Happy highlight: Leef jij je mooiste leven?

  • Door Monique Jansse
Terug naar overzicht

Een van de leukste dingen van Happy Soul Travel vind ik om alles samen te brengen: een fantastische docent, een accommodatie met een ziel, een hele goeie kok en last but not least een mooie groep mensen. En zo ontstonden dit jaar twee nieuwe weken in Andalusië met niemand minder dan Johan Noorloos. Naast het feit dat hij een hele dierbare vriend van me is, vind ik hem ook een van de beste docenten die ik ken (drie jaar geleden rondde ik mijn eigen teacher training af bij hem).

Al heel lang wilden we samen iets doen. Maar waarheen? Tijdens een van de vele cappuccino’s bij de IJsbreker ontstond het idee van Spanje. Ik had al veel goede verhalen gehoord over Valle de Vida, een stoere locatie in Andalusië. Geen grote luxe, maar wel in de Spaanse bergen bij Malaga, heel dicht bij de natuur.

En wat gaan we daar dan doen? Ook niet onbelangrijk… We wilden de week met meer vullen dan alleen maar yogalessen. We wilden mensen ook meenemen in het verhaal van Het Inzicht, de levensfilosofie van Johan: een heldere methode om de weg naar je eigen mooiste leven te vinden. En zo ging het balletje rollen…

Nou heb ik toch al aardig wat retreats meegemaakt, maar dit was something else.

Allebei de weken stroomden vol en in juli ging ik zelf ook mee als begeleiding. Nou heb ik toch al aardig wat retreats meegemaakt, maar dit was something else. Niet alleen een yogaweek maar echt een reis op weg naar “je mooiste leven”. Waarin we enorm veel hebben geleerd, ook van elkaar, gelachen (heeel belangrijk!!), af en toe gehuild, gereflecteerd en vooral genoten. Ik heb mensen echt zien transformeren, heel bijzonder. En gezien hoe Johan met zijn 200% beschikbaarheid voor iedereen mensen lifechanging-inzichten gaf en stappen liet maken.

Ik ging naar huis met een heel groot “hier doe ik het voor”-gevoel en ben supertrots op Johan, op hoe hij zo’n week neerzet. As we speak vertrekt de tweede groep naar deze accommodatie. Voor volgend jaar hebben we alweer nieuwe data geblokt, in mei en september. Je bent heel erg welkom!!

Dit retreat bieden wij niet meer aan. Kijk voor ons retreat in Spanje naar Boutique Detox, Yoga & Spa in Spanje.

Monique Jansse

Monique Jansse

Monique Jansse is de oprichtster van Happy Soul Travel en mede-oprichter van Buitenplaats De Hoorneboeg. Daarnaast is ze moeder van twee zoons en verblijft zij op dit moment met haar gezin in Portugal. Haar grote passie is het zoeken naar of ontwikkelen van de ultieme retreatlocaties waar alles klopt en dit delen met anderen, zodat iedereen kan voelen wat de magische kracht van een retreat kan zijn!

Deel met je vrienden: