+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Boutique Detox, Yoga & Spa in Spanje

Ervaringen van ons:

Wat ik zo leuk aan deze plek vind, is dat het een combinatie is van hotel en een retreat. Je kunt komen wanneer je wilt en het programma kiezen dat bij jezelf past. Ook heel leuk dus voor stellen die misschien allebei net een iets andere invulling zoeken. Ik heb heerlijke yogalessen gehad van Nathalie, supermooie wandelingen gemaakt met Rosalie, een mooie soulcoachings-sessie gehad met Vicky. Het was half december maar we liepen in t-shirt langs het strand van Marbella! En 's avonds bij de haard met een boek en af en toe een wijntje ;-).


Ervaringen van anderen:

Ik heb de hemel gezien!
Marlous Bakker - 19-06-2018


Wat een fijne plek! Door het kleinschalige is het rustig en heeft het een prettige sfeer. De benadering is persoonlijk en niet opdringerig. Ik vond het eten doorgaans heerlijk en met liefde bereid. Ik ben aan de 'shared table' gaan zitten bij de maaltijden en heb daardoor leuke contacten opgedaan. Het was maar 3 dagen maar voelde als een week!
Elisabeth - 17-04-2018


Geweldig! Ik ben net terug en mis het heerlijke gezonde eten nu al. Het personeel is heel erg vriendelijk, je voelt je er meteen thuis. Genoten van de massages van Marina, ze heeft magische handen. Het hotel is prachtig en mooi gelegen. Lekker een boekje lezen bij de openhaard en naar de sauna, ik voelde mij helemaal ontspannen. Wil hier zeker nog een keer naar terug.
Diana - 01-04-2018


Een cadeautje! Kleinschalig, persoonlijk, frisse berglucht, ontspanning. Zon, sauna, zeer goede yoga. Boek op de bank bij de haard. Eerlijk eten. Zalig!
Lottie - 23-03-2018


Wat was het een mooie week bij Shanti Som! Ik zat tegen een burn-out aan, en het burn-outprogramma heeft me heel erg geholpen om mijn 'andere ik' weer te vinden. Het was een zeer intensief programma met heel veel persoonlijke begeleiding op maat, door Nathalie en Lesley. Lokatie is meer dan uitstekend en de medewerkers doen je je echt thuis voelen.
Kersten - 15-01-2018


Wat een fantastische plek met fantastische lieve mensen, je voelt je gelijk thuis, lekker eten,en fijne yoga gehad een plek waar ik zeker naar terug zou gaan dus een aanrader!!!!
elsbeth winkelhorst - 27-12-2017


Fijne plek om te verblijven, mooie omgeving en lekker eten. Goede en fijne yogalessen, leuke wandeling in de omgeving gemaakt en heel vriendelijk personeel. Een plek om naar terug te gaan.
Janneke - 16-07-2017


Een fantastische plek om wel tot rust te komen. Heerlijk gegeten maar toch gezond. Heel fijne yogalessen door Nathalie en Yuka. Heerlijke massages door Yolanda. Het personeel is heel vriendelijk, het hotel en de omgeving zijn prachtig. Ik heb ook leuke mensen ontmoet, super gezellig! Ben van plan terug te gaan!
Corinne - 18-05-2017


Wat een fantastische plek: je voelt je echt welkom door de mensen die er werken en het eten is heerlijk (en toch gezond). Ook nog leuke mensen ontmoet en de omgeving bezocht, want er zijn leuke dorpjes in de buurt. Een aanrader dus!
Marike - 11-04-2017


Zeer goed, relaxed, verzorgd, super vriendelijk en zeer service-gericht!
Ine Meeussen - 20-03-2017


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: 1254 p.p.

Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december

Boek deze reis