+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl
print

Mindfulness in Spanje

Midden in een beschermd natuurgebied aan zee, Cabo de Gata in Zuid-Spanje, kun je ervaren hoe je door mindfulness totaal anders in het leven kunt staan. In een volledig verzorgde week leert mindfulness trainer Sabine van der Post je om te groeien in bewustwording en focus, zodat je duidelijke keuzes kunt maken en je levensvreugde vergroot. Op een schitterende plek direct aan de Middellandse zee is er naast het inhoudelijke deel van de reis volop tijd om te genieten van de natuur, kleine baaitjes, de Spaanse keuken, rust, creativiteit en stilte. 

Lees hier het prachtige artikel over de Mindfulness week in Psychologie Magazine (Vlaamse editie). Of bekijk dit mooie filmpje over het retreat.

Mindfulness in Spanje 1Mindfulness in Spanje 2Mindfulness in Spanje 3Mindfulness in Spanje 4Mindfulness in Spanje 5Mindfulness in Spanje 6Mindfulness in Spanje 7Mindfulness in Spanje 8Mindfulness in Spanje 9Mindfulness in Spanje 10Mindfulness in Spanje 11Mindfulness in Spanje 12Mindfulness in Spanje 13Mindfulness in Spanje 14Mindfulness in Spanje 15Mindfulness in Spanje 16Mindfulness in Spanje 17Mindfulness in Spanje 18Mindfulness in Spanje 19Mindfulness in Spanje 20Mindfulness in Spanje 21Mindfulness in Spanje 22Mindfulness in Spanje 23Mindfulness in Spanje 24

Programma

In Spanje begin je elke ochtend met een inspirerend programma dat gebaseerd is op Mindfulness. Mindfulness teachings, meditaties en mindful bewegen. Rustige vormen die je lichaamsbewustzijn en flexibiliteit verhogen en geschikt voor beginners en gevorderden.

In de middag heb je verschillende activiteiten zoals massage, creatieve workshops en stiltewandelingen. ‘s Avonds staat er een uitgebreid buffet klaar. Om de dag goed af te sluiten kun je meedoen aan de avond meditatie. Er is ook een vrije dag.

Je gaat naar huis met veel nieuwe tools en focus om je dagelijkse leven te verrijken. Eventueel kun je terug in Nederland ook bij Sabine verder met mindfulnessstraining of coachingsessies om je te helpen bij de vertaalslag naar je dagelijks leven.

 

Mindfulness

Mindfulness betekent bewust je aandacht geven aan dit moment. Aan je ervaring van dit moment. Nu. Zonder hierover te oordelen. Het betekent stil staan bij wat er in dit moment gebeurt. Dat klinkt eenvoudig, maar hoe vaak zijn we niet bezig met het verleden of met de toekomst? Mindfulness is een ervaringsleer. Je leert door je persoonlijke ervaring. Die ervaring doe je op middels geleerde technieken. Oefeningen in ‘aanwezig zijn’ in het moment, je gedachten, gevoelens en lichaam observeren vanuit een vriendelijke open houding. Hoe? Formele oefeningen zijn meditaties, informele oefeningen zijn oefeningen die je door de gehele dag door kunt doen. Voor zowel beginners als gevorderden is dit een fijne week omdat we voornamelijk veel oefenen, iedere dag een nieuwe teaching, en de natuur ons laten begeleiden. Sabine van der Post is gecertificeerd Mindfulness trainer.

Accommodatie

Las Negras is een vissersdorp met ca. 300 inwoners; een unieke plek aan de kust, waar je niet geconfronteerd wordt met hoogbouw en massatoerisme. Een heerlijke plek voor natuurliefhebbers. Je verblijft in een appartement van een lieve Spaanse familie, de gezamenlijke tuin/erf kijkt uit over de zee. De inrichting is eenvoudig en in principe heeft elk appartement meerdere slaapkamers en een eigen huiskamer, koelkast en een terras. Je deelt een slaapkamer met twee aparte bedden met een deelnemer of als je een kamer alleen boekt, heb je een eigen slaapkamer en deel je de huis- en de badkamer van het appartement met 1 tot max. 2 deelnemers.

De Begeleiding

Sabine is gecertificeerd Mindfulness trainer en coach. In Amsterdam verzorgt ze zowel particulier als in het bedrijfsleven groeps- en individuele trainingen. Haar motto; ontwikkel jezelf – ontwikkel de wereld.

Yvon & Mick zijn eigenaar van Jump 4 Art. Ze wonen in Las Negras en bieden naast de mindfulness reis creatieve en wandelweken aan in Las Negras. Tijdens de mindfulnessreis begeleidt Yvon de wandelingen en de beeldhouwworkshops en bereid Mick alle maaltijden.

Lucy is de yogadocente. Zij is Vlaamse en woont in Vera een kustplaatsje in Andalusie. Voor de mindfulnessreis verzorgt ze dagelijks de yoga volgens de Shivananda methode. Een zeer milde en mindful manier van bewegen ook geschikt voor beginners.

Groepsgrootte

Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Prijs en Periode

DataEenpersoonskamerGedeelde kamerBeschikbaarheid
19-26 november 2017€1425€1295VOL

Check de beschikbaarheid van Mindfulness in Spanjeterug naar overzicht

De bovenstaande prijzen zijn de prijzen p.p.

 

Inclusief

  • Transfer luchthaven - accommodatie Las Negras v.v. bij volgen vluchtadvies
  • Volpension. Alcohol wordt alleen op de laatste avond aangeboden.
  • Vijf dagen Mindfulness teachings, begeleide meditatie & Mindful bewegen.
  • Twee creatieve workshops 
  • Massage van 1 uur
  • Heb jij serieuze interesse in deze reis dan ben je welkom voor een persoonlijke mindfulness sessie in de stuurhut van het schip van Sabine aan de Borneokade in Amsterdam. Met veel ervaring of juist nog onbekend en nieuwsgierig, maak kennis en deel je verhaal of stel je vragen voorafgaande aan de reis. Vraag ons per e-mail of Sabine je belt voor een afspraak.

Exclusief

  • Vliegtickets
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • €15 boekingskosten

Vluchtadvies

Indien je kiest voor onderstaande vlucht, dan is je transfer van en naar de luchthaven inbegrepen in de pakket prijs. Kies je een andere vlucht dan kun je een transfer via ons reserveren, maar dan geldt een kleine toeslag.

Vluchtadvies met Ryanair:

Heenreis 19 nov FR1939. Eindhoven-Murcia 16.05-18.40u
Terugreis 26 nov FR1940  Murcia-Eindhoven 19.30-22.15

Er is een airportexpress die aansluit op de vluchttijden van Eindhoven AirPort.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €1295 p.p.

Periode: juni, september, november

Ervaringen

van anderen:

‘Moeilijk om te omschrijven maar wát een ervaring. Een mooie ervaring met mooie mensen op een mooie plek. Ik vond het...’

‘ In een veilige omgeving toekomen aan jezelf....’

lees meer
schrijf een review