+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Boutique Detox, Yoga & Spa in Spanje

Ervaringen van ons:

Wat ik zo leuk aan deze plek vind, is dat het een combinatie is van hotel en een retreat. Je kunt komen wanneer je wilt en het programma kiezen dat bij jezelf past. Ook heel leuk dus voor stellen die misschien allebei net een iets andere invulling zoeken. Ik heb heerlijke yogalessen gehad van Nathalie, supermooie wandelingen gemaakt met Rosalie, een mooie soulcoachings-sessie gehad met Vicky. Het was half december maar we liepen in t-shirt langs het strand van Marbella! En 's avonds bij de haard met een boek en af en toe een wijntje ;-).


Ervaringen van anderen:

Wat een heerlijk rustgevende omgeving is Boutique Detox, Yoga & Spa in Spanje! Kleinschalig en daardoor veel persoonlijke aandacht waarbij je helemaal tot jezelf kunt komen. Ik had de 7-daagse yogareis geboekt waarbij ook 3 meditaties zitten. De yoga docenten waren heel fijn, het eten was lekker, de massages heerlijk, het zwembad ideaal om in de hete zomermaanden heerlijk in af te koelen. De boeddhistische details die je buiten overal tegenkomt geven je het idee dat je in Azië bent. Zeker een aanrader!
Elian - 19-08-2019


Wat een fantasische ervaring! Het is een plek om echt even helemaal tot rust te komen en na te denken over hoe je staat in het leven. Het retreat heeft een prachtig uitzicht en iedereen doet er alles aan om je compleet in de watten te leggen. Niks moet en alles mag. Wil je een yoga les overslaan, ook geen probleem. Zelf begon ik ‘s ochtends lekker met een yogales, gevolgd door een heerlijk ontbijt en lekker met een boekje bij het zwembad. Na de lunch had ik misschien nog een guidance sessie om te praten over de uitdagingen waar ik voor sta of een lekkere massage. De dag sloot ik af met meditatie en aansluitend een heerlijk diner waar ik met anderen gezellig kon bijpraten over de dag. Lekker met een wijntje erbij. Voor mij was het super ontspannend, leerzaam en echt genieten! Echt een bijzondere ervaring om in je eentje te doen. Ik ga volgend jaar zeker weer. Vooral Yuka heeft een speciaal plekje in mijn hart. Bedankt voor deze mooie ervaring.
Leonie - 05-07-2019


Shanti Som of #Bliss of being (het gekozen programma)... de naam mag je zelf kiezen. Het is een verscholen paradijsje in de bergen in Marbella... vol vriendelijke, warme en zorgzame mensen. Een tijdje me-time om alles vanop een afstand te bekijken en daar helpen ze je graag bij indien je dat zelf wenst. Naast het personeel is ook het eten gewoonweg fantastisch... gezond eten dat echt lekker is én dat zelfs (indien je dat even moet) ook helemaal glutenvrij, zuivelvrij en eivrij voorgeschoteld wordt. Een adresje om naar terug te gaan! En ik heb dan ook nog het geluk gehad enkel top dames te mogen ontmoeten die daar ook even wat me-time kwamen opzoeken op hetzelfde moment als ikzelf. Dankjewel Shanti Sam people x :-)
Katja - 17-05-2019


Ik heb een aantal heerlijke dagen gehad. De omgeving voelde erg luxe en de persoonlijke begeleiding was heel prettig. Ondanks dat ik vooraf dacht dat het misschien wat duur was voor een kort verblijf vond ik het iedere cent waard. Ik ben nu een aantal weken terug maar heb veel geleerd en ook nieuwe inzichten gekregen die me nu helpen met alledaagse dingen.
Nadine - 26-04-2019


Wat een heerlijke plek, lieve en verzorgende mensen! De eerste twee dagen was ik heel erg ziek, super koorts maar deze lieve mensen hebben me weer op de been gebracht. Super eten en interessante meditaties. Ik had de yoga retreat geboekt voor vijf dagen, 2x per dag yoga, en 2x in de week 's avonds een meditatie. Omdat ik deze meditaties zo fijn vond heb ik er nog eentje bij geboekt. Ik wil zeker nog een keertje terug!
Nikki Supholla - 06-03-2019


Wat begon als 'even een paar dagen voor mezelf' groeide uit tot de meest rustgevende, liefdevolle, persoonlijke retreat ooit. Vanaf het moment van binnenkomst tot aan het laatste afscheid: ik heb me nooit eerder zo welkom gevoeld. De kok kookte 'mijn' eten, de massages, de yoga, de meditaties waren op MIJ afgestemd. Wat was het heerlijk om een paar dagen onder die warme deken te liggen en me te laten verzorgen. Dank, dank, dank.
Tina - 28-02-2019


Ik heb de hemel gezien!
Marlous Bakker - 19-06-2018


Wat een fijne plek! Door het kleinschalige is het rustig en heeft het een prettige sfeer. De benadering is persoonlijk en niet opdringerig. Ik vond het eten doorgaans heerlijk en met liefde bereid. Ik ben aan de 'shared table' gaan zitten bij de maaltijden en heb daardoor leuke contacten opgedaan. Het was maar 3 dagen maar voelde als een week!
Elisabeth - 17-04-2018


Geweldig! Ik ben net terug en mis het heerlijke gezonde eten nu al. Het personeel is heel erg vriendelijk, je voelt je er meteen thuis. Genoten van de massages van Marina, ze heeft magische handen. Het hotel is prachtig en mooi gelegen. Lekker een boekje lezen bij de openhaard en naar de sauna, ik voelde mij helemaal ontspannen. Wil hier zeker nog een keer naar terug.
Diana - 01-04-2018


Een cadeautje! Kleinschalig, persoonlijk, frisse berglucht, ontspanning. Zon, sauna, zeer goede yoga. Boek op de bank bij de haard. Eerlijk eten. Zalig!
Lottie - 23-03-2018


Wat was het een mooie week bij Shanti Som! Ik zat tegen een burn-out aan, en het burn-outprogramma heeft me heel erg geholpen om mijn 'andere ik' weer te vinden. Het was een zeer intensief programma met heel veel persoonlijke begeleiding op maat, door Nathalie en Lesley. Lokatie is meer dan uitstekend en de medewerkers doen je je echt thuis voelen.
Kersten - 15-01-2018


Wat een fantastische plek met fantastische lieve mensen, je voelt je gelijk thuis, lekker eten,en fijne yoga gehad een plek waar ik zeker naar terug zou gaan dus een aanrader!!!!
elsbeth winkelhorst - 27-12-2017


Fijne plek om te verblijven, mooie omgeving en lekker eten. Goede en fijne yogalessen, leuke wandeling in de omgeving gemaakt en heel vriendelijk personeel. Een plek om naar terug te gaan.
Janneke - 16-07-2017


Een fantastische plek om wel tot rust te komen. Heerlijk gegeten maar toch gezond. Heel fijne yogalessen door Nathalie en Yuka. Heerlijke massages door Yolanda. Het personeel is heel vriendelijk, het hotel en de omgeving zijn prachtig. Ik heb ook leuke mensen ontmoet, super gezellig! Ben van plan terug te gaan!
Corinne - 18-05-2017


Wat een fantastische plek: je voelt je echt welkom door de mensen die er werken en het eten is heerlijk (en toch gezond). Ook nog leuke mensen ontmoet en de omgeving bezocht, want er zijn leuke dorpjes in de buurt. Een aanrader dus!
Marike - 11-04-2017


Zeer goed, relaxed, verzorgd, super vriendelijk en zeer service-gericht!
Ine Meeussen - 20-03-2017


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: €810 p.p.

Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december

Boek deze reis