+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Yoga en Ayurveda in Goa (India)

Ervaringen van ons:

Ik wilde heel graag al een keer yoga in India doen, maar had ook wel zin in zee, strand, ontspanning en een beetje luxe. Iemand raadde me deze plek aan en ze bleek groot gelijk te hebben: een yogapareltje in de deelstaat Goa! Heerlijke lessen, mooie kamers, op een steenworp van een verlaten strand en weg van het toerisme in Goa. Dus Let's Goa, dit is zo'n unieke plek, waar wacht je nog op?


Ervaringen van anderen:

Ik ben net terug uit India waar ik 10 dagen gereisd heb. Onderdeel van deze 10 dagen waren 5 dagen in Goa geboekt via Happy Soul. Ik ben 3x eerder in India geweest waarvan 1x in Goa en ik was erg bang dat daar het massatoerisme net zoals op zo veel andere mooie plekken, toegeslagen had. Niets was minder waar, wat een prachtige plek en wat een fijn resort. Mooie Indiase luxe in super relaxte sfeer. Het snelle leven in Nederland komt direct tot halt en maakt plaats voor een eenvoudig leven zonder opsmuk. De yoga, het extreem smaakvolle gezonde eten, de gember/lemon tea de hele dag door en de heerlijke massages brengen echt rust. Ik zal nog vaak terug te denken aan deze heerlijke dagen!
Ingrid Harkema - 25-01-2019


Na drie weken in Zuid Goa te zijn geweest heb ik een goede beslissing genomen door naar noord Goa te reizen. Het Yoga Resort is heel mooi en nodigt uit je te ontspannen. Ik heb een ayurvedische behandeling gedaan. Door die behandeling kon ik niet altijd deelnemen aan de yogalessen, daar was ik me niet zo van bewust. Je wordt goed beleid door de arts en alles word goed uitgelegd.
Marianne - 10-04-2018


Wow, wat een heerlijke week! Prachtige locatie, goede docenten, gevarieerde lessen en een hele goede keuken. Al met al een heerlijk ontspannen reis, deze plek is een echte aanrader! Dank HappySoul ben het helpen uitzoeken van deze bestemming!
Jennifer - 31-03-2018


Fantastische gelegen tussen de palmbomen op loopafstand van de zee, mooie en schone kamers, heerlijk gezond eten, goede kwaliteit van de yoga- lessen en hele leuke medereizigers. Kortom echt een aanrader.
Patricia van Gool - 27-11-2017


Wat was mijn soul happy in Goa. Ik heb echt een geweldige tijd gehad! Zeer deskundige yoga instructeurs, super eten, geweldige omgeving…het was een hele bijzondere ervaring. Zo mooi en inspirerend om op een plek te zijn met mensen van over de hele wereld die een soortgelijke mindset hebben. Ik heb er ontzettend veel geleerd, over yoga, over mezelf en over het leven. Nu…inderdaad de kunst om deze inzichten toe te passen in every day life. En de inspiratie die ik heb opgedaan om meer te doen waar mijn hart ligt voort te zetten. Namasté 
Joyce - 01-05-2014


Mijn dochter en ik hebben in oktober een geweldige tijd gehad in Goa! Het yoga center is werkelijk prachtig gelegen. We hadden ook een heel mooie ruime kamer. We hebben genoten van de rust de yogalessen het eerlijke eten en zo voort.. Het is zeker een aanrader voor wie relaxt en zen uit een vakantie wil komen.
Annemie - 02-12-2013


Maandag weer teruggekomen, helaas. Want wat was het heerlijk! We zijn gevlogen op Mumbai, daar 2 nachten gebleven en toen door naar Goa. Zeker een aanrader om eerst de drukte van een miljoenenstad te proeven. Ashiyana was een leuk resort. Goed gelegen, lekker rustig aan het strand, leuke en afwisselende yoga en lekker eten. Super was de (ongevraagde) upgrade naar de Jaisalmer-suite. Wow, erg mooi. Ik zou zo weer gaan. Van de combinatie van rust, warmte, goed eten in een fantastisch mooie omgeving word ik erg gelukkig!
Karin Weinberg - 29-03-2013


Echt heerlijk, enorm genoten van alles; de temperatuur, de zon, de geuren, de kleuren, de natuur, de mensen, de locals, de andere gasten, de teachers, de lessen (en de vrijblijvendheid daarin drop inn classes) meditatie en yoga! (zwaar afkicken nu na de snelle gewenning van 2 x 2,5 uur yoga per dag;-) het shanten, gezamenlijk zingen van mantras. De spritit of India heeft mij geraakt en zeker in combinatie met Ashiyana Yoga Center en Happy Soul Travel! Alles was keurig geregeld, verliep voorspoedig en klopte allemaal! Hoogstwaarschijnlijk dat ik volgend jaar februari/april weer ga! Ik heb mooie herinneringen en ervaringen meegenomen. Het gevoel, de flow, de energie van het het openstaand en stromend hart, een soort natuurlijk high zijn. Heerlijk!
Cindy - 19-04-2012


Even een kort berichtje na terugkomst uit India om te laten weten dat ik ongelofelijk blij ben dat ik deze reis kon maken. Wat een bijzondere en fantastische plek om te zijn tijdens de kou in Nederland. Ik ben helemaal uitgerust en dankzij de yoga ultra flexibel ;o) Ik wil je bedanken voor de service en de persoonlijke dienstverlening, echt een pluspunt! ik ga zeker jullie reizen van volgend jaar in de gaten houden.
Noella Straakenbroek - 08-12-2010


Inmiddels paar dagen terug uit Goa; echt fantastisch gehad!!! Prachtige omgeving, heerlijk eten, aardige mensen en niet onbelangrijk: heel erg goede yogalessen. Echt van genoten en veel van geleerd. Wat ben ik blij dat ik het artikel had gelezen (zoals meerdere nederlandse dames haha) en je gesproken had!
Angelique - 24-11-2010


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: €476 p.p.

Periode: januari, februari, maart, april, oktober, november, december

Boek deze reis