+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Inspiratie Zeilen Turkse Kust

Ervaringen van ons:

Tijdens het schrijven van de reisgids "25 dagen onthaasten" ben ik coach/trainer Ilonka de Haan en actrice/trainer Julika Marijn tegengekomen. Wat een powervrouwen! Ik wist meteen dat ik wat met ze wilde doen en al gauw vormde dat idee zich tot een Inspiratiezeiltocht langs de helderblauwe baaitjes van Turkije een boord van een luxe jacht. Ilonka en Julika hebben zoveel inspiratiekracht met z'n tweeën dat ik deelnemers echt als andere mensen van boord heb zien gaan na een week. Heel indrukwekkend. Plezier, vakantie en diepgang tegelijkertijd!!


Ervaringen van anderen:

Ik ben de reis in gegaan met 2 doelen. Ten eerste gewoon lekker vakantie vieren en ten tweede een groot probleem in mijn leven te bespreken. Beide zijn uiteindelijk gelukt en ik ben rijker terug gekomen en met een duidelijke inspiratie om de toekomst in te gaan. Het zal niet makkelijk zijn, maar er ligt een pad voor mij. Het is nu aan mij om dat pad te volgen. Voor een ieder, die zoekende is kan ik deze reis aanbevelen. Het is voor mij niet makkelijk geweest, maar als je de uitdaging met jezelf aan wilt gaan, is hier iets moois te winnen. Dus voor mij een onvergetelijke reis!
Leen - 18-07-2013


Deze unieke reis kwam op het juiste moment op mijn pad. Heel bijzonder: je ontmoet 12 volstrekte vreemden op Schiphol en een week later ga je voor je gevoel als familie uit elkaar. Ik zal deze reis niet gauw vergeten omdat zij mij weer vol in het leven gezet heeft!
Henk - 18-07-2013


De boot was fantastisch, de bemanning erg vriendelijk en het eten was heerlijk. Het was een geweldig inspirerende reis, het heeft mij erg goed gedaan. Ilonka en Julika zijn de beste!
Gerko - 18-07-2013


Een week van leren, delen, herkennen, voelen en ontspannen. Een reis naar jezelf met als koers je eigen kracht.
Machteld - 18-07-2013


Het was een hele bijzondere week. Ik was af en toe sprakeloos, wat niet vaak voorkomt. Ik ben weer een stuk verder op de weg door mijn leven en dank zij jullie met veel meer rust in mijzelf en dat was de reden dat ik meeging.
Mirjam - 26-06-2012


Allereerst proficiat met je idee om te gaan inspiratiezeilen. Ik ben heel blij dat ik op deze manier heb mogen kennismaken met yoga en meditatie. Nog blijer ben ik met de super professionele aanpak van jullie drie. Echt klasse! 10 op 10, doe zo verder! En ik vertel het verder...in België
Martine - 24-06-2011


Ik heb een heerlijke vakantie zeilweek gehad met mooie mensen,mooie gesprekken en heerlijk bij jezelf komen. De boot is een luxe paradijsje waar de bemanning het iedereen helemaal naar de zin maakt. Behalve vakantie gevierd heb ik ook mezelf gevierd!
Jeanette - 24-06-2011


Fantastische combinatie van zon/zee/water met allerlei inspiratie vormen die extra lading krijgen door yoga en meditatie. De accommodatie is uniek en top verzorgd!
Roos - 24-06-2011


Een super mooie ervaring in verbinden met jezelf. Je voelt de organische saamhorigheid in de groep, wat je sterker maakt en heel veel warmte geeft. Ilonka en Julika zijn top meiden, die een Go With The Flow Way Of Living hebben. Je moet niks, alleen met jezelf!!
Lenneke - 24-06-2011


Al denk je alles al te weten, dan nog zal deze reis je de ogen doen openen. Wil je ervaren hoe het is om te 'zijn' en geen hinder te ondervinden van alle media opdringerigheid, geen gedachten over alle dingen die je nog moet doen, dan is dit de ideale trip.
Pi - 24-06-2011


Wat een geweldige reis heb ik met jullie gemaakt, zowel innerlijk als met geweldige mensen. De verzorging was top. Julika en Ilonka waren super. Ik neem prachtige inzichten mee naar huis. Wat fijn dat ik hier 'toevallig' terecht kwam.
Nienke - 24-06-2011


Wat uniek om in 1 week zoveel liefde te mogen voelen, geven en ontvangen. Dit kan alleen omdat de accommodatie, verzorging, locatie, maar vooral de coaches perfect zijn. Het loslaten begon al op Schiphol.
Leonie - 24-06-2011


Werkelijk het grootste cadeau wat ik mijzelf kon geven, wat een geweldig mooi en compleet concept, hulde aan iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt inclusief ik zelf...
Axel - 17-10-2010


Dit is verreweg de meest waardevolle reis die ik ooit heb gemaakt! Echt alles in deze reis klopte. Alle deelnemers aan de reis komen met hetzelfde doel en daardoor kan en mag iedereen helemaal open zijn! Zulke leuke en confronterende diepe gesprekken gevoerd! Het programma elke dag was erg aangenaam. Maar naast de innerlijke reis naar jezelf was er volop gelegenheid om te ontspannen en genieten van het lekkere eten; het snorkelen, kanoen, en de mooie sterrenhemels 's nachts op het dek en de daaropvolgende zonsopkomsten over het water! Adembenemend! Ik zal dan ook iedereen aanraden deze reis te gaan ervaren!
Pascal - 13-10-2010


Het was een heerlijke reis! Het heeft me precies hetgeen gegeven wat ik nodig had, de reis sloot dus goed aan bij mijn wensen. Ik heb voor het eerst zo’n soort reis gemaakt en het mooie was, om nu lekker te reizen zonder dat het ging om wat er allemaal te zien was, maar echt wat er op de boot en in onszelf te beleven viel.
Wietske Visser - 08-07-2010


Een reis vol parels en transformatie. De zeilreis ging over water, mijn innerlijke reis ging de diepte in. Ilonka en Julika zijn fantastisch inspirerende coaches en de groep was geweldig. Er is maar 1 manier om erachter te komen hoe het was, ervaar het zelf! Want woorden schieten te kort.
Annelies Pieterse - 08-06-2010


Voel mij echt verfrist. Voel sinds lange tijd weer mijn levensenergie. En dat is echt een kadootje. Julika en Ilonka, dank daarvoor! De reis heeft mij alles en meer gebracht dan wat ik er van verwachte. De groep was ook heel fijn. Veel verschillende karakters en toonaarden, maar ook een gelijke gerichtheid op persoonlijke ontwikkeling (die is wel essentieel), en dat schiep een sterke band & verwantschap.
Germa - 07-06-2010


Heel veel, kan t niet in korte bewoordingen uitleggen. Het heeft mij vooral handvaten gegeven om verder te kunnen met bepaalde obstakels in mijn leven. Heb een gewelidge tijd gahd met de groep en veel geleerd van de coaches. Deze reis komt nooit meer terug, alles was perfect, de omgeving, het eten, de bemanning, de groep, het weer en de coaches, het was fantastisch!
Jessica - 04-06-2010


Was enorm bijzonder, cognitieve sessies gecombineerd met spirituele sessies, heerlijk/gezond eten en de wind/zon door je haren.....helemaal weg van alles en op en top ingaan op het opnieuw koers bepalen van je leven en samen met de groep. Het was in een woord ‘fantastisch’!! De reis was mijn keerpunt!
Inge van Wallage - 31-05-2010


Het was geweldig! Het is ook niet zomaar even uit te leggen wat het mij heeft gebracht, maar ik ben veel inzichten en eigenwaarde rijker! Tegelijkertijd was het ook echt een heerlijke ontspannen vakantie met een erg leuke groep.
Mabel Duchossoy - 30-05-2010


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: €1350 p.p.

Periode: mei