+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Yin Yang Yoga in Portugal

Ervaringen van anderen:

Het is niet makkelijk om in woorden uit te drukken hoe fijn ik het vond, maar ik heb een fantastische week gehad! Jenny en Igor zijn ontzettend betrokken, liefdevol, down to earth en laten ieder in zijn of haar waarden. De lessen waren heel goed, met veel aandacht en warmte gegeven. Het resort is prachtig, goed onderhouden en de mensen zijn allemaal heel behulpzaam en vriendelijk. En het eten was echt HEERLIJK! Elke maaltijd weer een feest. Ik ga zeker nog een keer terug!
Claire - 30-09-2018


Jenny & Igor zijn 2 prachtige mensen die op een natuurlijke manier met het welzijn en lichaam omgaan. Samen met hen maak je de reis door jouw eigen lichaam. Op een hele leuke en eerlijke wijze. De locatie ligt in de buurt van Lagos en je kunt via een mooie weg naar het strand lopen (1 uur). Het eten is fantastisch en vele producten komen direct uit de tuin. Kortom: even bijkomen en genieten van de prachtige natuur plus jezelf op jouw manier van binnen te laten stralen.
Sitske - 15-04-2018


Geweldig. De healing yin retreat onder leiding van Jenny en Igor is geweldig. Het zijn zeer goede docenten die met veel liefde, warmte, authenticiteit en kundigheid mij dichter bij mijzelf hebben gebracht. Niet eerder heb ik zo’n goed beeld van yoga gekregen waarbij ik fysiek en mentaal een verandering voel. De locatie Vale de Lama is ook prachtig met heerlijk eten en een goede atmosfeer. Kortom, echt een aanrader voor iedereen die zich wil opladen of tot zichzelf wil komen.
Susanne - 21-03-2018


Ik heb de healing yin retreat gevolgd. Het resort is heerlijk rustig gelegen, het heeft fijne, ruime kamers en het vegetarisch eten is heerlijk. De yogalessen van Jenny en Igor waren fantastisch. Ze begeleiden je heel goed om beter te ontspannen in iedere houding. Ik vond ze heel warm en inspirerend. Deze reis is echt een aanrader voor iedereen die rust, stilte en ontspanning zoekt.
Danielle - 17-07-2017


De Yin-meditatie healing retreat was precies wat ik nodig had. Jenny en Igor zijn zeer prettige en capabele yogadocenten (en masseurs!) en een voorbeeld van hoe je in het leven kunt staan. Vale de Lama is een zeer aangename plek (prachtige natuur), heeft heel plezierige medewerkers en weet je te verwennen met het eten en drinken. Fijn om verkoeling in het zwembad of de zee te kunnen vinden. Goede plek om op te laden en fijn om inspiratie mee kunnen nemen naar Nederland. Ik kom zeker een keer terug! Ontzettend bedankt. The Yin Meditation Healing Retreat was exactly what I needed. Jenny and Igor are very pleasant and capable yoga instructors (and masseurs!) and an example of how to live life. Vale de Lama is a very pleasant place (beautiful nature), has very nice staff and knows how to pamper you with food and drinks. Nice to relax in the hammock or on the strechers and to find cooling in the pool or the sea. Good place and retreat to recharge and excellent getting inspiration to bring back to the Netherlands. I will definitely return! Thank you very much.
Marike - 26-04-2017


Deze healing week in een paar woorden omschrijven? Onmogelijk! Maar oke dan: warm, allesomvattend, confronterend, liefdevol, wonderlijk en helend. En dit alles in een prachtige omgeving!
Barbara - 19-06-2016


Een heerlijke yoga/surf week gehad op Vale da Lama, schitterende plek met Jenny en Igor als yogateachers! Zij zijn echt yoga, heel puur! Eindelijk weer eens yoga kunnnen beoefenen zonder rugpijn! Ook het surfen vond ik erg tof!
yvonne groen - 04-10-2015


Deep & Light. If I had to choose two words to describe the yoga retreat, these would be the ones. Jenny & Igor are two very special teacher who teach from their hearts. No dogma’s, but intuition and presence is what makes their classes true and real. The talks we had were a valuable addition that created space to think about life and what yoga can do and means for us living on earth in the 21st century. At last: the soft approach really made me dive deep and made me realise that I could relax more, and more, and more… I feel very grateful and thankful to them for bringing back my love for the practice of yoga.
Tessa Custers, Yoga Teacher - 26-08-2015


Ik mis het nu al en wil graag terug volgend jaar! Ik heb de familie week bijgewoond, in augustus, met 2 x per dag yoga en opvang/activiteiten voor de kids in de natuur. Het is ontzettend goed bevallen. De sfeer is erg familiair, resort groot genoeg om heerlijk de ruimte te hebben voor jezelf en de kinderen te laten 'zijn', en klein genoeg om als erg persoonlijk te ervaren en de kids niet uit het oog te verliezen. De yoga teachers Jenny en Igor zijn erg warme mensen, geven fijne yoga (afgestemd op de aanwezige groep en sfeer) en zorgen dat je ontzorgd wordt en een practice leert die je mee naar huis kan nemen.
Claudette - 19-08-2015


Het ecoresort Vale da Lama is een fantastische plek met buitengewoon aardige mensen. Het vegetarische eten is heerlijk en zeer gevarieerd, de kamers hebben een ruime slaapvide en kan goed koel gehouden worden. Jenny en Igor zijn super aardige en inspirerende yogaleraren die diepgang zoeken in hun lessen. Ik kan deze retreat van harte aanbevelen!
Jogchem - 08-07-2015


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: €990 p.p.

Periode: februari, april, juni, juli, augustus, september, oktober

Boek deze reis