaal top. 2x 1.5 uur yoga per dag is perfect om alle basis houdingen goed onder de knie te krijgen en er is verder genoeg variatie (verschillende meditaties, zwaardere houdingen, Sun Salutation bij zonsopgang over zee) om het uitdagend en afwisselend te houden. Lena is een geweldige yoga lerares. Tussendoor is genoeg tijd om danwel heerlijk te luieren bij het zwembad of om tripjes te maken op Ibiza en Formentera (40 min per boot).
Lousewies - 08-07-2011


zoek je een thuis op ibiza? En je wilt, net als ik, je eerste yogalessen volgen? Dan raad ik je aan om een weekje te boeken op deze sunset mountain! je wordt volledig in de watten gelegd en je bent erna niet alleen volledig uitgerust, maar zeker ook in staat om yoga zelf te beoefenen. Na de dagelijkse lessen wacht je een heerlijke maaltijd met veel gezelligheid. Bijkomen kun je vervolgens met een boekje naast het zwembad met je blik over groene heuvels en de zee. Kortom, genieten!
Vera - 14-06-2011


Een heerlijke vakantie gehad. Dit is echt een aanrader voor iedereen. Lena is een fantastische gastvrouw met een goede dosis humor. Haar lessen waren goed, voor ieder niveau. De week dat ik er was, was haar vriend (de kok) niet aanwezig, waardoor Lena zelf ook kookte. Het eten was verrukkelijk! De villa staat op een mooie rustige plek op Ibiza en het uitzicht is prachtig. De ideale plek om tijd voor jezelf te nemen en goed tot rust te komen.
Desiree - 12-06-2011


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: €1000 p.p.

Periode: april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november

Boek deze reis