Yoga met je Kinderen in Thailand

Yoga en familie combineren? Dat kan deze zomer tijdens een unieke familieyogaweek op het eiland Koh Samui in Thailand met één van Nederlands bekendste kinderyogadocenten Helen Purperhart. Je verblijft in een heerlijk, ecologisch Yoga en wellness Resort. Voor alle ouders met kinderen van 4 tot 12 jaar, die samen willen genieten van zon, zee, yoga en natuur!

Programma

Iedere ochtend wordt er na de uitgebreide brunch gestart met de familieyoga waar ouder en kind samen gaan bewegen, masseren en ontspannen.  's Middags is er yoga voor de kinderen en kunnen de ouders relaxen in de Meditation garden of Herbal steam room terwijl de kinderen (ont)spannende yoga avonturen beleven in de Yoga Shala. In de namiddag kun je lekker luieren op het strand, een frisse duik nemen in het zwembad of het eiland gaan verkennen.

Accommodatie

We verblijven in het prachtige yoga-oord Yoga Thailand, uitgeroepen tot een van de mooiste yogaretreats ter wereld. Yoga Thailand ligt direct aan zee en heeft allerlei fijne faciliteiten zoals een zwembad, spa en heerlijk restaurant.

Data en Prijzen

Deze yogavakantie vindt plaats van 25 t/m 31 juli 2011

Prijs voor ouder en kind is  €1495,00 samen. Meerprijs 1 extra volwassene is €695,00, meerprijs extra kind is €495,00. Kinderen tot 4 jaar gratis. Extra bed voor kinderen van tot 4 jaar bedraagt €60,00

Op 18 juni van 13.00-15.00 uur is er een kennismakingsochtend in Almere. Na de kennismaking hebben beleven we daar het kinderyoga Thailand Avontuur. We gaan foto's bekijken van de voorgaande familieyoga retraite in Thailand en er is gelegenheid tot het stellen van vragen.

Inclusief

6 overnachtingen
Fruitsappen, shakes, brunch, diner, koffie en thee.
Alle activiteiten in het programma
Kennismakingsbijeenkomst vooraf

Exclusief

Tickets van en naar Koh Samui
Transfer vanaf de luchthaven
Reis- en annuleringsverzekering

Deze yogavakantie is speciaal voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Heb je jongere of oudere kinderen, vraag dan naar de mogelijkheden.

Transport

Voor het reserveren van je ticket kun je mailen naar bianca.maoua@travelcounsellors.nl of bellen naar 036-5352179. Vanaf het vliegveld van Koh Samui is het ongeveer 45 minuten rijden. Een enkele taxirit kost rond de €25.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €1,495 p.p.

Periode:

Yoga met je Kinderen in Thailand

Prijzen vanaf: €1,495 p.p.

Boek deze reis

Deel met je vrienden: