+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl
print

My happy highlight: Eindelijk kan ik het jullie vertellen...

Door: Monique Jansse 

Lieve Happy Souls, ik heb zulk waanzinnig mooi nieuws en ik loop er al maanden mee rond. Maar ik kon het nog niet vertellen. Nu zijn de handtekeningen gezet, en is het 100% zeker….

Ok daar komt ‘ie dan…tatada….tromgeroffel…..doodse stilte…..

HAPPY SOUL TRAVEL KRIJGT EEN EIGEN RETREATLOCATIE IN NEDERLAND - YIIIIHAAAA - EEN DROOM KOMT UIT!

En niet zomaar een locatie, nee echt een van de mooiste die ik ooit heb gezien. Sterker nog, zo’n bijzondere plek ben ik in Nederland nog nooit tegengekomen, zelfs niet in Europa. Het wordt namelijk niet alleen maar een retreatlocatie, nee het is een heel landgoed dat ik samen met 5 andere initiatiefnemers mag gaan omtoveren tot een Buitenplaats voor Lichaam en Geest.

DSC07805

Deze buitenplaats ligt in hartje Nederland, is 13 hectare groot en ligt midden tussen een uitgestrekte heide en het bos. Op het privé terrein waar je eindeloos kunt dwalen, vind je naast de twee monumentale boerderijen waar wij ons retreats kunnen gaan houden, nog een aantal andere hele fijne plekken. Zo komt er ook een trainingslocatie, een farm-to-table restaurant en een huis voor activiteiten op het gebied van cultuur en duurzaamheid. En in het midden ligt een schitterende heuvel, genaamd de “spiritual hill”. Een open plek van zo’n schoonheid dat je hier uren wilt mijmeren.

Waarom wil ik dit zo graag?

Omdat ik mensen zo graag een plek wil kunnen bieden, waar ruimte is voor bewustwording, verbinding en ontwikkeling. Een plek van serene schoonheid, waar de tijd even stil lijkt te staan. Een plek zo krachtig dat je er altijd naartoe terug wilt keren om keer op keer weer op te laden en geïnspireerd te raken. De maatschappij waarin we leven is zo ongelofelijk veeleisend en we verliezen onszelf hier maar al te vaak in. En nu komt er een plek, echt midden in Nederland waar je altijd naartoe kunt gaan om je even terug te trekken en te groeien als mens.

IMG_8736 

Ik ga jullie er de komende tijd zeker meer over vertellen maar weet alvast dat we hier vanaf medio 2018 waanzinnige weekenden gaan organiseren op het gebied van yoga, detoxen, mindfulness, ayurveda, stilte en nog veel meer

Op 1 januari beginnen we met de verbouwing, spannend!!

Heb je alvast vragen, mail ons dan op info@happysoultravel.nl. En ben je zelf retreat-organisator ben je ook van harte welkom om contact op te nemen natuurlijk.

My happy highlights:

Hoe Ayurveda mijn leven voorgoed heeft veranderd…

Het was december 2004, ik zal het nooit vergeten. Ik had mijn... lees meer >

Laad jezelf op in vier dagen!

Door: Sanne van Gaalen Vanaf Toulouse airport rijden we door het... lees meer >

Durf jij 48 uur stil te zijn?

“Er was eens een groep vrienden die besloten tijdens hun... lees meer >
lees alle artikelen >