Yogaweekend in Groningen

Van 12-14 januari een weekend vol yoga, overheerlijk vegetarisch eten, diepe ontspanning en plezier!

Geïnspireerd op de Yoga, Yoga & Surf én Detox retreats in de prachtige Algarve, organiseren Diana Jost en Jeanette Tromp hun eerste 'Urban Escape' Yoga Retreat in Nederland. Diana en Jeanette nemen je mee op een reis naar binnen. Een positieve escape van je dagelijkse drukke bestaan naar een oase van vrede en ontspanning. Een moment voor je zelf om je weer te verbinden met je diepere zelf en hart. Diana en Jeanette delen graag hun passie voor een gezonde en gelukkige levensstijl door middel van yoga, ayurveda, voeding en ‘joy of life’.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €350 p.p.

Periode:

Accommodatie

Het weekend zal plaatsvinden op een fijne retraite-plek in Groningen, Het Land van Nu, een groeiplek voor ideeën, een stilteplek voor rustvinders, een inspirerende plek voor ontmoeting en verdieping, en bovenal een plek die leeft. Het huis is omringd door weilanden en er is een heerlijke tuin met een vijver waar je fijn kunt zitten.

Het Programma

Het programma nodigt je uit om even helemaal uit te checken uit je dagelijkse leven en van je dagelijkse bezigheden. Om jezelf weer helemaal  op te laden, energiek en gevoed te voelen in alle lagen van je being: in je lichaam, mind en hart. Een ideaal moment voor een kickstart van het nieuwe jaar!

Vrijdag

12:00-13:00 Aankomst en check-in
14:00 Lunch
15:00 Introductie
17:00 Yoga
19:00 Diner

Zaterdag
07:30 Meditatie
08:15 powerdrink
08:30 Yoga
10:30 Brunch
15:00 Thee & Snack
17:00 Yoga
19:00 Diner
20:00 Chanting

Zondag
07:30 Meditatie
08:15 Powerdrink
08:30 Yoga
10:30 Brunch
14:00 Afsluiting weekend

Begeleiding

Dit Urban Escape Yoga weekend is geïnspireerd op de Yoga retreats van Diana Jost en Jeanette Tromp. Zij leven hun droom in de prachtige Algarve (Portugal) en geven je graag een ‘taste’ van hun levensstijl.

Diana verzorgt tijdens dit weekend de yogalessen, meditaties en diepe ontspanning. Bovendien houdt ze van zingen en ze neemt je op een muzikale reis tijdens de chanting circle sessie op zaterdagavond.

Jeanette zal je ‘voeden’ met overheerlijke gerechten, kleuren, smaken en haar kennis van de Ayurveda. Laat je inspireren door hun glow en glimlach!

Groepsgrootte

Voor deze retreat geldt een minimum aantal van 10 deelnemers en een maximum van circa 20.

Inclusief

  • 2 overnachtingen
  • alle maaltijden
  • alle yoga- en meditatielessen

Exclusief

  • Verblijfsbelasting van €2,50 p.p.
  • Vervoer
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Boekingskosten €15.-
  • €5 p.p. verplichte bijdrage SGR*

*Dit is een bijdrage die SGR per 1 februari 2021 verplicht heeft ingesteld voor alle reizigers via aangesloten reisorganisaties

Deze reis:

Prijzen vanaf: €350 p.p.

Periode:

Yogaweekend in Groningen

Prijzen vanaf: €350 p.p.

Boek deze reis

Ervaringen van anderen:

17 jan. 2018
Waauw, wat was dit een mega bijzondere ervaring zeg!!! Dit was mijn eerste keer dat ik zo'n weekend gehad. Het bijzondere …lees meer
Shalini Sital
15 jan. 2018
Het yogaweekend in Groningen kan ik het beste omschrijven als een echte Urban Escape. Het land van Nu ligt echt lekker …lees meer
Henriette van Wijk

Deel met je vrienden: