+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Yoga in de Algarve

Ervaringen van anderen:

Echt een aanrader, deze retreat. De yogadocente (Lauren) was geweldig, zeer ervaren en inspirerend. Daarnaast waren de locatie en omgeving prachtig en het eten niet te versmaden. Ik heb voor deze retreat gekozen omdat ik een goede basis wilde leggen om yoga en meditatie te doen, en het was alles wat ik had verwacht en meer. Behalve yoga en meditatie was er ook ruimte voor de achtergronden van yoga, ademhalingsoefeningen, chanten en inspirerende teksten/gedichten. Het aanbod aan behandelingen was een perfecte aanvulling. Ik ben helemaal tot mezelf gekomen en zit boordevol energie en inspiratie!
Ingrid - 28-08-2018


Deze yoga delight in de Algarve was geweldig, mooie locatie, inspirerende mensen, heerlijk healthy food. Het was voor mij een prachtige ervaring waar ik heel veel energie uit put! Een aanrader voor iedereen!
Jesse - 28-08-2018


Wat een heerlijke week in de Algarve. Supermooie locatie, heerlijk eten en fantastische yoga. Wat wil je nog meer! :-)
Anna - 16-08-2018


Ik ben heel dankbaar door jullie deze reis ontdekt te hebben . Het was een heel inspirerende week met een top team. Het was voor mij een week waarbij ik mij kon verdiepen in yoga, lieve mensen leerde kennen, tijd had om tot mezelf te komen,kon genieten van het gezonde eten en de prachtige natuur... Diana en haar team zijn allemaal warme mensen met hun hart op de juiste plaats. Katleen- 17-8-2017
Katleen - 17-08-2017


Bedankt Happy soul Travel dat jullie deze inspirerende week aanbieden op jullie site. Het is voor mij een week geweest van ,mooie en lieve mensen ontmoeten die vanuit vele delen van de wereld naar deze retreat zijn gekomen!! Een geweldige yogalerares, Diana, die ons vanaf de basis meditatie, ademhalingstechnieken en yoga heeft bijgebracht. Heerlijk en gezond eten werd ons voorgeschoteld door super koks. Enthousiaste vrouwen met passie voor Ayurvedisch koken op vegetarische wijze (wat voor hun een leefstijl is geworden.) Ik heb een ontzettende gezellige week gehad, heel veel gelachen: het was gewoon een super groep. Ook het mooie weer en het strand waren een welkome aanvulling. Ik kan alleen maar zeggen: HET WAS TOP.
Marja - 16-08-2017


Het was een bijzonder inspirerende en helende week voor mij. Ik was heel erg moe bij aanvang maar ging energiek, ontspannen en blij naar huis. Diane is een rustige vrolijke een aardse lerares met veel kennis en heel receptief van aard. Ik heb een healing en een massage gehad van kundige mensen. Het hele team van koks tot therapeuten zijn top! Het heeft mijn verwachtingen overtroffen en voor herhaling vatbaar!
Christel - 10-07-2017


Ik kan iedereen deze reis met veel plezier aanbevelen. Prachtige locatie, heerlijk eten, maar bovenal hele fijne mensen en goede yoga en pranayama lessen. Ik heb ontzettend veel geleerd van Diana op zowel yoga technisch als innerlijk gebied. Met een dankbaar gevoel krijg ik terug op deze fijn tijd, veel dank!
Jasmijn - 14-08-2016


Wow, wat een bijzondere en inspirerende week!! Super veel geleerd over yoga life en mezelf. En wat is het fijn om omgeven te zijn door allemaal spirituele mensen die doen waar hun hart ligt! Lauren, Jeannette en Diana zijn 3 prachtvrouwen!!
Thessa - 17-07-2015


Heerlijke week gehad. Lauren is een fantastische lerares die ons veel over bewust leven heeft mee gegeven naast de heerlijke yoga lessen. Het eten vond ik super, nog nooit zo gezond zo lekker gegeten. Kok Jeannette super!
stefanie - 12-07-2015


Dank voor alle service die jullie geboden hebben, jullie individuele aandacht onderscheidt Happy Soul echt van de rest. Het is een prachtige reis geweest, het is niet in 1 woord of zin te omschrijven hoe geweldig, inspirerend , warm en puur dit retreat is. De combinatie van meditatie, yoga, yoga talks, het heerlijke gezonde eten, de prachtige omgeving en de warme mensen in onze groep maakten het tot een unieke ervaring ! De vakantie is over maar de reis gaat zeker verder in Amsterdam, het heeft echt iets in mij veranderd .
Marjolein - 19-09-2014


Het was een heerlijke week in de Algarve! Het eten was zalig en de yogalessen werden goed gedaan. Wat een super lieve mensen ook allemaal! Ik vond het bijzonder dat we 2 keer naar het strand zijn gegaan voor yoga en meditatie, een pluspunt!
Judith - 18-08-2014


Ik heb een heerlijke vakantie gehad. Het was het ultieme ontspannen en de sfeer op de locatie, in de groep, met de begeleiders en met de yogalerares was geweldig. Je kon gewoon jezelf zijn en als je dat wilde in stilte aanwezig zijn. Ik heb daarnaast ook ontzettend veel geleerd over yoga, meditatie; het doen en de filosofie. Het overtrof mijn verwachtingen volledig!
Silvia - 28-07-2014


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: €760 p.p.

Periode: mei, juli, augustus, september

Boek deze reis